הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע שאלוהים ישמור מה עושה היהומבין

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
אני לוקח כשבועיים את היהומבין באמת תוצאות פיצוץ.

אבל יש לו תופעת לוואי - הוא פשוט גורם לי ל... יותר מהרגיל. לא נעים לומר.....

זה קרה לעוד אנשים פה?

נערך לאחרונה:
פרנקפורט - המכון כאן באוניבסיטה כן דורש אישור רפואי - ואני ממש לא הולך לחפש או להוציא אישור רפואי עבור מכון כדי לצלם בשבילכם מוקדם יותר.

אני עושה את האירובי שלי בתקופה הזאת שאני פה. אז תישארו טיפה במתח? או שלא לא יודע.... משה יש דיל ?

נו, אל תהיה כזה.. תוכיח שאתה צודק, תצא מלך.
הנה:

http://www.qype.co.uk/de712/categories/25-gyms-in-frankfurt

מעניין שה IP שלך כרגע מראה שאתה גולש דרך 012, יש 012 בגרמניה? לא ידעתי, אפילו עבדתי שם ולא ידעתי שיש להם סניף בגרמניה....
אני יכול לסגור איתך שאתה טרול וחרטטן זה הכל, וה DEADLINE שלך תקף בנעוץ בפורום PL

חחח יא זבל LOL

• פותח/ת השרשור
יש לי IP קבוע - לא כזה שמשתנה כן מהתקופה של 012 ואני מחובר דרך מודם סלולארי מפעיל ישראלי.....
יפה שאתה בודק - אבל אני אוכל עד 15 למאי גג.. יש או אין דיל?

יש לי IP קבוע - לא כזה שמשתנה כן מהתקופה של 012 ואני מחובר דרך מודם סלולארי מפעיל ישראלי.....
יפה שאתה בודק - אבל אני אוכל עד 15 למאי גג.. יש או אין דיל?

ואתה לומד מדעי המחשב? אתה לא יודע שאתה מקבל בחו"ל כתובת IP אחרת כי אתה גולש דרך ספק אחר ב-relay? מה שנקרא Data roaming?
ואוו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
IP קבוע מחו"ל חחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק, אתה מנסה בכוח לצאת טיפש? עשיתי CCNA מסיסקו ועבדתי ב012 ואתה מנסה לחרטט אותי? תמצא פורום אחד ילד, אין דיל אתה מביא את הסירטון עד מה שרשום באשכול, אם לא יהי שלום.

• פותח/ת השרשור
אין לי כוח להסביר למה זה ככה - קיצר בפעם הבאה שאני אתחבר - אני יעלה את הסירטון 130 5 או 6 חזרות כמה שזה לא יהיה. תכפישו חופשי כי ככה אתם תאכלו את הכובע.

אין לי כוח להסביר למה זה ככה - קיצר בפעם הבאה שאני אתחבר - אני יעלה את הסירטון 130 5 או 6 חזרות כמה שזה לא יהיה. תכפישו חופשי כי ככה אתם תאכלו את הכובע.

ביי בינתיים.
ואל תנסה לפתוח יוזר חדש, למשה יש מרגלים.

בטח הוא הלך למכון כושר לחפש מי עושה 130 ל6 לצלם ולומר שזה הוא LOL
את האמת אני לא מכיר מישהו שעושה 130 ל 6 ולא מזריק/לקח משהו (על משקל גוף 85)

בטח הוא הלך למכון כושר לחפש מי עושה 130 ל6 לצלם ולומר שזה הוא LOL
את האמת אני לא מכיר מישהו שעושה 130 ל 6 ולא מזריק/לקח משהו (על משקל גוף 85)

יש מצב. ולכן הייתי מבקש גם צילום של תעודת הזהות 🤪

כי אני לא בארץ עכשיו - מה לא מובן. עזוב דיבורים מלוכלכים ונמוכים - סגור או לא?

---------- התגובה התווספה ב 10:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------

אני לומד מדעי המחשב ומנהל עסקים - אני בחילופי סטודנטים בגרמניה כרגע. לומד בבן גוריון

תעלה סירטון שאתה בגרמניה:aFypqSlkBU:

ואל תשים פה על אנשים, הם מקנאים ב130 שלך.

אולי הוא מדבר על פאונדים (בכול זאת הוא בארופה) ? :D אז כמה יוצה 130 כאלו שאתה ממיר למשקל שק"ג ? חצי כימעט לא 😉

חבוב, למיטב ידיעתי, בכל אירופה (מלבד בריטניה) עובדים כבר מזמן לפי השיטה המטרית.

רותם או שתעלה את הסירטון עד התאריך שכתוב באשכול החובות לכלוב, או שאתה מקבל באן. אין כאן דיל, האתר לא עובד לפי מה שבא לך.

פעם ראשונה טעות, פעם שניה טיפשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית