הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סופגניה

אלי לוי1

משתמש מתחיל
78
4
נק' מוניטין:
7
78
4
חברים שלי אם הייתם צריכים להעריך קלוריות בסופגניה של רולדין לא הפשוטות כמה בערך הייתם מעריכים קלוריות ? אני יודע שזה בסך הכל סופגניה אבל רוצה להוריד קצת מהתפריט

1. רולדין

הרשת מציעה סופגניות ב-11 טעמים שונים, מפשוטות במילוי ריבת תות וריבת חלב ועד כאלה המצופות בשוקולד לבן וממולאות בקרם מסקרפונה או קפה. נוסף לכך, מוצעות תוספות מגוונות כמו שוקולטה אגוזי לוז וצ'ייסרים של דובדבנים.

משקל סופגנייה: 80-50 גרם, תלוי במילוי ובציפוי.

אופן הכנה: טיגון בשמן קנולה.

ערך קלורי משוער:

• מילוי ריבת תות - כ-170 קלוריות.
  • מילוי ריבת חלב - כ-180 קלוריות.
  • מילוי קצפת בציפוי שוקולד בלגי - כ-230 קלוריות.
  • מילוי גנאש פיסטוק ושוקולד לבן בציפוי שוקולד בלגי ופיסטוקים - כ-270 קלוריות.
  • מילוי קצפת, צ'ייסר דובדבנים, ציפוי שוקולד בלגי מריר ותלתלי שוקולד חלב - כ-325 קלוריות.

חברים שלי אם הייתם צריכים להעריך קלוריות בסופגניה של רולדין לא הפשוטות כמה בערך הייתם מעריכים קלוריות ? אני יודע שזה בסך הכל סופגניה אבל רוצה להוריד קצת מהתפריט
סביבות ה 400 ק׳ ל 100 גרם

• פותח/ת השרשור
1. רולדין

הרשת מציעה סופגניות ב-11 טעמים שונים, מפשוטות במילוי ריבת תות וריבת חלב ועד כאלה המצופות בשוקולד לבן וממולאות בקרם מסקרפונה או קפה. נוסף לכך, מוצעות תוספות מגוונות כמו שוקולטה אגוזי לוז וצ'ייסרים של דובדבנים.

ערך קלורי משוער:

• מילוי קצפת, צ'ייסר דובדבנים, ציפוי שוקולד בלגי מריר ותלתלי שוקולד חלב - כ-325 קלוריות.
אחי אין מצב שככה קצת קלוריות

1. רולדין

ערך קלורי משוער:

🤯🤯
מפתאוםםם.... זה ממש קצת! מאיפה הוצאת את המידע הזה? אני עכשיו הולכת! חחחח

סופגניות זה כזה אובר רייטד, לא אכלתי מ 2002

לא עדיף איזה קרפ או טילון בקלוריות האלו?
חשבתי שאני היחידה שלא מתלהבת מזה. כולה ספינג׳ עם טיפה ריבה. לא עדיף מגש פיצה במקום?

סופגנייה שוקלת בין 50-80 גרם... שזה בין 200-350 קלוריות בערך... בשביל שבוע אחד בשנה אני לגמרי מוכנה לקצץ קצת מכל ארוחה ולהנות מהדבר הטעים הזה 😃
האמת שאתמול לא אכלתי בכלללל אפילו לא חצי, וזה נוראייי כי הבטחתי לעצמי סופגנייה כל יום!!! :0

ברור שעדיף פיצה... ואחרי זה קרפ ואם נשאר מקום אז גם טילון... 🙄
עשית לי חשק........
image.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית