הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הניסיון שלכם עם תוסף מגנזיום ועם כורכומין?

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
מודעת לכך שהנושא חרוש ממש. וכן, ערכתי חיפוש.
ועדיין סקרנית לשמוע מה הניסיון שלכם. לא הדעה. לא מחקרים (אלא אם כן התחדש משהו לאחרונה). ניסיון אישי.
למעשה, ניסיון של חברים גם עובד פה 🤩

(שוקלת לתסף כחלק מסדרת נסיונות לשפר את ההתאוששות שלי ולחזור למצב תקין לאחר פציעה)

תודה רבה!!

יכול לפרט?
MSM (קיצור של: Methylsulfonylmethane, נוסחה כימית: CH₃)₂SO₂)) הוא צורה של גפרית דיאטטית הקיימת באופן טבעי במזון הבא מבעלי חיים או מירקות ופירות. טבעו של ה-MSM הוא נדיף, ולכן נסתר בפעולת הבישול, ומשום כך מצוי רק במזון טרי וחי

עשיתי לך קטע מסריח והעתקתי מגוגל אבל לכי לiherb תקני כדורים של 1000 מ"ג, כדור ליום עושה פלאים
ואם בא לך לקרוא מה תכלס תלחצי על הקישור תקרי קצת
MSM
אין להם את המוצר אז זה לא פרסומת מסבירים שם קצת

אישית שניסיתי את המוצר ועוד כמה מוצרים, לא היה לי דלקות והגמישות שלי השתפרה פלאים, בהחלט ממליץ.
עד כמה שאני יודע במגה גלופלקס וכל זה, זה הרכיב שנותן עבודה

• פותח/ת השרשור
חח.. התכוונתי לפרט מה הניסיון החיובי שלך איתם. אז זה תכלס -
אישית שניסיתי את המוצר ועוד כמה מוצרים, לא היה לי דלקות והגמישות שלי השתפרה פלאים, בהחלט ממליץ.
מה שרלוונטי.

בכל אופן אשאל עוד - מהם המוצרים הנוספים? ואם לקחת הכל ביחד איך אתה יודע שזה היה ה-msm? וגם - לפני כן היו לך דלקות ואחרי שהתחלת לתסף לא היו? או שבכלל לא היו ואתה זוקף לזכות זה משום מה..

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה לקוראי השרשור:
כעיקרון חשבתי לא להתחיל לתסף הכל ביחד, אלא כל זמן מסויים להוסיף משהו כדי להצליח לפחות קצת לבודד ולבחון מה באמת עוזר לי.
מצד שני אני באמת במצב פח, הגוף שלי לא מתאושש, התכווצויות, דלקתיות וכאבי מפרקים למרות ששיניתי את דפוסי האימון שלי, את ערכי החלבון והשינה וכו. אז יש פיתוי לקחת כל מה שאולי בספק לעזור ואללה יסתור
אחר כך נעשה מחקרים אם ומה עזר 😳🥷

מה הייתם ממליצים?
ויותר חשוב, בהנחה שמתגברת על הדחף דלעיל, מהו זמן מספיק כדי לבחון השפעות של כל אחד מהתוספים הנ"ל (מגנזיום וכורכומין. ואולי msm כהמלצת @CycleTelephohe)

חח.. התכוונתי לפרט מה הניסיון החיובי שלך איתם. אז זה תכלס -

מה שרלוונטי.

בכל אופן אשאל עוד - מהם המוצרים הנוספים? ואם לקחת הכל ביחד איך אתה יודע שזה היה ה-msm? וגם - לפני כן היו לך דלקות ואחרי שהתחלת לתסף לא היו? או שבכלל לא היו ואתה זוקף לזכות זה משום מה..
כי לקחתי כמה מוצרים ביחד ואז המשכתי לרק msm אז יכול לדעת שהוא נותן אפקט
המוצרים האחרים חומצה הליראינית גלוקוזיום או משהו כזה קולוגן מה שיש במגה גלופלקס ועוד כמה שטויות אבל הכל זניח ליד הmsm הוא הכי אפקטיבי מביניהם לפי דעתי

כדורי msm עושה עבודה יפה, הופתעתי שלא ציינו אותם כאן
מוצר מעולה, אני לוקח אותו מידי פעם.
גם Boswellia צמח מעולה.
גם ברומולין שמצוי בשפע באננס.

כדורי msm עושה עבודה יפה, הופתעתי שלא ציינו אותם כאן
המחקרים מראים ש-MSM לא ממש יעיל לדלקות ובריאות המפרק. הסיבה העיקרית היא שמדובר בחלבון, אז הוא מתפרק בקיבה כמו כל חלבון אחר

מגנזיום ציטארט הוא על הפנים, 400 מג ויש לכם בלגן בבטן.
מגנזיום גליקנט, קשור לחומצה אמינית.
לא עושה בכלל בלגן בבטן, נספג הרבה יותר טוב.
השינה עם 200 מג של גליקנט טובה בהרבה יותר מ 400 מג של ציטרט, פלוס לא חייבים לרוץ בבוקר לשירותים.
נתתי לחבר 400 מג, הוא פשוט נרדם ל 12 שעות ןבקושי הצליח לקום.
לי זה ממש עוזר להתאוששות, כנל להתכווצויות ברגליים.

מגנזיום גליקנט, קשור לחומצה אמינית.
לא עושה בכלל בלגן בבטן, נספג הרבה יותר טוב
אני גם מעדיף מגנזיום אורגני, באמת לא מזרז את מערכת העיכול, למרות שאף פעם לא הרגשתי הבדל בשינה איתו (משום חברה או פורמולציה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית