הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שאלוהים ישמור מה עושה היהומבין

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
אני לוקח כשבועיים את היהומבין באמת תוצאות פיצוץ.

אבל יש לו תופעת לוואי - הוא פשוט גורם לי ל... יותר מהרגיל. לא נעים לומר.....

זה קרה לעוד אנשים פה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בוא ננעל את הנושא עם חברה שלי. מה שחשוב זה היהומבין מישהו פה התנסה עם הטירוזין? האם באמת יש הבדל משמעותי כשמוסיפים אותו יחד אם הקפאין והיהומבין?

• פותח/ת השרשור
אפשר לענות לי על השאלה האחרונה שלי באשכול הזה שנקרא יהומבין ולא בולשיט אחר

לייל אומר לקחת
תעשה מה שבא לך
בעיקרון היומהבין והקפאין עושים את העבודה

ואני לא מבין מה אתה מחטב ? בתמונת פרופיל שלך אתה נראה רעב

ל-טירוזין מגביר את זמן מחצית החיים של החומר זה הכל.
יהומבין בדומה לאפדרין חייו קצרים משהו כמו 3-5 שעות. (קלן לדוגמה הוא 10-14 שעות)

• פותח/ת השרשור
זה מעולה - הגדלת אורך החיים של היהומבין ב50 אחוז זה בונוס רציני עבורי.
מחר אני הולך לדואר לאסוף אותו.

רן, המטרה שלי היא 7 אחוז שומן כרגע אני ב9. אני לא כזה שחיף אני שוקל איזה 87 קילו.

אני מרים משקלי עבודה שטובים בשבילי ועם עבודה על התוכנית הליניארית ושומר על חיטוב ומשפר אותו עד כמה שאני יכול.

אני רוצה להגיע ממש לקצה גבול היכולת שלי מבחינת חיטוב מבלי להשתמש בסטרואידים. ולא לאבד שריר וגם להרוויח עוד טיפה של שריר. אני קורא את מה שכותבים פה לומד ומעריך את הידע פה. לפחות חלק מהאנשים פה מבינים לא מעט.

נערך לאחרונה:

רן, המטרה שלי היא 7 אחוז שומן כרגע אני ב9. אני לא כזה שחיף אני שוקל איזה 87 קילו.

אני מרים משקלי עבודה שטובים בשבילי ועם עבודה על התוכנית הליניארית ושומר על חיטוב ומשפר אותו עד כמה שאני יכול.

אני רוצה להגיע ממש לקצה גבול היכולת שלי מבחינת חיטוב מבלי להשתמש בסטרואידים. ולא לאבד שריר וגם להרוויח עוד טיפה של שריר. אני קורא את מה שכותבים פה לומד ומעריך את הידע פה. לפחות חלק מהאנשים פה מבינים לא מעט.

87 קילו על הגובה שלך עם 9% זה מכובד
יש מצב לתמונה?

• פותח/ת השרשור
כן בגלל שבקשת יפה

קבצים מצורפים

• rotem.jpg
    rotem.jpg
    KB 12.4 · צפיות: 249

אתה כנראה לא יודע לחשב א.ש
9% זה מאוד מאוד חטוב

• פותח/ת השרשור
זה לא אני מחשב בדקו לי עם הקליפר במכון. זה מה שיצא. בתמונה שצירפתי אני 10 אחוז היא לא מעודכנת.

אם וכשאני יירד חזק באחוז אני יביא תמונה של אחרי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית