הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב קלן וריטלין

• פותח/ת השרשור BITW
  • פורסם בתאריך
הם שניהם סטימולנטים של הcns(מערכת העצבים).. התוצאה בסוף די זהה אם כי אני לא סגור במאה אחוז על השוני בדרכי הפעולה.
ריטלין כנראה משפיע מהר יותר ואדרל (אטנט) משפיע לזמן ממושך יותר.אם הייתי צריך להמר הייתי אומר שהאפקט המטבולי אמור להיות דומה

אני לא ממש בקיא בתרופות מהסוג הזה,אז לקחת בערבון מוגבל בבקשה

אז פרוזן אם הבנתי נכון, גם האטנט עדיף מקלן כשזה מגיע ל"שורפי שומן" ויעילות בחיטוב ? תקן אותי אם אני טועה.

כנראה,על הנייר. לא ניסיתי בעצמי

סתם מציין שלפי הנסיון שלי, אני משתמש באטנט 30 מג יכול להגיד שהאימונים עם האטנט הרבה יותר מוצלחים מהאימונים ללא. כל האימונים עם האטנט הולכים ממש חלק. עדיין לא ניסיתי להשתמש באטנט כשאני בגרעון קלורי . כמובן שהאטנט משמש אותי בעיקר למטרות של לימודים אבל זה נחמד שהוא משפיע לי לטובה גם על האימונים.

נערך לאחרונה:
ריטלין נוראי לחיטוב. אפילו מזיק (פוגע בבלוטת התריס).
זה לא נכון.
לא מאמין לי?
זה יעזור לך לדכא את התאבון ואולי להאיץ את החילוף חומרים בכמה אחוזים בודדים שלא יהיו רלוונטים לאיבוד המשקל
יש הבדל דרסטי בין שריפת שומן ישירה,שרק 2 חומרים הידועים כרגע לאנושות מסוגלים לעשות,לבין העלאת קצב מטבולי או הגברת טמפרטורת הגוף
DNP ואיזה חומר עוד?

DNP ואיזה חומר עוד?
בפשטות, dnp וטרן.
בפועל זה קצת יותר מורכב כי הכוונה ב"טרן" היא לכל aas אנדרוגני מאוד.
בתאי אדיפוס יש קולטנים אנדרוגנים והם מושפעים מאוד מחומרים עם יחס אנדרוגני גבוה.

את הdnp אני מכניס לקטגוריה הזאת כי הוא פשוט מונע מהגוף לייצר atp,אנרגיה, ולכן האפשרות היחידה(כמעט) היא שימוש במאגרי השומן

נערך לאחרונה:
בפשטות, dnp וטרן.
בפועל זה קצת יותר מורכב כי הכוונה ב"טרן" היא לכל aas אנדרוגני מאוד.
בתאי אדיפוס יש קולטנים אנדרוגנים והם מושפעים מאוד מחומרים עם יחס אנדרוגני גבוה.

את הdnp אני מכניס לקטגוריה הזאת כי הוא םשוט מונע מהגוף לייצר atp,אנרגיה, ולכן האפשרות היחידה(כמעט) היא שימוש במאגרי השומן
חזק ביותר.
אני מתכוון להתחיל סייקל dnp בעוד 4 שבועות.. לא תהיה בעיה לשלב זאת עם רטלין, נכון? (בעיות קשב וריכוז)

פרוזן אתה מסכים עם מייק ?
זה בדיוק מה שאמור לקרות,הגברת חילוף חומרים ודיכוי תאבון.
לדעתי זה רלוונטי לאיבוד משקל,אבל כל אחד בדעתו.
אני מתכוון להתחיל סייקל dnp בעוד 4 שבועות..
נשמח מאוד ללוג ומעקב משקל יומי.
לא מכיר איזה בעיה לקחת ריטלין יחד עם זה,אבל אל תסמוך יותר מדי על הדעה שלי,זה לא תחליף לייעוץ רפואי

חזק ביותר.
אני מתכוון להתחיל סייקל dnp בעוד 4 שבועות.. לא תהיה בעיה לשלב זאת עם רטלין, נכון? (בעיות קשב וריכוז)
מחזק את מי שמעליי. חומר מסקרן ללא ספק, מעניין יהיה אם תישקל כל יום בבוקר איך שאתה קם ותהיה על מאזן קלורי שלילי מתון או אפילו ניטרלי.

נשמח מאוד ללוג ומעקב משקל יומי.
לא מכיר איזה בעיה לקחת ריטלין יחד עם זה,אבל אל תסמוך יותר מדי על הדעה שלי,זה לא תחליף לייעוץ רפואי
בסדר, אז כנראה אמנע מרטלין בתקופה זו.
אני מתלבט אם לעדכן בלוג שלי לוג טקסס!!! או לפתוח חדש..
נראה לי אפתח חדש..
בהצלחה בללמוד על dnp
למדתי המון על DNP ולמעט כמה דברים בודדים שחיפשתי ולא מצאתי (שכדי להימנע כמה שיותר מהסיכון של הDNP לא אתקרב אליהם) אני מרגיש מוכן.

מחזק את מי שמעליי. חומר מסקרן ללא ספק, מעניין יהיה אם תישקל כל יום בבוקר איך שאתה קם ותהיה על מאזן קלורי שלילי מתון או אפילו ניטרלי.
אני אהיה על ניטראלי ואחלק את התזונה שלי לשלושת אבות המזון באחוזים באופן שווה (33.3% חלבון, 33.3% פחמימה, 33.3% שומן) אלא אם כן אהיה בחוץ ואז אוכל חלבון ושומן וכמה שפחות פחמימה.. החום ממילא פסיכי על החומר ולהוסיף פחמימות רק יוסיף עוד.
אם אהיה בבית - זה שונה לגמרי..
למרות שכרגע אני כולי דיבורים.. מעולם לא התנסיתי בDNP ואני לא יודע איך ארגיש בבית על החומר לעומת בחוץ.. אבל בבית לדעתי יהיה יותר קל.
הוא מתכוון פיזית ללימודים .. כיתה יעני
לול
כן. שמעתי שזה חומר אכזרי.
יש כמה לוגים על dnp בlbs

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית