הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל עם חומרים

talnba100

משתמש מתחיל
49
20
נק' מוניטין:
79
49
20
שלום לכולם אני חדש פה.
אני בן 19.5, הורדתי 30 קילו לאחרונה ואני הגעתי להחלטה להתחיל להשתמש בחומרים למינהם

יש לציין שקראתי את המידע בלינייקה, אך אני מאוד חושש מהתופעות לוואי, שכן לא ברור איך כל גוף יגיב.

האם ישנם חומרים ללא כל סיכון מהותי? כלומר הקטנת איבר המין, ג'ינו וכל התופעות הללו מאוד מרתיעים אותי

בנוסף ראוי לציין שאני משקיע בתזונה באימונים ובשינה 100% ויש לי ידע רב בנושא. מכך שלקיחת החומרים הלא חוקיים ייעשה בחשיבה מרובה.

האם ישנם חומרים ללא כל סיכון מהותי? כלומר הקטנת איבר המין, ג'ינו וכל התופעות הללו מאוד מרתיעים אותי
לצערי אין , כל סייקל מקטין לך את איבר המין בממוצע ב1.3 סנטימטר.
שלא תדע מה קורה אצל @frozen

אם רציני, אז כל הכבוד על הורדת משקל ואימונים סדירים. מה כרגע גובה ומשקל שלך?
שאתה שואל על ״נטילת חומרים״ בפורום של סטרואידים ותרופות לא חושבים על שורפי שומן ומשפרי ביצועים.
מה המטרות שהצבת בפניך עכשיו?

19.5 זה עדיין מוקדם בשביל להתחיל שימוש בחומרים.
האם אתה בטוח שיש לך מספיק ידע בנושא?
מה משקלי העבודה שלך שאתה שוקל שימוש בחומרים?

ואני מסכים עם @Pharmacist, למרות שהוא מגזים טיפה.
על פי אחד המחקרים שיצאו לאחרונה, כל סייקל יקטין את אורך האיבר במצב זקפה ב-0.7 סנטימטר בממוצע.
כמובן שזה חלק מטווח רחב יותר של בין 0.5-1 משום שזה תלוי במשתנים נוספים כגון אורך הסייקל, החומרים שאותם אתה מזריק והנתונים הפיזיים שלך, אבל זה הטווח הנורמלי.

• פותח/ת השרשור
19.5 זה עדיין מוקדם בשביל להתחיל שימוש בחומרים.
האם אתה בטוח שיש לך מספיק ידע בנושא?
מה משקלי העבודה שלך שאתה שוקל שימוש בחומרים?

ואני מסכים עם @Pharmacist, למרות שהוא מגזים טיפה.
על פי אחד המחקרים שיצאו לאחרונה, כל סייקל יקטין את אורך האיבר במצב זקפה ב-0.7 סנטימטר בממוצע.
כמובן שזה חלק מטווח רחב יותר של בין 0.5-1 משום שזה תלוי במשתנים נוספים כגון אורך הסייקל, החומרים שאותם אתה מזריק והנתונים הפיזיים שלך, אבל זה הטווח הנורמלי.

זה בדיוק למה פתחתי את האשכול פה.
תמיד אומרים להתחיל עם הדברים אחרי גיל 21... יש פה אלמנט פיזי ואלמנט מנטלי

מבחינה מנטלית אני 100% בטוח בעצמי. היה לי עסקים גדולים עוד מגיל היסודי, הרווחתי והפסדתי הרבה כספים. אני עושה כל דבר בקפידה ובמחשבה מרובה, ואני חושב שאני מספיק בוגר בשביל לקחת את ההחלטה

מבחינה פיזית, האם יש לכך חסרון שאני עכשיו בעיצומו של תהליך הגדילה? בדיוק עברתי בדיקת דם, והטסט שלי מעט מעל הנורמה, ואני עוד גובהה

מצד שני אני באמת חסר סבלנות, שכן פיתוח הגוף זה כל החיים שלי כרגע.
אם רציני, אז כל הכבוד על הורדת משקל ואימונים סדירים. מה כרגע גובה ומשקל שלך?
שאתה שואל על ״נטילת חומרים״ בפורום של סטרואידים ותרופות לא חושבים על שורפי שומן ומשפרי ביצועים.
מה המטרות שהצבת בפניך עכשיו?

תודה באמת אשמח לדיון רציני. הייתי 100 קילו א"ש גבוהה מאוד וכעט אני 73 קילו (הגעתי ל70 בשיא) 9-11 א"ש

גובה 181.

וכן כשאני אומר חומרים אני מתכוון בין היתר לשורפי שומן למינהם. אני אשמח לרדת ל7-8 א"ש ומפה מסה בכל הכח

מצד שני אני חושש לאבד שריר שכן 73 קילו זה כבר מאוד גבולי.

זה בדיוק למה פתחתי את האשכול פה.
תמיד אומרים להתחיל עם הדברים אחרי גיל 21... יש פה אלמנט פיזי ואלמנט מנטלי

מבחינה מנטלית אני 100% בטוח בעצמי. היה לי עסקים גדולים עוד מגיל היסודי, הרווחתי והפסדתי הרבה כספים. אני עושה כל דבר בקפידה ובמחשבה מרובה, ואני חושב שאני מספיק בוגר בשביל לקחת את ההחלטה

מבחינה פיזית, האם יש לכך חסרון שאני עכשיו בעיצומו של תהליך הגדילה? בדיוק עברתי בדיקת דם, והטסט שלי מעט מעל הנורמה, ואני עוד גובהה

מצד שני אני באמת חסר סבלנות, שכן פיתוח הגוף זה כל החיים שלי כרגע.

אתה בכלל לא צריך את זה.
ייצור הטסט הטבעי שלך בשיא, חבל להזריק עכשיו סתם.
תתקדם באופן טבעי במשך שלוש עד חמש שנים (אני יודע שזה מייאש טיפה) וכשתסיים את ההתקדמות הטבעית תעבור לחומרים.

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל לא צריך את זה.
ייצור הטסט הטבעי שלך בשיא, חבל להזריק עכשיו סתם.
תתקדם באופן טבעי במשך שלוש עד חמש שנים (אני יודע שזה מייאש טיפה) וכשתסיים את ההתקדמות הטבעית תעבור לחומרים.

ומה בנוגע לשורפי שומן למינהם? להם אין קשר למערכת ההורמונלית אם אני לא טועה? האם בהם גם קיימות תופעות לוואי שמחרידות אותי

כן. מערכת הורמונלית שלך , כמו שער הגוף עדיין מתפתח. שימוש בחומרים ישבש לך את הפעילות הסדירה וכנראה תפסיק עם הגובה ולדעתי להוסיף לגובה כמה סנטימטרים זה הרבה יותר קשה מאשר לעלות כמה קילו שריר או להושיל שומן.

תעבוד עד כמה שיותר כל טכניקה וכוח כרגע, אחר כך על בסיס טוב תוכל לבנות מעצמך ארנולד. עכשיו אם תזריק תוכל להיות מר פתח תקווה לכמה חודשים ואז לחפש מרשמים לוויאגרה 😃

• פותח/ת השרשור
כן. מערכת הורמונלית שלך , כמו שער הגוף עדיין מתפתח. שימוש בחומרים ישבש לך את הפעילות הסדירה וכנראה תפסיק עם הגובה ולדעתי להוסיף לגובה כמה סנטימטרים זה הרבה יותר קשה מאשר לעלות כמה קילו שריר או להושיל שומן.

תעבוד עד כמה שיותר כל טכניקה וכוח כרגע, אחר כך על בסיס טוב תוכל לבנות מעצמך ארנולד. עכשיו אם תזריק תוכל להיות מר פתח תקווה לכמה חודשים ואז לחפש מרשמים לוויאגרה 😃

סגור. אשמח לדעת האם זה גם תקף לשורפי שומן למינהם או סאמרס? או שאין קשר לגיל בדברים הללו

בנוסף שאלה לא קשורה, האם הגוף יכול לגבוהה בהיותי במאזן קלורי שלילי? לפי ההיגיון לגוף לא יהיה מאיפה "לקחת" אנרגיה לתהליך הגביהה...

ומה בנוגע לשורפי שומן למינהם?
לפי המשקל שלך , ירדת מאוד יפה. עכשיו תזונה מאוזנת עם תוכנית אימונים טובה ואתה מסודר.

סארמס דינם כמו שאר סטרואידים.
שורפי שומן רובם סטימולנטים חזקים ורוב תופעות הלוואי שלהם על מערכת עצבים ולב.
גובה תלוי הרבה בהורמון גדילה והפרשה שלו. בשביל זה צריך שינה טובה, אימונים אינטנסיביים ותפריט מגוון.

73 קילו על 1:81 בגיל 19 אתה ממש לא צריך שורפי שומן. להיות חטוב בלי מסת שריר זה לא יפה וגם לא תצליח לרדת ל7 אחוז שומן כמו שאתה רוצה בלי מסת שריר. אתה סתם תפגע לעצמך בלב תתמקד בלצבור מסה

• פותח/ת השרשור
73 קילו על 1:81 בגיל 19 אתה ממש לא צריך שורפי שומן. להיות חטוב בלי מסת שריר זה לא יפה וגם לא תצליח לרדת ל7 אחוז שומן כמו שאתה רוצה בלי מסת שריר. אתה סתם תפגע לעצמך בלב תתמקד בלצבור מסה

העלתי תמונות שלי בפורום של אימונים. אשמח שתעיין, והאם אתה חושב שלא אוכל לרדת אחוז או שתיים נקי של שומן?

49825_IMG_0620.jpg

אין לך לאן להתחטב מכאן .. אם תחטב במצב כזה כניראה שזה משהו שיפגע בבריאותך .. ואם לא תצליח לבד לחטב ולפגוע בבריאותך יש חומרים שיפגעו בך 🤩

אני מבין איך אתה רוצה להראות, הדרך - לעלות מסת שריר כדי לתת אשלייה אופטית שאתה חטוב רצח (אתה יודע מה זה לא אשלייה זה האמת כמה שיותר שרירי יותר קל להראות חטוב) .
אז תן בראש באימונים אל תקצץ מעצמך עוד - תעלה שריר. 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
49825_IMG_0620.jpg

אין לך לאן להתחטב מכאן .. אם תחטב במצב כזה כניראה שזה משהו שיפגע בבריאותך .. ואם לא תצליח לבד לחטב ולפגוע בבריאותך יש חומרים שיפגעו בך 🤩

אני מבין איך אתה רוצה להראות, הדרך - לעלות מסת שריר כדי לתת אשלייה אופטית שאתה חטוב רצח (אתה יודע מה זה לא אשלייה זה האמת כמה שיותר שרירי יותר קל להראות חטוב) .
אז תן בראש באימונים אל תקצץ מעצמך עוד - תעלה שריר. 🏋️😅

מסכים אני לא רוצה לחטב בעיקרון, אבל עוד 4 חודשים אני מתכנן את חופשת חיי ואני רוצה להגיע הכי חטוב שאפשר. כן ניחשת נכון למטרת בנות חחח. בנות תמיד יעדיפו גוף חטוב על פני גוף מגודל ושרירי (לפחות בגילאי העשרה)

לכן אני בדילמה. מה לעשות ב4 חודשים הללו? האם מאזן קלורי ניטרלי יקדם אותי לאיפהשהו?

בנות תמיד יעדיפו גוף חטוב על פני גוף מגודל ושרירי
אני חושב שאתה מתבלבל.. רוב הבחורות שאני מכיר אפילו נגעלות מעור ועצמות ורובן מעדיפות כוח ובשר.
אם אתה בן 20 ואתה מכוון להרשים את "בנות העשרה"(מניח שהתכוונת ל15-17) אתה בבעיה אחרת לגמרי.
(לפחות בגילאי העשרה)
🤒🤢🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה מתבלבל.. רוב הבחורות שאני מכיר אפילו נגעלות מעור ועצמות ורובן מעדיפות כוח ובשר.
אם אתה בן 20 ואתה מכוון להרשים את "בנות העשרה"(מניח שהתכוונת ל15-17) אתה בבעיה אחרת לגמרי.

🤒🤢🤦‍♂️

אחשלי אני בן 19 ושאני אומר גילאי העשרה אני מתכוון ל18-19, הבנת הנקרא?

ואתה טועה, מניסיון גוף חטוב הרבה יותר מושך אותן. בכל מקרה הייתי שמח אם היית מתעסק בעיקר ולא בטפל והיית מייעץ לי מה לעשות מפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית