הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט על מזרון פאזל - יש בעיה עם זה?

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
רצפת החדר כושר הביתי שלי מרופדת במזרון פאזל פשוט בעובי 1 ס"מ.
זה בשביל למנוע רעש, וכדי שיהיה נעים לדרוך וגם כדי להגן על הבלטות.

יצא לי לעשות סקוואט על רצפה קשה והרגשתי שטיפה יותר קל לי מאשר על הרצפה בבית. אני מנחש שזה בגלל שאין את האלמנט של "אני שוקע" בקרקע וגם מבחינה פיזיקלית המשקל לא מתפזר על גבי משטח רך אלא "ננעץ" בנקודת המפגש של הרגליים בקרקע בצורה סולידית יותר.

• האם מישהו מכיר על מה מדובר והתנסה בסקוואט על רצפה לא קשה כדי לאשר לי שההשערה שלי נכונה?
  • והאם באופן כללי זה בעייתי לעשות סקוואטים על רצפה לא קשה?

האם מישהו מכיר על מה מדובר והתנסה בסקוואט על רצפה לא קשה כדי לאשר לי שההשערה שלי נכונה?
כן. יש ריצוף גומי שהוא באמת רך מדי ולא נוח, הייתי בחד"כ עם רצפה ממש רכה ופרשתי ממנו אחרי חודש בגלל זה. יש גם ריצוף קשה שמתאים לסקוואטים ודדליפט.
והאם באופן כללי זה בעייתי לעשות סקוואטים על רצפה לא קשה?
תלוי כמה היא רכה, אם זה רך מדי אתה סתם מבזבז אנרגיה או מתעסק במנח נוח של כפות רגליים. מציע לך להחליף כמה מרצפות פאזל גומי בעץ, לפחות איפה שאתה עושה סקוואט.

רצפת החדר כושר הביתי שלי מרופדת במזרון פאזל פשוט בעובי 1 ס"מ.
זה בשביל למנוע רעש, וכדי שיהיה נעים לדרוך וגם כדי להגן על הבלטות.

יצא לי לעשות סקוואט על רצפה קשה והרגשתי שטיפה יותר קל לי מאשר על הרצפה בבית. אני מנחש שזה בגלל שאין את האלמנט של "אני שוקע" בקרקע וגם מבחינה פיזיקלית המשקל לא מתפזר על גבי משטח רך אלא "ננעץ" בנקודת המפגש של הרגליים בקרקע בצורה סולידית יותר.

• האם מישהו מכיר על מה מדובר והתנסה בסקוואט על רצפה לא קשה כדי לאשר לי שההשערה שלי נכונה?
  • והאם באופן כללי זה בעייתי לעשות סקוואטים על רצפה לא קשה?
ניסיתי בעבר.
זה נורא ובגלל שכף הרגל על משטח לא יציב זה עלול להזיז אותך קדימה ואחורה ולמנוע מהמוט לעבור קו אנכי.
בקיצור, עדיף שתכין אזור ייעודי לסקוואט ללא מזרן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית