כי בשירות אני אבין שאנחנו מדינת אפרטהייד ואנחנו כובשים את העם הפלסטיני?רשמת שאתה בן 19, לא?
כשתסיים שירות ותחכים, אתה תקבל זווית אחרת בדעותיך ובחייך.
לא עוקץ. רציני.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי בשירות אני אבין שאנחנו מדינת אפרטהייד ואנחנו כובשים את העם הפלסטיני?רשמת שאתה בן 19, לא?
כשתסיים שירות ותחכים, אתה תקבל זווית אחרת בדעותיך ובחייך.
לא עוקץ. רציני.
אחי, אני אומר לך באמת - לאיפה תגרש אותם? שום מדינה לא תקלוט אותם. לא ירדן, לא מצרים, לא לבנון, לא סוריה, לא איראן ולא ערב הסעודית (אני יכול להמשיך). זה הכל טוב ויפה להגיד ״לגרש״, אבל אני לא צריך להסביר לך עקרונות בסיסיים של פיזיקה שאתה לא יכול להעלים אנשים (אתה יכול להרוג...) אתה צריך להעביר אותם מנקודה A לנקודה B. עכשיו הפתרון שלך הוא רק חצי פתרון (נגיד ותיאורטית הייתה הסכמה של 100% מהפלסטינים לעזוב ו/או יכולת שלנו פיזית לגרש אותם ללא פתיחה במלחמה נגד מדינות אחרות).
ועדות חקירה תמיד היו, וואלה אנחנו עדיין עושים מה שאנחנו רוצים~. הרי גם שהיינו הכי הומנים, מצאו אותנו אשמים.
אם בתכנית המאה ירדן ומצרים קולטות אליהן את כל הפלסטינים, למה בסוף התכנית קמה מדינה פלסטינית עצמאית בשטחי יו"ש ורצועת עזה?לפי מה שאני קראתי כשהתפרסם תוכנית המאה
ירדן כבר הסכימה לקבל את הפלסטינים בתמורה לסכום אדיר, הסכימה כבר, אין פה בעיה של לאן להעביר, וחלקם גם למצרים
תן להם להגר למדינות מוסלמיות אחרות, צרפת, שוודיה 😆אם בתכנית המאה ירדן ומצרים קולטות אליהן את כל הפלסטינים, למה בסוף התכנית קמה מדינה פלסטינית עצמאית בשטחי יו"ש ורצועת עזה?
אם בתכנית המאה ירדן ומצרים קולטות אליהן את כל הפלסטינים, למה בסוף התכנית קמה מדינה פלסטינית עצמאית בשטחי יו"ש ורצועת עזה?
כנראה לא הבנת,מלך ירדן לא יסרב לארה"ב ובטח לא לישראל שהשלטון שלו לגמרי תלוי בישראל
אם הוא רוצה להקים מדינה פלסטינית אז למה להעביר מיליון פלסטינים למצרים וירדן?כנראה לא הבנת,
התכנית של טרמפ כוללת מדינה לפלסטינית ביהודה ושומרון ועזה.
אנחנו ממש לא מדינת אפרטהייד או כובשים את ה״פלסטינים״.כי בשירות אני אבין שאנחנו מדינת אפרטהייד ואנחנו כובשים את העם הפלסטיני?
כמו שאושר אמר. אף אחד לא קולט את רוב הפלסטינים. נותנים למי שרוצה אפשרות להגר. זה הכל. בסופו של התהליך תהיה מדינה פלסטינית, גבולות כאלה או אחרים, תהיה מדינה פלסטינית. אין שום תסריט שבו 100% מהפלסטינים מהגרים, סטטיסטית, גם אם יציעו לכל אחד מליון דולר, עדיין יהיה מישהו שיסרב.אם בתכנית המאה ירדן ומצרים קולטות אליהן את כל הפלסטינים, למה בסוף התכנית קמה מדינה פלסטינית עצמאית בשטחי יו"ש ורצועת עזה?
גם עכשיו אני לא חושב שהכל שחור לבן, והצבא לא מחייב שזה יקרה, אבל בסוף הפעולה הסופית צריכה להיות החלטית.אנחנו ממש לא מדינת אפרטהייד או כובשים את ה״פלסטינים״.
אתה פשוט תשנה את החשיבה שלך ותבין שלא הכל שחור -לבן.
בו נניח לרגע שמצריים מוכנה לקלוט את כולם אבל אך אחד לא מוכן לעזוב את הרצועה, במצב כזה יש שתי אפשרויות לפתרון המצב:בנוסף ללמצוא מדינה שתיהיה מוכנה לקלוט את כל הפלסטינים, צריך גם שהפלסטינים ירצו לעזוב. ובדיוק כמו שרוב הישראלים היהודים לא ירצו לעזוב את המדינה והבית שבו חיו אבות אבותיהם, בדיוק כך גם ישראלים ערבים (או פלסטינים), על אחת כמה וכמה אלה שמחוברים לארץ גם מבחינה רוחנית (דתית), ולכן המצב כלכך מורכב.
חחח מכיר "תגדל תבין"?בו נניח לרגע שמצריים מוכנה לקלוט את כולם אבל אך אחד לא מוכן לעזוב את הרצועה, במצב כזה יש שתי אפשרויות לפתרון המצב:
1) חיילים נכנסים לבתים מוציאים את האזרחים מהבתים לאוטובוסים ומשם למצריים.
2) אתה מביא בגרים שיהרסו את הבתים וכאשר האזרחים יוצאים להפגין אתה מעמיד שתי שורות של פרשים ודוהר לתוך ההמון סטייל "שר הטבעות" ואת מי שנשאר בחיים לוקח לאוטובוסים.
כנראה שאפשרות 2 תקרה...
איפה אתה רואה בעיה?
איך חיכיתי לתגובה הזאת, את האמת חשבתי ש@powerlifting יכתוב את זה אבל בכל אופן, המקרים שלקחתי הם מקרים שממשלה דמוקרטית עשתה לאזרחים שלה אתה רוצה לנחש איזו ממשלה?חחח מכיר "תגדל תבין"?
דיבור של ילד.
1. תחשוב על הסנקציות שכל העולם יעשה נגד ישראל (כולל ארה"ב).
2. זה לא חוקי ובטח שלא מוסרי לעשות דבר כזה. תחשוב אם היו מוציאים אותך מהבית בכוח ולוקחים אותך בכוח מהבית שלך למדינה שאתה לא רוצה לחיות בה. נראה לך לגיטימי? לא, נכון? אז למה אתה חושב שזה לגיטימי לעשות את זה לערבים? מזכיר לך שחלקם אנשים תמימים וחפים מכל פשע, וזה הבית שלהם בדיוק כמו שזה הבית שלך.
במהלך ולאחר ההתנתקות ועמונה 1 אף חייל לא נתן את הדין אף אחראי לא עמד למשפט אף אחד מכל קצוות העולם והשמאל לא גינה.חחח מכיר "תגדל תבין"?
דיבור של ילד.
2. זה לא חוקי ובטח שלא מוסרי לעשות דבר כזה. תחשוב אם היו מוציאים אותך מהבית בכוח ולוקחים אותך בכוח מהבית שלך למדינה שאתה לא רוצה לחיות בה. נראה לך לגיטימי? לא, נכון? אז למה אתה חושב שזה לגיטימי לעשות את זה לערבים? מזכיר לך שחלקם אנשים תמימים וחפים מכל פשע, והמדינה הזאת היא הבית שלהם בדיוק כמו שהיא הבית שלך.
עזוב הוא חושב שזה סרט או משחק מחשב.חחח מכיר "תגדל תבין"?
דיבור של ילד.
2. זה לא חוקי ובטח שלא מוסרי לעשות דבר כזה. תחשוב אם היו מוציאים אותך מהבית בכוח ולוקחים אותך בכוח מהבית שלך למדינה שאתה לא רוצה לחיות בה. נראה לך לגיטימי? לא, נכון? אז למה אתה חושב שזה לגיטימי לעשות את זה לערבים? מזכיר לך שחלקם אנשים תמימים וחפים מכל פשע, והמדינה הזאת היא הבית שלהם בדיוק כמו שהיא הבית שלך.
אני פשוט הפסקתי לנסות איתך....האמת חשבתי ש@powerlifting יכתוב את ז
תכניס לך לראש:במהלך ולאחר ההתנתקות ועמונה 1 אף חייל לא נתן את הדין אף אחראי לא עמד למשפט אף אחד מכל קצוות העולם והשמאל לא גינה.
תעליב כמה שאתה רוצה על הטיעונים שלי לא ענית...עזוב הוא חושב שזה סרט או משחק מחשב.
אני פשוט הפסקתי לנסות איתך....
תכניס לך לראש:
אלה אזרחי מדינת ישראל, שהוחזרו לביתם.
לפני שתענה לי ב"שהפלסטינים יחזרו לביתם שבמדינה xxx"
לא, אין להם אזרחות חוקית אחרת.
אגב, בן 19, אתה לא בצבא?
"אין להם אזרחות חוקית אחרת" להזכירך אנחנו מדברים על מקרה שיש מדינה שמוכנה להעניק להם אזרחות, הויכוח הוא על האם מוסרי להעביר אותם בניגוד לרצונם, מתוך כך שמה שהפריע לך במה שכתבתי זה שלמתנחלים היה מדינה לחזור אליה אני יכול להסיק שמבחינתך אפשר לפנות את העזתים באותה דרך...עזוב הוא חושב שזה סרט או משחק מחשב.
תכניס לך לראש:
אגב, בן 19, אתה לא בצבא?
תעליב כמה שאתה רוצה על הטיעונים שלי לא ענית...
חחח מכיר "תגדל תבין"?
דיבור של ילד.
זה לא עניין של שמאל וימין זה עניין של כמה נזק זה יעשה למדינה שלנו, אתה יכול לבכות כול היום על איך ארגוני זכיות האדם בעולם הם ככה וככה אבל בסופו של דבר זה לא יעזור והם ישארו עם היד העליונה.במהלך ולאחר ההתנתקות ועמונה 1 אף חייל לא נתן את הדין אף אחראי לא עמד למשפט אף אחד מכל קצוות העולם והשמאל לא גינה.
אבל כשזה מגיע בעניין הצלת חיי אדם, פתאום השמאל מתעורר וזועק על האכזריות ועל חוסר המוסר...
זה נזק חד פעמי, לאחר הנזק הזה כל בעיית השלום, פלסטינים, כיבוש או כל סיבה אחרת למה ישראל צריכה להיות תחת חרם לא תהיה...זה לא עניין של שמאל וימין זה עניין של כמה נזק זה יעשה למדינה שלנו, אתה יכול לבכות כול היום על איך ארגוני זכיות האדם בעולם הם ככה וככה אבל בסופו של דבר זה לא יעזור והם ישארו עם היד העליונה.
אלא אם אתה רוצה לחיות כמו צפון קוראיה מנותק משאר העולם
קודם כל להזכירך הדיון הוא בנקודת הנחה שיש מי שמוכן לקבל אותם, ולפי זה שמה שהפריע לך זה שאין להם לאן להגר, אני יכול להבין שאין לך בעיה עם צורת העברה, כך שסוף סוף אנחנו מסכימים על משהו 😃עזוב הוא חושב שזה סרט או משחק מחשב.
תכניס לך לראש:
אגב, בן 19, אתה לא בצבא?
What everזה נזק חד פעמי, לאחר הנזק הזה כל בעיית השלום, פלסטינים, כיבוש או כל סיבה אחרת למה ישראל צריכה להיות תחת חרם לא תהיה...
קודם כל להזכירך הדיון הוא בנקודת הנחה שיש מי שמוכן לקבל אותם, ולפי זה שמה שהפריע לך זה שאין להם לאן להגר, אני יכול להבין שאין לך בעיה עם צורת העברה, כך שסוף סוף אנחנו מסכימים על משהו 😃
זה משנה?What ever
מה לגבי השאלה בסוף?