הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל עם חומרים

talnba100

משתמש מתחיל
49
20
נק' מוניטין:
79
49
20
שלום לכולם אני חדש פה.
אני בן 19.5, הורדתי 30 קילו לאחרונה ואני הגעתי להחלטה להתחיל להשתמש בחומרים למינהם

יש לציין שקראתי את המידע בלינייקה, אך אני מאוד חושש מהתופעות לוואי, שכן לא ברור איך כל גוף יגיב.

האם ישנם חומרים ללא כל סיכון מהותי? כלומר הקטנת איבר המין, ג'ינו וכל התופעות הללו מאוד מרתיעים אותי

בנוסף ראוי לציין שאני משקיע בתזונה באימונים ובשינה 100% ויש לי ידע רב בנושא. מכך שלקיחת החומרים הלא חוקיים ייעשה בחשיבה מרובה.

• פותח/ת השרשור
לאכול. אתה מקל במבוק

מקל במבוק אני לא, אם היית מסתכל הפרופורציות של בין התמונות (100 קילו לעומת 74 קילו) היית רואה שאני עכשיו יותר גדול מכשהייתי שמן.

כל מי שרואה אותי במציאות אומר שגדלתי, קצת מוזר לא?

(100 קילו לעומת 74 קילו) היית רואה שאני עכשיו יותר גדול מכשהייתי שמן.
כל מי שרואה אותי במציאות אומר שגדלתי, קצת מוזר לא?
ירדת רבע מהמסה שלך,ונראה לך שאתה גדול יותר?.

אחי עזוב,אני פרשתי.. אתה מתעסק ממש בשטויות במקום להבין מה אומרים לך.
אין לך איך להתחטב יותר מעכשיו והגיע הזמן לשים עליך קצת בשר ומשקל. זה הדעה שלי

• פותח/ת השרשור
ירדת רבע מהמסה שלך,ונראה לך שאתה גדול יותר?.

אחי עזוב,אני פרשתי.. אתה מתעסק ממש בשטויות במקום להבין מה אומרים לך.
אין לך איך להתחטב יותר מעכשיו והגיע הזמן לשים עליך קצת בשר ומשקל. זה הדעה שלי

היית יכול להגיד את הדעה שלך בלי כל ההקנטות הירידות והציניות. אני באתי לפורום הזה במחשבה שיש פה יותר רצינות משהאר האתרים. כנראה שטעיתי

האם ישנם חומרים ללא כל סיכון מהותי? כלומר הקטנת איבר המין, ג'ינו וכל התופעות הללו מאוד מרתיעים אותי
ברגע שאתה מגיע לפורום ושואל דברים כאלה, ויותר מזה,מוכן להכניס לגוף שלך תרופות שאין לך טיפת מושג לגביהם רק בשביל להרשים את "בנות העשרה" זה שפל וזה התגובות שאתה צפוי לקבל בכל מקום.
תקרא,תלמד,תעבור על מאמרים ומחקרים,אל תתן לכל ילדון פה להגיד לך איך עושים או לא ומה מזריקים או לא מזריקים.

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה מגיע לפורום ושואל דברים כאלה, ויותר מזה,מוכן להכניס לגוף שלך תרופות שאין לך טיפת מושג לגביהם רק בשביל להרשים את "בנות העשרה" זה שפל וזה התגובות שאתה צפוי לקבל בכל מקום.
תקרא,תלמד,תעבור על מאמרים ומחקרים,אל תתן לכל ילדון פה להגיד לך איך עושים או לא ומה מזריקים או לא מזריקים.

קצת כבוד לא יזיק, הורדתי 25 קילו והפכתי מחזיר לבן אדם אחר לגמרי, וזה שאני לא יודע כלום על חומרים, בגלל זה אני פה

קצת כבוד לא יזיק, הורדתי 25 קילו
המון כבוד,מרשים ואף אחד לא יקח ממך את זה.

מפה עד להזריק בשביל להזרים בנות..עצוב ומשעשע במקביל.

תלמד על סטרואידים מספרות,מאמרים,מדע לא משאלות כמו "איזה חומר לא עושה תופעות לוואי".

• פותח/ת השרשור
המון כבוד,מרשים ואף אחד לא יקח ממך את זה.

מפה עד להזריק בשביל להזרים בנות..עצוב ומשעשע במקביל.

תלמד על סטרואידים מספרות,מאמרים,מדע לא משאלות כמו "איזה חומר לא עושה תופעות לוואי".

אקח לתשומת ליבי

תכננת פשוט לא נכון את תקופות מסה\חיטוב. אם עכשיו אתה נמצא מבחינתך בשיא, יהיה קשה לשמר אותו עוד 4 חודשים. או שתשרוף את כל השריר שנשאר כדי להשאר באחוז שומן נמוך או שתעלה במשקל.
בגלל שאתה צעיר וכנראה הורמונים ברמה טובה, תנסה להיות מעל ניטרלי לחודשיים שלוש הקרובים כדי לא לאבד מסת שריר ואולי טיפונת להגדיל אותה. חודש לפני הטיול שלך תרד לגרעון ותרביץ ייבוש. נראה לי זה פתרון לא רע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית