הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איפה לקנות סוכר ענבים?

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
איפה לקנות סוכר ענבים במחיר הכי טוב בת"א? עולה ממש יקר (12 שקל לחצי קילו) מאיפה שאני קונה וזה עדיין נחשב זול יחסית למקומות אחרים בת"א.
יש למישהו הצעה?

אני אישית קונה חבילה של חצי קילו ב 9.90 ש"ח אבל כפי שאתה רואה זה לא הבדל כ"כ משמעותי
וזה מספיק לי בערך לשבועיים זה של חברת better &different Ltd (זה בשקית אלומיניום קשיחה ואטימה כמו הדייסות של רמדיה ) ואני קונה את זה מכלבו כזה של דתיים באזור מגורים שלי..זה הכי זול שמצאתי ...לעומת זאת פעם "נתקעתי בלי" אז קניתי בסופר פארם ב 14 ש"ח.

כמעט בכל בית טבע, סופר מרקט יש להם סוכר ענבים.
המחיר הממוצע הוא 10 ש"ח ל 0.5 ק"ג, בסופרפארם זה עולה בערך 17 שקל של רמדיה.
אני משתמש בסוכר ענבים של B&D.
אני קונה בעדן סופרמרקט ב10.5 לשקית, אני בטוח שיש מקומות יותר זולים, אבל בשביל זה אני לא אסע במיוחד (בשביל שקל אחד פחות).

כמעט בכל בית טבע, סופר מרקט יש להם סוכר ענבים.
המחיר הממוצע הוא 10 ש"ח ל 0.5 ק"ג, בסופרפארם זה עולה בערך 17 שקל של רמדיה.
אני משתמש בסוכר ענבים של B&D.
אני קונה בעדן סופרמרקט ב10.5 לשקית, אני בטוח שיש מקומות יותר זולים, אבל בשביל זה אני לא אסע במיוחד (בשביל שקל אחד פחות).

כן better &different זה B&D אחלה דבר 🤪 וכמו שאמרתי ..ההבדלים במחיר לא שווים את הדלק\מאמץ כדי להגיע למקום שטיפה זול יותר.

• פותח/ת השרשור
כנראה שאני אמשיך לקנות ב12 לחצי קילו :\
פעם מכרו אצלי ליד הבית ב10 לחצי קילו אבל עכשיו זה קופסא של 340ג' , זונות.

• פותח/ת השרשור
אני קונה ב9 לחצי קילו
מה זה עוזר לי? שאלתי איפה יש ואתה אומר שאתה קונה אבל לא אומר איפה...
אגב, תענו בבקשה לעניין שאלתי אם מישהו מכיר אולי מקום בת"א עם מחיר טוב יותר מ11 לחצי קילו? (שמעתי שככה מוכרים בIB)

קניניתי 5 קילו בישרל בודי ב90 שקל! (זה היה אמור להיות יותר כסף לדעתי אבל אבא שלי קנה חח ואולי המוכר התבלבל או שקיבלתי הנחה כי הבאתי לאבא שלי כזה דף כי הוא לא יודע מה זה והיה כתוב שם שאני חבר פורום וקוראים לי trx)

אבל עוד פעם
שקל לפה שקל לשם זה לא קריטי

• פותח/ת השרשור
6.5 שקלים או 6 ל500 גרם בניצת הדובדבן בהרצליה, זה נראה כמו חבילות קוקאין.
תודה, אני אתקשר לסניף בת"א לשאול כמה אצלם ואגיד שבהרצליה קניתי ב6.5 ואיך זה יכול להיות, מי יודע אולי הבאת לי כאן מכרה זהב 👑

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית