הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 22 דעות?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
אם אני לא טועה ראיתי את התמונה שלך איפשהו פה בפורום לא מזמן,

אני מניח שאתה לא טבעי אבל בכל מקרה כל הכבוד חבר, תוצאות מרשימות מאוד,
כמה זמן בתהליך?

בעיקר כי ראיתי שאתה נמנע מלהגיד 'אני טבעי' אז אני מסיק מסקנות.
אני יכול גם להגיד שאתה 92 ק''ג חטוב על 1.78 ושזה כמעט בלתי אפשרי להגיע לזה בצורה טבעית, אבל כבר קרו מקרים..
לא התכוונתי לפגוע בשום צורה, וכמובן יכול להיות שאני טועה.

עפ מה קבעת שאני לא טבעי?

כל אחד שראה כמה פעמים מתאמנים לא טבעיים אל מול טבעיים ידע לזהות,

לא מבין מה זה רלוונטי? התוצאות מדברות בעד עצמן ואני מאמין שעבדת מספיק קשה בשבילם.
אין בעיה לבקר את הדרך, אבל התוצאות מרשימות וחוץ מזה לא משנה יותר מידי.

שוב, כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
כל אחד שראה כמה פעמים מתאמנים לא טבעיים אל מול טבעיים ידע לזהות,

לא מבין מה זה רלוונטי? התוצאות מדברות בעד עצמן ואני מאמין שעבדת מספיק קשה בשבילם.
אין בעיה לבקר את הדרך, אבל התוצאות מרשימות וחוץ מזה לא משנה יותר מידי.

שוב, כל הכבוד.
לא נפגע משום דבר שותףף
הכותרת ל'טינדר'

לעניין,פלג עליון מרשים
איך הרגליים?
החלק הכי טוב בגוף
אעלה בהמשך

מה הכוונה לאם היה לי ספק?

לא צריך להיתמם אחי, אני לא שופט אנשים שלא רוצים להצהיר שהם לא טבעיים (ומעריך אותך מאידך שאתה לא מתעקש ואומר שאתה טבעי) אבל אתה מבין את כוונתי, בעיקר אחרי האשכול הקודם שפירסמת והגבתי לך בו.
בעיקרון אני חושב שלא אמור לעניין אותך מה אף אחד חושב, זאת גם הסיבה למה אני לא מעלה תמונות שלי ושואל מה דעתם של אנשים אחרים כי איך לומר זאת בעדינות זה לא ממש מעניין אותי, אבל אם כבר העלית תמונות ושאלת מה אנשים חושבים אז אמרתי, בפעם הראשונה אמרתי שאם יש ספק קטן שאולי אתה טבעי אז יש לך גנטיקה על אנושית, עכשיו אחרי שהעלית עוד תמונה כבר אין לי ספק.

אבל שוב, שלא ישתמע מדבריי שאני חושב שבגלל שאתה לא טבעי (לדעתי) אז יש לך נתונים כאלה מרשימים, גם עם שימוש בחומרים צריך גנטיקה טובה ומאמץ אדיר להגיע לרמה כזאת וזה מרשים מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית