עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשרי גם ציאניד וdnp,השאלה היא בשביל מה?אפשרי
אפשרי גם ציאניד וdnp,השאלה היא בשביל מה?
ריטלין יעזור לך לחיטוב יותר מקלן
על סמך מה אתה אומר את זה? פעם ראשונה שאני שומע משהו כזה, נשמע מעניין.
ריטלין נוראי לחיטוב. אפילו מזיק (פוגע בבלוטת התריס). ולהשוות אותו לקלן זה שתי עולמות שונים. ושום מחקר בודד על תאי מעבדה\עכברים לא ישנה את העובדה הזאת.העלתי פה מחקר והסבר פעם,תחפש
לא רק. יש לו אפקט מטבולי ותרמוגני גבוה יותר משחושבים,תיאורטית גם גבוה יותר מטי 3ריטלין מדכא תיאבון.
אמרתי לך,הכל אפשרי. השאלה היא בשביל מה. מה אתה רוצה להשיג מקלן? הריטלין כבר מראש יותר יעיל ממנו לחיטוב אז אני לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי זה.השאלה אם זה אפשרי או לא?
הריטלין כבר מראש יותר יעיל ממנו לחיטוב אז אני לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי זה.
העלתי פה מחקר והסבר פעם,תחפש
ריטלין לא יעיל יותר מקלן.אמרתי לך,הכל אפשרי. השאלה היא בשביל מה. מה אתה רוצה להשיג מקלן? הריטלין כבר מראש יותר יעיל ממנו לחיטוב אז אני לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי זה.
אם אתה מחפש התקפי חרדה ורעידות ידיים לך על קלן
אתה לא קורא הודעות?
אם אתה לא יודע,אפדרין זה קלן(בדמיון של 99 אחוז) רק עם זמן מחצית חיים אחר. ככה שאתה בעצם אומר פה שקלן דומה לריטלין.ריטלין דומה בדרכי הפעולה לאפדרין אם כבר
אף אחד מהם לא מסוגל לשרוף שומן.לא יודע מאיפה הנתנוים המוזרים שלך.שריפת שומן ריטלין בקושי שליש מאפדרין.
ברמה פחותה ובחולדות שקיבלו מינון של בן אדם.תוסיף לזה שריטלין גורם לדיכוי של בלוטת התריס במידה מסוימת
אם ככה אז אין בעיההסיבה העיקרית לשימוש בקלן (בשבילי) היא שיפור ביצועים אירובים ולשפר את הנשימה, שבמאמץ גבוהה ועל דופק גבוהה קשה לי להחזיק עם הנשימה.
הם לא עובדים על אותם רצפטורים והם לא אנטגוניסטים אחד של השני.בעבר השתשמתי כבר בקלן, זאת לא פעם ראשונה, וזה עזר לי. נכון לעכשיו אני נוטל גם ריטלין בשעות הערב כשאני לומד ולכן שאלתי אם אפשר לשלב בין השתיים בלי תשובות מתנשאות של תשתה ציאניד עם אורניום, אמוניה וdnp. תשובה של כן או לא מספקת, תודה.
להגיד אפדרין זה קלן בדמיון של 99% זה שגוי. כדאי שתלך ותבדוק קצת את המכניזם של פעולה בכל אחד מהם. בדגש על המכניזם האנאבולי של קלן.אם אתה לא יודע,אפדרין זה קלן(בדמיון של 99 אחוז) רק עם זמן מחצית חיים אחר.
אף אחד מהם לא מסוגל לשרוף שומן.לא יודע מאיפה הנתנוים המוזרים שלך.
יש הבדל דרסטי בין שריפת שומן ישירה,שרק 2 חומרים הידועים כרגע לאנושות מסוגלים לעשות,לבין העלאת קצב מטבולי או הגברת טמפרטורת הגוף שמעלים את הצריכה הקלורית בלבד,וכך תורמים לחיטוב.
ברמה פחותה ובחולדות שקיבלו מינון של בן אדם.
בלוטת התריס חוזרת לתפקוד מלא בלי שום בעיות.
אם ככה אז אין בעיה
הם לא עובדים על אותם רצפטורים והם לא אנטגוניסטים אחד של השני.
אני לא יכול להבטיח לך שהם לא מתנגשים בשום צורה כי אני לא מספיק בקיא בריטלין,אבל על הנייר זה נראה תקין..
האחד פועל על דופאמין והשני על קולטנים אדרנרגיים(בטא 2)
המכניזם שלהם זהה:lol: שניהם אגוניסטים של רצפטור אדרנרגי בטא 2, רק שקלן מעט יותר סלקטיבי ובעל זמן חיים מוארך.(אפדרין משפיע גם על אלפא)להגיד אפדרין זה קלן בדמיון של 99% זה שגוי. כדאי שתלך ותבדוק קצת את המכניזם של פעולה בכל אחד מהם. בדגש על המכניזם האנאבולי של קלן.
אף אחד לא מנסה להפגין ידע ידידי ובדקתי את עצמי פעמיים, פשוט כנראה המקור מידע שלך זה ויקיפדיה.המכניזם שלהם זהה:lol: שניהם אגוניסטים של רצפטור אדרנרגי בטא 2, רק שקלן מעט יותר סלקטיבי ובעל זמן חיים מוארך.
לקלן אין שום השפעה אנאבולית מוכחת בבני אדם
אני מבין שאתה מנסה להפגין ידע אבל תבדוק את עצמך לפני שאתה אומר דברים.
בנימה זאת,סיימתי את הדיון המגוחך הזה
לא רק. יש לו אפקט מטבולי ותרמוגני גבוה יותר משחושבים,תיאורטית גם גבוה יותר מטי 3
הם שניהם סטימולנטים של הcns(מערכת העצבים).. התוצאה בסוף די זהה אם כי אני לא סגור במאה אחוז על השוני בדרכי הפעולה.פרוזן גם אטנט נכלל עם הריטלין או שהוא עובד באופן שונה מריטלין ?