הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לתסף אשלגן לשם הורדת נוזלים ביום יום

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
דור אקשטיין מסביר שצריכה של אשלגן פי 2 מצריכה יומית של נתרן אמורה לעזור במראה הנוזלי בגוף
מה אתם חושבים ?

אני יודע שהמון בפורום מגנים אותו , רציתי לדעת אם יש היגיון מאחרי זה , כי אם כן , אין לי סיבה לא לנסות..

תעשה לעצמך טובה ואל תקשיב לו בכלל, הוא סתם יבלבל אותך ויגרום לך להאמין ששטויות מפגרות הן בכלל רלוונטיות.
אל תשחק עם מלחים לפי עצות של אידיוט, זה יכול להיות מסוכן, ובכלל להתעסק עם מלחים זה שטותי אלא אם אתה ממש תחרותי

אתה לא אמיתי, אתה לא מכיר את דור אקשטיין??? תראה סרטונים שלו ביוטיוב, צחוקים
ראיתי 35 שניות ופרשתי אחרי "אל תאכלו פחמימות ביום ללא אימון"
מילא הוא גם היה נראה טוב..הוא שק חרא

אתה לא אמיתי, אתה לא מכיר את דור אקשטיין??? תראה סרטונים שלו ביוטיוב, צחוקים
ראיתי 35 שניות ופרשתי אחרי "אל תאכלו פחמימות ביום ללא אימון"
מילא הוא גם היה נראה טוב..הוא שק חרא
הוא דווקא נראה לי בחור בסדר.
בסך הכל מפיץ דברים טובים על כושר ותזונה. לא יודע כמה הוא מקצועי ומה למד, אבל יש לו תוכן טוב אני חושב.
דור אקשטיין מסביר שצריכה של אשלגן פי 2 מצריכה יומית של נתרן אמורה לעזור במראה הנוזלי בגוף
מה אתם חושבים ?

אני יודע שהמון בפורום מגנים אותו , רציתי לדעת אם יש היגיון מאחרי זה , כי אם כן , אין לי סיבה לא לנסות..
כמעט לא מוכרים תוספי אשלגן, כי זה מצוי בשפע בפירות וירקות. כך שלמי שיש מחסור, אפשר לתקן את זה בקלות מהמזון.

האמת שלקחתי תוסף כזה כמה פעמים, הוא ממש שילשל אותי, שזה חוויה לא נוחה כל כך.
לקחתי את זה כי רציתי לראות אם זה יעזור לי לסיבולת באימונים ארוכים או תחרויות.

אישית אני לא רואה בו צורך מלבד למחלות מסוימות אולי.

הוא דווקא נראה לי בחור בסדר.
בסך הכל מפיץ דברים טובים על כושר ותזונה. לא יודע כמה הוא מקצועי ומה למד, אבל יש לו תוכן טוב אני חושב.
אתה לא רציני.
איך להעריך את הפוטנציאל הגנטי שלך לפיתוח מסת שריר

הבנאדם מנפיץ שטויות מפה עד הודעה חדשה.
חלק מהדברים שלו נכונים, כי אפשר לעסוק בתחום ולא לדעת את הדברים האלה, אבל כל מה שמעבר לבסיס של הבסיס הוא טועה ומטעה בענק.

קח גם את זה לדוגמא:
‫אסון החיטוב: פחמימות בבוקר.... - Dor Eckstein - Nutrition & Fitness‬
זה לא מבוסס על שום דבר, אין שום מידע שתומך בשטות הזו או מישהו שמבין משהו בתחום שיש לו סיבה לחשוב ככה, אבל הנה הליצן הזה מביא כמויות מדוייקות וזמנים מדוייקים.

הנה עוד שטות שלא הוא המציא, אבל ידוע לכולם כבר שזה לא נכון:
‫מהו מבנה הגוף שלך? ואיך להתנהל איתו... - Dor Eckstein - Nutrition & Fitness‬

אתה לא רציני.
איך להעריך את הפוטנציאל הגנטי שלך לפיתוח מסת שריר

הבנאדם מנפיץ שטויות מפה עד הודעה חדשה.
חלק מהדברים שלו נכונים, כי אפשר לעסוק בתחום ולא לדעת את הדברים האלה, אבל כל מה שמעבר לבסיס של הבסיס הוא טועה ומטעה בענק.

קח גם את זה לדוגמא:
‫אסון החיטוב: פחמימות בבוקר.... - Dor Eckstein - Nutrition & Fitness‬
זה לא מבוסס על שום דבר, אין שום מידע שתומך בשטות הזו או מישהו שמבין משהו בתחום שיש לו סיבה לחשוב ככה, אבל הנה הליצן הזה מביא כמויות מדוייקות וזמנים מדוייקים.

הנה עוד שטות שלא הוא המציא, אבל ידוע לכולם כבר שזה לא נכון:
‫מהו מבנה הגוף שלך? ואיך להתנהל איתו... - Dor Eckstein - Nutrition & Fitness‬
🤣🤣🤣🤣
אני חוזר בי.
הוא ממש חרטטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית