הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב קלן וריטלין

• פותח/ת השרשור BITW
  • פורסם בתאריך
העלתי פה מחקר והסבר פעם,תחפש
ריטלין נוראי לחיטוב. אפילו מזיק (פוגע בבלוטת התריס). ולהשוות אותו לקלן זה שתי עולמות שונים. ושום מחקר בודד על תאי מעבדה\עכברים לא ישנה את העובדה הזאת.
זה לגמרי שתי עולמות שונים, שום דמיון כשזה מגיע לשריפת שומן.

לפותח האשכול. לא לקחת קלן עם ריטלין.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח את הריטלין בשביל הלימודים, לא בשביל אפקט מטבולי ולא בשביל לדכא תיאבון. השאלה אם זה אפשרי או לא?

ולמי שרשם שלא, גם אם אני לוקח את הריטלין רק בערב אז עדיין לא?

השאלה אם זה אפשרי או לא?
אמרתי לך,הכל אפשרי. השאלה היא בשביל מה. מה אתה רוצה להשיג מקלן? הריטלין כבר מראש יותר יעיל ממנו לחיטוב אז אני לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי זה.
אם אתה מחפש התקפי חרדה ורעידות ידיים לך על קלן

אמרתי לך,הכל אפשרי. השאלה היא בשביל מה. מה אתה רוצה להשיג מקלן? הריטלין כבר מראש יותר יעיל ממנו לחיטוב אז אני לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי זה.
אם אתה מחפש התקפי חרדה ורעידות ידיים לך על קלן
ריטלין לא יעיל יותר מקלן.
יש מספיק מידע מדעי על ריטלין ודרכי הפעולה שלו.
ריטלין דומה בדרכי הפעולה לאפדרין אם כבר. ומבחינת שריפת שומן ריטלין בקושי שליש מאפדרין.
תוסיף לזה שריטלין גורם לדיכוי של בלוטת התריס במידה מסוימת

ובמבחן התוצאה עשרות אלפים לוקחים ריטלין. ואני לא שומע אותם אומרים שזה מחטב אותם\עוזר להם לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
אתה לא קורא הודעות?

לא מוצא בחיפוש של הפורום מחקר שהעלתה, מוצא רק ציטוטים ותגובות פה ושם שכתבת לאנשים. אשמח אם תשלח קישור (למרות שזאת לא המטרה שלי בפוסט אבל זה סתם מעניין אותי לקרוא).

הסיבה העיקרית לשימוש בקלן (בשבילי) היא שיפור ביצועים אירובים ולשפר את הנשימה, שבמאמץ גבוהה ועל דופק גבוהה קשה לי להחזיק עם הנשימה.

בעבר השתשמתי כבר בקלן, זאת לא פעם ראשונה, וזה עזר לי. נכון לעכשיו אני נוטל גם ריטלין בשעות הערב כשאני לומד ולכן שאלתי אם אפשר לשלב בין השתיים בלי תשובות מתנשאות של תשתה ציאניד עם אורניום, אמוניה וdnp. תשובה של כן או לא מספקת, תודה.

ריטלין דומה בדרכי הפעולה לאפדרין אם כבר
אם אתה לא יודע,אפדרין זה קלן(בדמיון של 99 אחוז) רק עם זמן מחצית חיים אחר. ככה שאתה בעצם אומר פה שקלן דומה לריטלין.
אם כי,הם לא עובדים באופן דומה בכלל בכלל בכלל
שריפת שומן ריטלין בקושי שליש מאפדרין.
אף אחד מהם לא מסוגל לשרוף שומן.לא יודע מאיפה הנתנוים המוזרים שלך.
יש הבדל דרסטי בין שריפת שומן ישירה,שרק 2 חומרים הידועים כרגע לאנושות מסוגלים לעשות,לבין העלאת קצב מטבולי או הגברת טמפרטורת הגוף שמעלים את הצריכה הקלורית בלבד,וכך תורמים לחיטוב.
תוסיף לזה שריטלין גורם לדיכוי של בלוטת התריס במידה מסוימת
ברמה פחותה ובחולדות שקיבלו מינון של בן אדם.
בלוטת התריס חוזרת לתפקוד מלא בלי שום בעיות.
הסיבה העיקרית לשימוש בקלן (בשבילי) היא שיפור ביצועים אירובים ולשפר את הנשימה, שבמאמץ גבוהה ועל דופק גבוהה קשה לי להחזיק עם הנשימה.
אם ככה אז אין בעיה
בעבר השתשמתי כבר בקלן, זאת לא פעם ראשונה, וזה עזר לי. נכון לעכשיו אני נוטל גם ריטלין בשעות הערב כשאני לומד ולכן שאלתי אם אפשר לשלב בין השתיים בלי תשובות מתנשאות של תשתה ציאניד עם אורניום, אמוניה וdnp. תשובה של כן או לא מספקת, תודה.
הם לא עובדים על אותם רצפטורים והם לא אנטגוניסטים אחד של השני.
אני לא יכול להבטיח לך שהם לא מתנגשים בשום צורה כי אני לא מספיק בקיא בריטלין,אבל על הנייר זה נראה תקין..
האחד פועל על דופאמין והשני על קולטנים אדרנרגיים(בטא 2)
וקישור למחקר
Methylphenidate hydrochloride increases energy expenditure in healthy adults. - PubMed - NCBI

עלייה ממוצעת של 7% בbmr

אם אתה לא יודע,אפדרין זה קלן(בדמיון של 99 אחוז) רק עם זמן מחצית חיים אחר.

אף אחד מהם לא מסוגל לשרוף שומן.לא יודע מאיפה הנתנוים המוזרים שלך.
יש הבדל דרסטי בין שריפת שומן ישירה,שרק 2 חומרים הידועים כרגע לאנושות מסוגלים לעשות,לבין העלאת קצב מטבולי או הגברת טמפרטורת הגוף שמעלים את הצריכה הקלורית בלבד,וכך תורמים לחיטוב.

ברמה פחותה ובחולדות שקיבלו מינון של בן אדם.
בלוטת התריס חוזרת לתפקוד מלא בלי שום בעיות.

אם ככה אז אין בעיה

הם לא עובדים על אותם רצפטורים והם לא אנטגוניסטים אחד של השני.
אני לא יכול להבטיח לך שהם לא מתנגשים בשום צורה כי אני לא מספיק בקיא בריטלין,אבל על הנייר זה נראה תקין..
האחד פועל על דופאמין והשני על קולטנים אדרנרגיים(בטא 2)
להגיד אפדרין זה קלן בדמיון של 99% זה שגוי. כדאי שתלך ותבדוק קצת את המכניזם של פעולה בכל אחד מהם. בדגש על המכניזם האנאבולי של קלן.
כשאמרתי שריפת שומן התכוונתי להעלאה של ההוצאה האנרגטית.

והמחקר ששלחת לגבי ריטלין באמת לא רלוונטי. יש מספיק מטא-אנליזות בנושא של ריטלין וההשפעה שלו על הקצב המטבולי.

ולא לקחת קלן עם ריטלין ביחד, ריטלין חומר מאוד מורכב עם הרבה השפעות על הרבה נוירוטרנסמיטורים והאמת שכל פעם מתגלה עוד משהו חדש. זה לשחק באש.

להגיד אפדרין זה קלן בדמיון של 99% זה שגוי. כדאי שתלך ותבדוק קצת את המכניזם של פעולה בכל אחד מהם. בדגש על המכניזם האנאבולי של קלן.
המכניזם שלהם זהה:lol: שניהם אגוניסטים של רצפטור אדרנרגי בטא 2, רק שקלן מעט יותר סלקטיבי ובעל זמן חיים מוארך.(אפדרין משפיע גם על אלפא)
לקלן אין שום השפעה אנאבולית מוכחת בבני אדם

אני מבין שאתה מנסה להפגין ידע אבל תבדוק את עצמך לפני שאתה אומר דברים.
בנימה זאת,סיימתי את הדיון המגוחך הזה

המכניזם שלהם זהה:lol: שניהם אגוניסטים של רצפטור אדרנרגי בטא 2, רק שקלן מעט יותר סלקטיבי ובעל זמן חיים מוארך.
לקלן אין שום השפעה אנאבולית מוכחת בבני אדם

אני מבין שאתה מנסה להפגין ידע אבל תבדוק את עצמך לפני שאתה אומר דברים.
בנימה זאת,סיימתי את הדיון המגוחך הזה
אף אחד לא מנסה להפגין ידע ידידי ובדקתי את עצמי פעמיים, פשוט כנראה המקור מידע שלך זה ויקיפדיה.
בכל מקרה, דיון מוצלח

רק טרן וdnp ישרפו לך שומן עם מאזן קלורי חיובי. כל שאר החומרים רק עוזרים להגיע למאזן קלורי שלילי במידה ואתה לא מסוגל להגיע לגירעון בעצמך.

פרוזן גם אטנט נכלל עם הריטלין או שהוא עובד באופן שונה מריטלין ?
הם שניהם סטימולנטים של הcns(מערכת העצבים).. התוצאה בסוף די זהה אם כי אני לא סגור במאה אחוז על השוני בדרכי הפעולה.
ריטלין כנראה משפיע מהר יותר ואדרל (אטנט) משפיע לזמן ממושך יותר.אם הייתי צריך להמר הייתי אומר שהאפקט המטבולי אמור להיות דומה

אני לא ממש בקיא בתרופות מהסוג הזה,אז לקחת בערבון מוגבל בבקשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית