עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדהים אחי, שונה לגמרי/בן אדם אחר ב2 התמונות
מה שנקרא עבודה לפי הספר
כול הכבוד שינוי מצויין
מרשים מאוד
תוך כמה זמן התהליך?
יפה מאוד, כל הכבוד!
למה להישאר על ניטרלי לכמה חודשים אם אפשר לשאול?
חתיכת חיטוב הרבצת
כמה השתנה המשקל?
וואו. אין לי מה להגיד יותר מזה.
עקב האכילס שלי זה חיטוב, אין דבר שקשה לי יותר מלאכול פחות ממה שאני רגיל, זה גורם לי להעריך את התהליך שלך ברמות אחרות.
על איזה מינוס קלורי היית ולכמה זמן? מה קצב הירידה השבועי/חודשי שלך? כמה זמן לקח לך כל החיטוב הזה?
שאפו ענק.
תודה 😃
בערך 9-10 חודשים, תהליך איטי בו הורדתי 26 קילו ואף העלתי מסת שריר. אם הייתי מעלה את הגרעון, המשקל היה זהה אך התוצאה לא.
אני מתכנן נסיעה לתערוכת פיבו, גרמניה בעוד כ3 חודשים. רוצה לשמור על המצב הקיים ואף להשתפר מעט, על מנת להגיע לשם סופר חטוב.
להתחיל מסה עכשיו ואראה כמו חזיר עוד 3 חודשים
100 קילו ל74. על 180 ס"מ (וגם גבהתי ב2 סנטימטר או יותר בתקופת זמן הזו חחח)
תודה רבה. למען האמת הגוף שלי מעלה מסת שריר מטורפת אבל מאוד קשה להיפרד משומן (נטייה מילדות)
אבל אם הולכים לפי הספר, אין סיבה להיכשל
גם אני פחדתי מהתהליך בהתחלה, אבל הוא היה לי מאוד קל.
- גרעון נמוך של עד 400
- אירובי כל יום
- להיות פעיל מאוד
- להכניס לך ציט יומי זה בסדר גמור כל עוד נכנס בערכים (הייתי דופק בן אן גריס כל יום כחלק מהתפריט ועדיין הגעתי לערכים מושלמים)
זה יאפשר לך לאכול כמו בן אדם ולא לחיות על 3 פריכיות ועגבנייה ליום
התהליך לקח לי כ9 חודשים, בהתחלה הייתי יורד בקצב של 3 קילו לחודש ובחודשים האחרונים הקטנתי את הגרעון כדי לשמר על השריר.
אירובי כל יום זה באמת מאסט? לא הרגשת מחסור בכוח באימונים אנאירובים? הייתה לך ירידה במשקלי עבודה? כמה נפח נתת לאירובי?
טיל בליסטי.
תעלה איטי מעכשיו,טילללללתודה 😃
בערך 9-10 חודשים, תהליך איטי בו הורדתי 26 קילו ואף העלתי מסת שריר. אם הייתי מעלה את הגרעון, המשקל היה זהה אך התוצאה לא.
אש,תעלה מעכשיו רק לאט
אני מתכנן נסיעה לתערוכת פיבו, גרמניה בעוד כ3 חודשים. רוצה לשמור על המצב הקיים ואף להשתפר מעט, על מנת להגיע לשם סופר חטוב.
להתחיל מסה עכשיו ואראה כמו חזיר עוד 3 חודשים
100 קילו ל74. על 180 ס"מ (וגם גבהתי ב2 סנטימטר או יותר בתקופת זמן הזו חחח)
תודה רבה. למען האמת הגוף שלי מעלה מסת שריר מטורפת אבל מאוד קשה להיפרד משומן (נטייה מילדות)
אבל אם הולכים לפי הספר, אין סיבה להיכשל
גם אני פחדתי מהתהליך בהתחלה, אבל הוא היה לי מאוד קל.
- גרעון נמוך של עד 400
- אירובי כל יום
- להיות פעיל מאוד
- להכניס לך ציט יומי זה בסדר גמור כל עוד נכנס בערכים (הייתי דופק בן אן גריס כל יום כחלק מהתפריט ועדיין הגעתי לערכים מושלמים)
זה יאפשר לך לאכול כמו בן אדם ולא לחיות על 3 פריכיות ועגבנייה ליום
התהליך לקח לי כ9 חודשים, בהתחלה הייתי יורד בקצב של 3 קילו לחודש ובחודשים האחרונים הקטנתי את הגרעון כדי לשמר על השריר.
תעלה איטי מעכשיו,טיללללל
ויותררררררתודה אחי בסוף אגיע לרמה שלך
למה אתה מרגיש צורך לציין שאתה טבעי?
באמת מתוך סקרנות.
הרבה מתאמנים טבעיים לא מעוניינים "להוכיח" שהם טבעיים ואם אומרים להם שהם נראים מוזרקים אז הם רק מוחמאים.
תותח כל הכבוד!
סתם מסקרנות, מה הייתה רוטינת האימונים שלך?