הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצעות ייעול, תוכנית נוכחית ומה אני עושה לא בסדר?

• פותח/ת השרשור Doj
  • פורסם בתאריך

Doj

משתמש מתחיל
76
73
נק' מוניטין:
101
76
73
היי חבר'ה,
אז הייתי ילד טוב ונשמעתי לחבריי בפורום והמשכתי במתכונת הקודמת חודש נוסף.

אני מרגיש שאני נתקע או לחילופין פשוט מבזבז יותר מידי זמן במכון (חורג לכיוון השעתיים וחצי) ולפיכך הורדתי המון (אבל המון) תרגילים ונותרתי עם;

בנץ' - 60X10X3 65X8 70X6
לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע - 20X12 22.5X10 25X8

סקוואט 60X12 80X10 100X8
דדליפט 80X12 100X10 110X8
בימים מסויימים אני מעלה יותר משקל בדדליפט.

פרס 40X10X2 45X8 50X5

כפיפת מרפקים כנגד מוט 30X8X3 35X5

יד אחורית - פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 10 ליברות 10 חזרות, 3 סטים.

* אחד הדברים שאני עובד עליהם כרגע זה מתח ומקבילים, שלא הולך כזה מדהים - 5 חזרות של מתח זה המקסימום שאני מסוגל, אולי באמת כדאי לי להשקיע יותר נפח בגריביטון כחלק קונקרטי מאימון עם פוש קטן, וכנ''ל למקבילים.

דה פקטו, אני מתאמן קרוב לחודשיים, ואני רואה שיפור אדיר, וברור לי שהדרך עוד ארוכה ואני כל כך מצפה לה,
אבל,
אני גם מרגיש שאני יכול יותר, אני מרגיש שהקצב התקדמות שלי מאוד טוב ואני זקוק למעין הכוונה שתתאים לי באופן אישי, אני כן חושב שפיצול יהיה הכרחי, אם כי הפורמט של FBW בא לי ממש בטוב, למרות שאני מרגיש שאני מתאמן באופן מאוד רציונאלי וקונקרטי (Squat, bench, deadlift ) וחסר "קישוטים", הייתי רוצה לראות יותר התקדמות, עם כמה שזה ילדותי לומר.
* אני נמנע מחתירה ומבטן כי אני מגיע פשוט לנקודה בה אני יותר מידי עייף, או שבאמת כבר אין לי כוח\סבלנות להישאר במכון.

אז... יש משהו בפינת ההמלצות למתאמן מתחיל עם חזה קטן, תחת גדול והמון רצון?

אם יש לו יותר חסרונות מיתרונות לבילדינג, למה שאנשים שמתחרים ברמות הכי גבוהות בבילדינג יעשו אותו?

דדליפט תרגיל מצויין וכל מתאמן צריך לעשות אותו בקריירת האימונים שלו
מיותר לפיתוח גוף,יש לו יותר חסרונות
לא יודע מה איתך, אבל אני רואה סתירה בין הדברים שכתבת. כי אם "כל מתאמן צריך לעשות אותו", והוא "מיותר לפיתוח גוף", אז למה מפתחי גוף צריכים לעשות אותו?

לא יודע מה איתך, אבל אני רואה סתירה בין הדברים שכתבת. כי אם "כל מתאמן צריך לעשות אותו", והוא "מיותר לפיתוח גוף", אז למה מפתחי גוף צריכים לעשות אותו?
מה סתירה?
בן אדם שהמטרה שלו היא נטו פיתוח גוף הדדליפט לא חובה

סתירה כי אמרת שכל מתאמן צריך.
אסביר את עצמי,לפני שעוברים לנטו פיתוח גוף לדעתי אמורה להיות תקופות של כוח,אמנם קצרות,דדליפט ציהיה בתוכנית הזו...
לפיתוח גוף נטו זה מיותר כי יש עוד המון אלמנטים שהדדליפט מזיק להם בפיתוח גוף,זה סתם מעמיס ומעייף אותך,אפשר לתת ראק פולס/דדליפט רומני/סטיף

תנסה לנוח פחות, דדליפט תוריד ל1X5 כבד, או 2 סטים אם חשוב לך.
כן הדלליפט מעצב את הגוף במיוחד למתאמן מתחיל, עושה אחלה תחת והאמסטרינג. (ועוד כמובן)
פשוט להיפרטרופיה בשריר תשלב תרגיל לגב עם סט אחד או שניים של דדליפט.

(אין בעיה לשלב דדליפט בנפח נמוך גם בתוכנית למסה, אבל זה לא העיקר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית