עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק אוסיף, שיש עוד דבר טבעי הוכח מדעית, ולדעתי הכי טוב.אטנט = אדרל = אמפטמין. אולי הדבר הכי קרוב למת'אמפטמין (שבאמת, לא כזה שונה. ההבדלים לא גדולים).
זה סם קשה. שמסופק על ידי המדינה. ולמרות שגם אני מצאתי שהוא יעיל לקשב וריכוז....התופעות לוואי אכלו אותי. זה מרגיש כמו סם קשה. כי זה מה שזה.
מציע להתרחק. זה יעיל. אבל זה גם יעיל בשינוי מנגנונים במוח שלכם. באותה דרך שמת'אמפטמין גורם. ובסוף תהיו תלויים בזה.
משהו טבעי להתרכז:
קפה. תה.
ג'ינסנג בשילוב ג'ינקו בלובה. מומלץ לנסות
פירות יער. בדגש על אוכמניות. ידועים כמשפרים קוגנטיביים
ספורט. תעשה אירובי קל לפני שאתה צריך להתרכז, התוצאות מובטחות.
באמת שאמשח לראות הוכחה מדעית לכל דבר שכתבת כאןרק אוסיף, שיש עוד דבר טבעי הוכח מדעית, ולדעתי הכי טוב.
8 שעות שינה בלילה.
להימנע מקפאין ומסוכר לבן.
לאכול יותר פחמימות מורכבות, ושומן בריא שיכיל הרבה אומגה 3.
הנה מחקרים ארוכים על שינה Sleep deprivation: Impact on cognitive performanceבאמת שאמשח לראות הוכחה מדעית לכל דבר שכתבת כאן
תלות פיזית, כמו בכל התמכרות.אם בנאדם לא מצליח ללמוד ללא ריטלין, ואיתו כן מצליח ללמוד. איזו תלות נוצרת? הרי מלכתחילה הוא לא יכל ללמוד בלעדיו.
יש לך מחקר שתומך בפסקה הראשונה?
מחקר מבוקר שבוצע על אנשים שאובחנו עם בעיית קשה וריכוז, והצליחו לשפר את הריכוז פי5-6 כמו שאתה טוען?
מי זה החוקר המדעי הזה?!😆באמת שאמשח לראות הוכחה מדעית לכל דבר שכתבת כאן
היה? בלשון עבר? לא נראה לי:P:היה לי עירפול מוחי במשך חודשים..
אם אני מסוגל לשלב בין יותר מ 2 תרגילים באימון אחד, כנראה שאני בסדר:79nb:היה? בלשון עבר? לא נראה לי:P:
קצת מהכל וכלום בתכלס:79nb:אם אני מסוגל לשלב בין יותר מ 2 תרגילים באימון אחד, כנראה שאני בסדר:79nb:
דיי דיי אבאלה, בסוף עוד תיהיה מסוגל לעלות במדרגות בלי לאבד אוויר:P:קצת מהכל וכלום בתכלס:79nb:
תחרות ריצה, אמרתי לך ואומר כאן שובדיי דיי אבאלה, בסוף עוד תיהיה מסוגל לעלות במדרגות בלי לאבד אוויר:P:
ספרינט למרחק קצר? קדימה.תחרות ריצה, אמרתי לך ואומר כאן שוב
chicken:s49:
יאללה, מקום ושעה.ספרינט למרחק קצר? קדימה.
בינתיים כל מה שאתה עושה זה רק לדבר, בתחרות בלבולי לשון תנצח בדוקתעשה מטקון אחד ואז נדבר, קשקשן.
אמר זה שמפחד לבוא לאימון אחד איתנו.יאללה, מקום ושעה.
בינתיים כל מה שאתה עושה זה רק לדבר, בתחרות בלבולי לשון תנצח בדוק