עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך לבד תמצא לך חברים שם או איזה דוגמנית פיטנסהלוואי שאחד מהחברים הטובים שלי היה פריק של חדרי כושר כמוני.. בכיף הייתי הולך
לך לבד תמצא לך חברים שם או איזה דוגמנית פיטנס
נראלי הולך לשם עם 4 מזוודות ריקות ומתארגן על חלבון לכל השנה חחחחחח
הלוואי שאחד מהחברים הטובים שלי היה פריק של חדרי כושר כמוני.. בכיף הייתי הולך
רוצה להכיר חדשים?😉הלוואי שאחד מהחברים הטובים שלי היה פריק של חדרי כושר כמוני.. בכיף הייתי הולך
רוצה להכיר חדשים?😉
אני מת לשותף לפיבו זה נשמע פגז
בן כמה אתה? חשבתי זה בקרוב אבל אני רואה שזה באפריל אז אפשרי לגמרי. טס עוד שבוע לאמסטרדם אז שלושה חודשים אחרי זה לפיבו למה לארוצה להכיר חדשים?😉
אני מת לשותף לפיבו זה נשמע פגז
ברור לי שאין בעיה בלהגיע לבד אבל נראה לי יותר כיף ללכת עם מישהובן כמה אתה? אין בעיה להגיע לבד
17:sweatingbullets: כמה אתם מתכננים לחטב לשם?🤣בן כמה אתה? חשבתי זה בקרוב אבל אני רואה שזה באפריל אז אפשרי לגמרי. טס עוד שבוע לאמסטרדם אז שלושה חודשים אחרי זה לפיבו למה לא
אני צריך חיטוב עד אז :
ברור לי שאין בעיה בלהגיע לבד אבל נראה לי יותר כיף ללכת עם מישהו
17:sweatingbullets: כמה אתם מתכננים לחטב לשם?🤣
אבל אני אהיה שחיף כי אני טבעי מעפן לעומת ה50000 איש שם (זורק מספר רנדומאלי) שמשתמשים בדברים הנכונים(ומן הסתם עובדים קשה..)מציע לך לחטב חזק לפני, בפעם הראשונה באתי לשם בשיא המסה והיה לי רגשי נחיתות לעומת כולם חחחח
אבל איך שבא לך
אבל אני אהיה שחיף כי אני טבעי מעפן לעומת ה50000 איש שם (זורק מספר רנדומאלי) שמשתמשים בדברים הנכונים(ומן הסתם עובדים קשה..)
נדיר אחי!
מאחל לעצמי כזה חיטוב כשאגיע לשלב, כל הכבוד.
תן בראש.
אפשר לדעת מה הערכים הסופיים של התפריט שלך ?
ופגז אחי אתה אש