עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סביבות ה 400 ק׳ ל 100 גרםחברים שלי אם הייתם צריכים להעריך קלוריות בסופגניה של רולדין לא הפשוטות כמה בערך הייתם מעריכים קלוריות ? אני יודע שזה בסך הכל סופגניה אבל רוצה להוריד קצת מהתפריט
אחי אין מצב שככה קצת קלוריות1. רולדין
הרשת מציעה סופגניות ב-11 טעמים שונים, מפשוטות במילוי ריבת תות וריבת חלב ועד כאלה המצופות בשוקולד לבן וממולאות בקרם מסקרפונה או קפה. נוסף לכך, מוצעות תוספות מגוונות כמו שוקולטה אגוזי לוז וצ'ייסרים של דובדבנים.
משקל סופגנייה: 80-50 גרם, תלוי במילוי ובציפוי.
אופן הכנה: טיגון בשמן קנולה.
ערך קלורי משוער:
- מילוי ריבת תות - כ-170 קלוריות.
- מילוי ריבת חלב - כ-180 קלוריות.
- מילוי קצפת בציפוי שוקולד בלגי - כ-230 קלוריות.
- מילוי גנאש פיסטוק ושוקולד לבן בציפוי שוקולד בלגי ופיסטוקים - כ-270 קלוריות.
- מילוי קצפת, צ'ייסר דובדבנים, ציפוי שוקולד בלגי מריר ותלתלי שוקולד חלב - כ-325 קלוריות.
1. רולדין
הרשת מציעה סופגניות ב-11 טעמים שונים, מפשוטות במילוי ריבת תות וריבת חלב ועד כאלה המצופות בשוקולד לבן וממולאות בקרם מסקרפונה או קפה. נוסף לכך, מוצעות תוספות מגוונות כמו שוקולטה אגוזי לוז וצ'ייסרים של דובדבנים.
משקל סופגנייה: 80-50 גרם, תלוי במילוי ובציפוי.
אופן הכנה: טיגון בשמן קנולה.
ערך קלורי משוער:
- מילוי ריבת תות - כ-170 קלוריות.
- מילוי ריבת חלב - כ-180 קלוריות.
- מילוי קצפת בציפוי שוקולד בלגי - כ-230 קלוריות.
- מילוי גנאש פיסטוק ושוקולד לבן בציפוי שוקולד בלגי ופיסטוקים - כ-270 קלוריות.
- מילוי קצפת, צ'ייסר דובדבנים, ציפוי שוקולד בלגי מריר ותלתלי שוקולד חלב - כ-325 קלוריות.
😆😆😆😆היופי ברולדין שאחרי סופגניה אחת אין לך כסף לאוכל לשאר השבוע, אז זה מתאזן
🤣🤣🤣🤣🤣היופי ברולדין שאחרי סופגניה אחת אין לך כסף לאוכל לשאר השבוע, אז זה מתאזן
חשבתי שאני היחידה שלא מתלהבת מזה. כולה ספינג׳ עם טיפה ריבה. לא עדיף מגש פיצה במקום?סופגניות זה כזה אובר רייטד, לא אכלתי מ 2002
לא עדיף איזה קרפ או טילון בקלוריות האלו?
חשבתי שאני היחידה שלא מתלהבת מזה. כולה ספינג׳ עם טיפה ריבה. לא עדיף מגש פיצה במקום?
עשית לי חשק........
צפה בקובץ המצורף 52271
זה שמור לצ׳יטים כבדיםאוי... לגלגל את זה בתוך משולש פיצה. 😆