הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת מגנזיום מומלצת?

Duality

משתמש קבוע
1,277
574
נק' מוניטין:
772
1,277
574
אני יודע שזה דיון חרוש אבל אני חסר ניסיון בזה, הגעתי למשקלים בדדליפט שהאחיזה שלי כבר מכשילה אותי אז אני מעוניין להזמין אבקת מגנזיום. אשמח למשהו מומלץ.

זה באמת לא משנה.
אם אתה מחפש נוחות בין סט לסט אז עדיף לקנות בבלוק, פשוט מעביר על היד ונגמר הסיפור.
לעומת זאת אני רואה שמגנזיום נוזלי הוא מעט יעיל יותר, אבל צריך לתת לו להתייבש אחרי ששמת אותו, אז זה פחות נוח

• פותח/ת השרשור
זה באמת לא משנה.
אם אתה מחפש נוחות בין סט לסט אז עדיף לקנות בבלוק, פשוט מעביר על היד ונגמר הסיפור.
לעומת זאת אני רואה שמגנזיום נוזלי הוא מעט יעיל יותר, אבל צריך לתת לו להתייבש אחרי ששמת אותו, אז זה פחות נוח
מצאתי את זה:
https://www.amazon.com/SPRI-Gymnastics-Climbing-Bouldering-Weight-Lifting/dp/B079BG3LGB

חבילה של 4 לדוגמא, לכמה זמן בערך זה מספיק?

נראה סבבה.
אין לי דרך לדעת כמה זמן זה ישרוד כי תלוי כמה הבלוק מתפורר, זה משתנה מאוד מיצרן ליצרן, וכמה אתה משתמש בו ולמה, אבל אני מאמין שאם רק אתה משתמש בו, אז לפחות חודשיים, וכנראה הרבה יותר

בלוק מגנזיום עדיף בהרבה, עם נוזלי אין לי ניסיון אבל הוא גם טוב עד כמה שידוע לי

אבקה זה עדיף בהרבה מכלום אבל זה עדיין סוג ב

נב מגנזיום מחזיק להרבה יותר זמן ממה שאתה מדמיין (כנראה) למישהו שלא מפציץ את הידיים במגנזיום בלוק אחד יכול להיות לשנה

אני יודע שזה דיון חרוש אבל אני חסר ניסיון בזה, הגעתי למשקלים בדדליפט שהאחיזה שלי כבר מכשילה אותי אז אני מעוניין להזמין אבקת מגנזיום. אשמח למשהו מומלץ.
תמצא את ההכי זול ותקנה חחח זה באמת לא משנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית