עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא אמיתי, אתה לא מכיר את דור אקשטיין??? תראה סרטונים שלו ביוטיוב, צחוקיםמי זה האקשטיין הזה שמפליץ טיפים מוזרים פה בפורום? פעם שניה שאני נתקל בשם הזה
ראיתי 35 שניות ופרשתי אחרי "אל תאכלו פחמימות ביום ללא אימון"אתה לא אמיתי, אתה לא מכיר את דור אקשטיין??? תראה סרטונים שלו ביוטיוב, צחוקים
אתה לא אמיתי, אתה לא מכיר את דור אקשטיין??? תראה סרטונים שלו ביוטיוב, צחוקים
הוא דווקא נראה לי בחור בסדר.ראיתי 35 שניות ופרשתי אחרי "אל תאכלו פחמימות ביום ללא אימון"
מילא הוא גם היה נראה טוב..הוא שק חרא
כמעט לא מוכרים תוספי אשלגן, כי זה מצוי בשפע בפירות וירקות. כך שלמי שיש מחסור, אפשר לתקן את זה בקלות מהמזון.דור אקשטיין מסביר שצריכה של אשלגן פי 2 מצריכה יומית של נתרן אמורה לעזור במראה הנוזלי בגוף
מה אתם חושבים ?
אני יודע שהמון בפורום מגנים אותו , רציתי לדעת אם יש היגיון מאחרי זה , כי אם כן , אין לי סיבה לא לנסות..
אתה לא רציני.הוא דווקא נראה לי בחור בסדר.
בסך הכל מפיץ דברים טובים על כושר ותזונה. לא יודע כמה הוא מקצועי ומה למד, אבל יש לו תוכן טוב אני חושב.
לגמרי על זה הביטוי "גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום"חלק מהדברים שלו נכונים
🤣🤣🤣🤣אתה לא רציני.
איך להעריך את הפוטנציאל הגנטי שלך לפיתוח מסת שריר
הבנאדם מנפיץ שטויות מפה עד הודעה חדשה.
חלק מהדברים שלו נכונים, כי אפשר לעסוק בתחום ולא לדעת את הדברים האלה, אבל כל מה שמעבר לבסיס של הבסיס הוא טועה ומטעה בענק.
קח גם את זה לדוגמא:
אסון החיטוב: פחמימות בבוקר.... - Dor Eckstein - Nutrition & Fitness
זה לא מבוסס על שום דבר, אין שום מידע שתומך בשטות הזו או מישהו שמבין משהו בתחום שיש לו סיבה לחשוב ככה, אבל הנה הליצן הזה מביא כמויות מדוייקות וזמנים מדוייקים.
הנה עוד שטות שלא הוא המציא, אבל ידוע לכולם כבר שזה לא נכון:
מהו מבנה הגוף שלך? ואיך להתנהל איתו... - Dor Eckstein - Nutrition & Fitness