כמה אחוזי שומן נראה לכם שאני?

conquest

משתמש מתחיל
162
1
נק' מוניטין:
656
162
1
היי חבר'ה.
חדש פה בפורום בן 30- גובה:170 ס'מ משקל: 68 ק'ג.
ממש בור בנוגע לאימונים ותזונה....
בכל מקרה מתחיל לסיים חיטוב(אם אפשר לקרוא לזה ככה) שבו הורדתי כשמונה ק'ג
ומנסה להגיע ל-11% 12% שומן ולהתחיל מסה נקייה עד כמה שאפשר(החיטוב הזה גהינומי בשבילי).
אני מתאמן 4 פעמים ב AB בחפיף עד סיום החיטוב/דיאטה וחמישה שישה אימוני אירובי של 45-50 דקות בשבוע.
ואתחיל מסה וכנראה SS(אלא מה) בסיום החיטוב/גיהנום הזה.
אודה לכם אם תוכלו לשער כמה אחוזי שומן אני עכשיו וכן,אני יודע שאני חסר שרירים לחלוטין.:bad:
ואני כנראה עוד אציק לכם הרבה בשאלות....
תודה רבה לכולכם.

קבצים מצורפים

• פרי 001.jpg
    פרי 001.jpg
    KB 55.4 · צפיות: 505
  • פרי 002.jpg
    פרי 002.jpg
    KB 54.1 · צפיות: 560
  • פרי 003.jpg
    פרי 003.jpg
    KB 48.8 · צפיות: 470
אחי תעביר את זה לתומונות חברי האתר
והאחוז שלך נירא נמוך, אתה יכול בכיף להתחיל מסה.

15% לערך יש תמונות שאולי 16% אבל לא מאמין.
נ.ב הועבר לפורום תמונות חברי האתר, שים לב איפה אתה מפרסם פעם הבאה (פירסמת בתזונה),
תודה.

• פותח/ת השרשור
הי,תודה על התגובות

אתה מעודד אותי מאוד חחח אבל קבעתי לעצמי יעד של 12% שומן ואני ממש לא מתכוון לוותר.
בכל אופן אני כנראה אצטרך למשוך עוד חודש + בתפריט הזה:
פייבר 1 (דגני בוקר)80 גרם 165 קלוריותהסרחלב טרי בקרטון 1 ליטר 1%כוס 84 קלוריותהסרתפוזים ללא קליפהתפוז בינוני 75 קלוריותהסרעוף- חזה ללא עור200 גרם 202 קלוריותהסרתפוח אדמה ללא קליפה2 תפוחי אדמה בינוניים 352 קלוריותהסרגלידה דלת קלוריות100 גרם 70 קלוריותהסרטחינה (סלט מוכן)10 גרם 33 קלוריותהסרטונה במים (משומר)130 גרם 143 קלוריותהסרביצה קשהביצה מספר 1 (XL) 96 קלוריותהסרגבינת קוטג` 3%150 גרם 120 קלוריותהסרלחם קל4 פרוסות 244 קלוריותהסרשמן זיתכפית 41 קלוריותהסרסה"כ קלוריות:1625 קלוריותסה"כ חלבון:144.8 גרםסה"כ שומן:27.7 גרםסה"כ פחמימות:195.9 גרםסה"כ כולסטרול:421.1 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:57 גרםיצא לי רק עכשיו לעבור על המאמרים לחיטוב ולמסה.
וואו כמה חורים יש לי שחבל על הזמן....
אכלתי עד עכשיו באזור ה1300 קלוריות ליום....וכל זה בהתייעצות עם דיאטנית פרטית!
עכשיו בניתי תפריט שקצת יותר קל לעמוד בו.
אשמח מאוד לשיפורים והצעות.
וגם רק עכשיו הבנתי שמכיוון שאני בתפריט שלילי אין שום סיכוי להעלות מסת שריר מה שמסביר גםלמה אין תוצאות בשיט עד עכשיו.נו טוב,לפחות לא גרמתי לעצמי נזק ...
כנראה שצריך גם שכל והבנה ולהרים משקולות זה לא ממש מספיק....
דרך אגב לא כללתי בתפריט ירקות ואני אוכל ים ירקות ביום (בשביל השובע) והגוף לא התרגל לזה עדיין ואני לוקח כדורי פחם כדי להקל על כמויות הגזים...(לא בדיחה) מישהו מכיר את העניין הזה?
תודה רבה חבר'ה.
קלוריותחלבוןשומןפחמימותכולסטרולסיבים

---------- התגובה התווספה ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:30 ----------

מקווה שזה מספיק ברור.
סבבה,קיבלתי את הערה על המיקום של התמונות.
לא קראתי עדיין את חוקי הפורום....

• פותח/ת השרשור
אז ככה

בחיטוב כבר 5 חודשים על תפריט באזור 1300-1400 קלוריות ובחישוב'על האצבע'
בערך 140 ג'ר פחמימה עד עכשיו ושומן שואף ל-0 בתפריט...כלומר מקבל אותו רק
מהחלבון דל השומן.(ממש לא היה חכם אני יודע)העמסה עם אפשר לקרוא לזה כך היא בערך פעם בשבועיים בביקור אצל אמא של אשתי הטוניסאית ששם מפגיזים באוכל ואני אוכל שם חופשי בלי ממתקים ושאר חרא...אבל הרבה.קשה לי מאוד לרדת בפחמימה זה ממש משפיע לי על המצב רוח...יותר קל לי להוריד שומן מאשר פחמימה.חייב את ה4-5 פרוסות לחם שלי.והכח רצון שלי דווקא די חזק.
אני בהחלט מרגיש שהגוף חלש יותר משהיה לפני אבל אני מתקדם במשקלים במכון בקצב יחסית
סביר כלומר עולה במשקלים כל שבועיים,לא בהרבה.גם לא הכי משקיע בגלל שפסיכולוגית אני מבין
שזה לא ממש מקדם.
A-ראשון,שלישי.
חזה-דמבל 3X10 ידיים לצדדים בשכיבה.
בנץ'פרס 3X10
גב-וינץ' מאחורי הראש 3X10
מתח-3X6 עם קצת משקל ברגליים.
יד קדמית- 3X12 מוט W בעמידה.
B-שני,חמישי.
רגליים-סקוואט במכונה 3X10
רגל אחורית-3X10 מכונה.
יד אחורית-מקבילים 3X6
כתפיים-דמבל לחיצה בישיבה 3X12
וכמובן חימום 2 סטים במשקל נמוך 15-20 חזרות.
עושה בטן יום כן יום לא-כפיפות בשיפוע 30X3
ואירובי 5-6 ימים בשבוע אליפטיקל (עם החרטא הזאת לידיים גם...) 45-50 דקות.
שורף לפי המכשיר 500 קלוריות לאימון אבל אני בספק.

הירידה במצב רוח היא תופעה שכיחה אבל מניסיון אישי זה עובר אחרי זמן מה, אתה לא חייב להיות על כמות אפסית של פחמימות, 140 נשמע סבבה אבל אתה צריך עוד שומן.

בתוכנית האימונים תוריד נפח ותעלה עצימות, תעשה סטים של 5-8, תעיף את הלחיצה עם המשקולות, את הוינץ', תעשה סקוואט חופשי (תלמד מהמאמר באתר ותעלה סרטונים), קודם תעשה לחיצת כתפיים (מומלץ עם מוט) ותוריד סטים במקבילים או שאל תעשה בכלל, בטן כרצונך אבל זה גם לא חובה, כשאתה מתחמם אל תעשה מספר רב של חזרות (לא הייתי עובר את ה6), עדיף שתוסיף עוד סט או שניים ותעמיס משקלים בהדרגה מסט לסט (לא להגזים עם המשקלים), כמו שאמרתי אל תשכח להוריד את מספר החזרות ל5-8.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בנוגע לפחמימה

הירידה במצב רוח היא תופעה שכיחה אבל מניסיון אישי זה עובר אחרי זמן מה, אתה לא חייב להיות על כמות אפסית של פחמימות, 140 נשמע סבבה אבל אתה צריך עוד שומן.
שמע,בנוגע לפחמימה אני בהחלט אנסה להפחית ל-140 אבל 60 גר שומן =450 קלוריות לעומת 240 של פחמימה שהורדתי.להשלים בחלבון רזה או מה? ואם אני מעיף את הלחיצות בדמבל במה להחליף?
5 חזרות זה לא אימון כוח?(באמת אין לי מושג)+אני ספוג אמונות שגויות ומיתוסים בעניין...איתך הסליחה.
ואני מתאמן בהולמס פלייס במכון עם המון מאמנים שחלקם הגדול חביב ביותר ואולי אפילו מבין קצת...
אז ללמוד טכניקה של סקוואט חופשי אני בכיף אוכל ללמוד מאחד מהם.לא ידעתי שההבדל הוא
משמעותי בין אם חופשי או במכונה.

---------- התגובה התווספה ב 13:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:03 ----------

טעות אני לא משלים אני ב+זה הופך ל-1800+ קלוריות.אפשר עדיין לרדת ככה באחוזי שומן?
החילוף חומרים לפי הנוסחא יוצא לי בערך 1900 כולל המכפלה של1.2
נראה לי די הרבה לא?

אתה מעודד אותי מאוד חחח אבל קבעתי לעצמי יעד של 12% שומן ואני ממש לא מתכוון לוותר.
בכל אופן אני כנראה אצטרך למשוך עוד חודש + בתפריט הזה:
פייבר 1 (דגני בוקר)80 גרם 165 קלוריותהסרחלב טרי בקרטון 1 ליטר 1%כוס 84 קלוריותהסרתפוזים ללא קליפהתפוז בינוני 75 קלוריותהסרעוף- חזה ללא עור200 גרם 202 קלוריותהסרתפוח אדמה ללא קליפה2 תפוחי אדמה בינוניים 352 קלוריותהסרגלידה דלת קלוריות100 גרם 70 קלוריותהסרטחינה (סלט מוכן)10 גרם 33 קלוריותהסרטונה במים (משומר)130 גרם 143 קלוריותהסרביצה קשהביצה מספר 1 (XL) 96 קלוריותהסרגבינת קוטג` 3%150 גרם 120 קלוריותהסרלחם קל4 פרוסות 244 קלוריותהסרשמן זיתכפית 41 קלוריותהסרסה"כ קלוריות:1625 קלוריותסה"כ חלבון:144.8 גרםסה"כ שומן:27.7 גרםסה"כ פחמימות:195.9 גרםסה"כ כולסטרול:421.1 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:57 גרםיצא לי רק עכשיו לעבור על המאמרים לחיטוב ולמסה.
וואו כמה חורים יש לי שחבל על הזמן....
אכלתי עד עכשיו באזור ה1300 קלוריות ליום....וכל זה בהתייעצות עם דיאטנית פרטית!
עכשיו בניתי תפריט שקצת יותר קל לעמוד בו.
אשמח מאוד לשיפורים והצעות.
וגם רק עכשיו הבנתי שמכיוון שאני בתפריט שלילי אין שום סיכוי להעלות מסת שריר מה שמסביר גםלמה אין תוצאות בשיט עד עכשיו.נו טוב,לפחות לא גרמתי לעצמי נזק ...
כנראה שצריך גם שכל והבנה ולהרים משקולות זה לא ממש מספיק....
דרך אגב לא כללתי בתפריט ירקות ואני אוכל ים ירקות ביום (בשביל השובע) והגוף לא התרגל לזה עדיין ואני לוקח כדורי פחם כדי להקל על כמויות הגזים...(לא בדיחה) מישהו מכיר את העניין הזה?
תודה רבה חבר'ה.
קלוריותחלבוןשומןפחמימותכולסטרולסיבים

---------- התגובה התווספה ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:30 ----------

מקווה שזה מספיק ברור.
סבבה,קיבלתי את הערה על המיקום של התמונות.
לא קראתי עדיין את חוקי הפורום....

משה נתן לך מאמר שיעזור לך, דרך אגב להקשיב לדיאטניות קליניות זה לא הכי חכם, לפחות לא לאנשים שמתאמנים.
לא אכפת לה כמה שריר תאבד, העיקר שתרד במשקל.

• פותח/ת השרשור
עכשיו אני רק מבין את זה

ועוד שילמתי לה כסף...
עד כמה המוניטורים של ספירת הקלוריות על מכשירי האירובי בחדרי הכושר נכונים?
המאמר אגב מעולה אבל נהייתי כבר ממש סקפטי.

נמוך זה עניין יחסי - 16 אחוז שומן

לגבי מדידת קלוריות יש שעוני דופק כמו פולאר או לחילופין אתה יכול לקנות רק את רצועת הדופק שמתממשקת להליכונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית