הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיוק מתחיל להתאמן ועושה מסה נקייה

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
האמת אני מתאמן גם מלפני זה, אבל לא באמת הייתי מקפיד או מתמיד, הייתי זורק ז*ן על האימונים. החלטתי כרגע להיכנס לזה בכל הכוח ולתת בראש.
הנתונים שלי- בן 19, שוקל 68-69, גובה 1.75 ו14-15 אחוז שומן.
כרגע הגוף שלי בבלבלות עם עצמו אז החלטתי להיות שבועיים על ניטראלי שזה 2500 קל׳.
אני מתאמן AB עם התכנית הזו-
וזה התפריט תזונה שלי-
כרגע אני עם התפריט הזה שבועיים. אחרי שבועיים מוסיף עוד 50 ג׳ שיבולת שועל, ולאחר עוד שבוע מוסיף עוד 50 ג׳ שיבולת שועל וממשיך עם זה.
מה אתם אומרים?
ואגב, בגלל שאני על ניטראלי, יש מצב שאעלה במשקלים על ההתחלה או רק אחרי שאני כבר אהיה במאזן קלורי חיובי?
ושאלה, התפריט הזה באמת 2500 קל׳?
אני מכניס את כל זה בלי בעיה ומרגיש עדיין רעב... יכול להיות בגלל השייקים?
וזה בסדר שאני אוכל את האורז והחזה עוף עם נגיעות של קטשופ?

קבצים מצורפים

• C400DBE0-A4A1-4B3B-B8E3-017FEA05933D.jpeg
    C400DBE0-A4A1-4B3B-B8E3-017FEA05933D.jpeg
    KB 120.2 · צפיות: 56
  • B2B80CEB-5157-4F97-A1A2-B385787BE5EB.png
    B2B80CEB-5157-4F97-A1A2-B385787BE5EB.png
    KB 160.9 · צפיות: 59
מבחינת תזונה ומישהו שיבדוק לך ערכים תפנה לתזונאי זו בקשה לא קונבציונלית לבקש בפורום.

אתה תעלה במשקלים כל עוד אתה לא בגירעון קלורי גדול מידי אין שום סיבה שלא תעלה.

אתה יכול לאכול קצת קטשופ לא יקרה מזה כלום, אל תגרום לעצמך סבל כי אתה תתייאש מזה מהר משאתה חושב,
תנסה לשלב את זה בשגרת יום יום שלך ולהתרגל לזה.

האימון A נראה עוד תקין אבל האימון B קשה מאוד לעשות סקוואט, דדליפט ולאנגים אחד אחרי השני ובטח שלא להתקדם במשקלים.
החלוקה פה לא כל כך נכונה אלא אם כן תעשה סקוואט כבד ודדליפט כבד לסירוגין.

בכל מקרה תלוי במטרה שלך, לפי זה תעשה ליטושים אחרונים לתוכנית.

עזרה בתפריט זה רק עם תזונאי, לפי הערכים הסופיים שלך (חלבון, פחמימה, שומן) זה נראה נכון יחסית.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מבחינת תזונה ומישהו שיבדוק לך ערכים תפנה לתזונאי זו בקשה לא קונבציונלית לבקש בפורום.

אתה תעלה במשקלים כל עוד אתה לא בגירעון קלורי גדול מידי אין שום סיבה שלא תעלה.

אתה יכול לאכול קצת קטשופ לא יקרה מזה כלום, אל תגרום לעצמך סבל כי אתה תתייאש מזה מהר משאתה חושב,
תנסה לשלב את זה בשגרת יום יום שלך ולהתרגל לזה.

האימון A נראה עוד תקין אבל האימון B קשה מאוד לעשות סקוואט, דדליפט ולאנגים אחד אחרי השני ובטח שלא להתקדם במשקלים.
החלוקה פה לא כל כך נכונה אלא אם כן תעשה סקוואט כבד ודדליפט כבד לסירוגין.

בכל מקרה תלוי במטרה שלך, לפי זה תעשה ליטושים אחרונים לתוכנית.

עזרה בתפריט זה רק עם תזונאי, לפי הערכים הסופיים שלך (חלבון, פחמימה, שומן) זה נראה נכון יחסית.

בהצלחה
תודה רבה על התגובה אחי. וזה באמת קשוח גם דדליפט, גם סקוואט וגם לאנג׳ים. אני עושה רק סקוואט ודדליפט בכללי, בלי הלאנג׳ים.
ולגבי תזונאי, כבר הלכתי לאחד אבל הוא בנה לי תפריט על הפנים ואין טעם ללכת שוב.

ואני לא מבקש מהפורום לבדוק לי עכשיו את התפריט ולקבל תשובה מדויקת. אלא רק להסתכל עליו ולהגיד לי איך הוא מבחינת ערכים והאם זה מסתדר (יוצא באיזור ה2500 קל׳) רק לפי העין.
עוד?

תודה רבה על התגובה אחי. וזה באמת קשוח גם דדליפט, גם סקוואט וגם לאנג׳ים. אני עושה רק סקוואט ודדליפט בכללי, בלי הלאנג׳ים.
ולגבי תזונאי, כבר הלכתי לאחד אבל הוא בנה לי תפריט על הפנים ואין טעם ללכת שוב.

ואני לא מבקש מהפורום לבדוק לי עכשיו את התפריט ולקבל תשובה מדויקת. אלא רק להסתכל עליו ולהגיד לי איך הוא מבחינת ערכים והאם זה מסתדר (יוצא באיזור ה2500 קל׳) רק לפי העין.
עוד?

התפריט נראה בסדר ועשיר בעיקר בקוואקר, תוכל לגוון בפחמימה לפעמים אם בא לך וגם אם לא זה בסדר.
תשתדל להכניס ירקות בארוחות שלך.

אני דווקא הייתי הולך על סקוואט כבד + לאנג'ים באימון אחד ובאימון השני דדליפט כבד + משהו אחר, בכל מקרה
אם המטרה שלך היא הפרטרופיה אז אולי אפילו עדיף להחליף לסטיף לג דדליפט.

• פותח/ת השרשור
התפריט נראה בסדר ועשיר בעיקר בקוואקר, תוכל לגוון בפחמימה לפעמים אם בא לך וגם אם לא זה בסדר.
תשתדל להכניס ירקות בארוחות שלך.

אני דווקא הייתי הולך על סקוואט כבד + לאנג'ים באימון אחד ובאימון השני דדליפט כבד + משהו אחר, בכל מקרה
אם המטרה שלך היא הפרטרופיה אז אולי אפילו עדיף להחליף לסטיף לג דדליפט.
אל תגזים אחי, סך הכל 100 גרם של קוואקר.
אחרי שבועיים מעלה ב-50 ג׳ ושבוע לאחר מכן עוד 50 ג׳ ומשם כבר אהיה בפלוס קלורי של 400+- ואשאר איתו.
והמטרה שלי היא היפרטרופיה, אז אחליף את הדדליפט בסטיף לג דדליפט ואוציא את הלאנג׳ים
אנשים?
בבקשה.

אל תגזים אחי, סך הכל 100 גרם של קוואקר.
אחרי שבועיים מעלה ב-50 ג׳ ושבוע לאחר מכן עוד 50 ג׳ ומשם כבר אהיה בפלוס קלורי של 400+- ואשאר איתו.
והמטרה שלי היא היפרטרופיה, אז אחליף את הדדליפט בסטיף לג דדליפט ואוציא את הלאנג׳ים
אנשים?
בבקשה.

אין שום בעיה לאכול קוואקר בכמויות האלה.

חוץ מזה שבאימון רגליים למשל שיצא לך שתעשה 4 סטים סקוואט ו4 סטים סטיף, אם תרצה אחרי כמה אימונים
להוסיף משהו בהנחה וזה לא יפגע לך בהתקדמות אתה יכול לשלב איזה תרגיל מבודד (לחיצה, כפיפה / פשיטה וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית