עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כמו להשוות טוסטוס לדוקטי, לשניהם יש 2 גלגלים ושניהם על הכביש, אבל זה בכלל לא אותו הדבר והשימוש בהם שונה לחלוטיןכמה אתה רוצה ומה המצב שלה ??
כמו כן אני רוצה לשאול את חברי הקבוצה האם באמת יש הצדק לקנות חגורה ב 400-500 שקל .
מלבד נושא המיתוג והעיצוב
אני מדבר תאכלס על עבודה- חגורה פשוטה ממגה ספורט ב150 לא עושה את אותה העבודה כמו החגורות היקרות ב 500 פלוס ??
אוי באמת ...זה כמו להשוות טוסטוס לדוקטי, לשניהם יש 2 גלגלים ושניהם על הכביש, אבל זה בכלל לא אותו הדבר והשימוש בהם שונה לחלוטין
קודם כל חגורות PL מספקות הרבה יותר תמיכה ולחץ בטני אז הן גם יותר יתרמו לך לסקוואט.אוי באמת ...
מה שאתה אומר בעצם לפי ההשוואה :
זה שאם אני מביא חגורה של 500 שקל הסקואט שלי יקפוץ ב50 קילו...
זה כמו להגיד שרולקס יותר טוב מסייקו.
שניהם מראים אותו שעה תאכלס ההבדל היחיד זה הפוזה.
לעומת זאת בכלי רכב (יקר מול זול) הכן יש הבדל בתחושה של הנסיעה וביצועי מנוע
זה כן נשמע הגיוני.קודם כל חגורות PL מספקות הרבה יותר תמיכה ולחץ בטני אז הן גם יותר יתרמו לך לסקוואט.
מעבר לזה איכות הבנייה והחומרים טובה יותר בפער משמעותי וחגורת PL תחזיק לך להרבה יותר זמן.
לדעתי כן, אבל לא חייב לקנות הכי יקר.זה כן נשמע הגיוני.
השאלה האם יש הצדק לפער של 350 שקל.
תלוי את מי תשאל.זה כן נשמע הגיוני.
השאלה האם יש הצדק לפער של 350 שקל.
כמו שהבחור מעלי רשם יש גם דברים איכותיים בחצי מחיר . אולי לא חייב מותג מרשים ואפשר למצוא משהו איכותי, פחות מוכר אבל שווה ???תלוי את מי תשאל.
אנשים משלמי על שרוולים ממוצעים 250 ש"ח וזה מוסיף קילוגרמים בודדים על המוט.
ללא ספק חגורה מוסיפה יותר משרוולים.
יש אנשים שחגורה בכלל מפריעה להם, ויש אנשים שזה מאוד משמעותי כמה זה מוסיף להם.
בחור משלם 350 ש"ח להשתתף בתחרות, ברור שיוסיף 350 אפילו בשביל עוק 20 ק"ג על המוט.
גם מתאמנים במכון ישקיעו כזה השקעה.
וחגורה זולה תוסיף לך פחות מרבע ממה שחגורה מקצועית תוסיף.
נשמע טוב.לדעתי כן, אבל לא חייב לקנות הכי יקר.
יש גם חגורות אקונומי:
Economy Lever Powerlifting Belt - IPF legal
Economy 10-mm Single Prong Powerlifting Belt by Lifting Large
יש אותן גם ב13 מ"מ, אחלה תמורה למחיר.
הזמנתי מליפטינג לארג' חגורה, בגדים, כמה פעמים רצועות כף יד.כמו שהבחור מעלי רשם יש גם דברים איכותיים בחצי מחיר . אולי לא חייב מותג מרשים ואפשר למצוא משהו איכותי, פחות מוכר אבל שווה ???
נשמע טוב.
יצא לך להזמין משם ?
קניתי חגורת אינזר בפחות מ350 ש"ח לפני 5 שנים בערך, ואני אעדיף אותו גם היום על פני כל חגורה חדשה.כמו שהבחור מעלי רשם יש גם דברים איכותיים בחצי מחיר . אולי לא חייב מותג מרשים ואפשר למצוא משהו איכותי, פחות מוכר אבל שווה ???
נשמע טוב.
יצא לך להזמין משם ?
הזמנתי משם חגורה אחת מעז מכרתי אותה כי הפסקתי להתאמן - אז לא רלוונטי.אני לא מכיר ליפטינג לארג', אבל אם הזמנת משם יותר מפעם אחת, כבר הפסדת.
דרך האתר שלהם או ליפטינג לארג'.את החגורות של פיוניר מזמינים דרך האתר שלהם? יוצא הכי זול מבחינת משלוח?
ה13 ממ שלהם ראיתי ב117 דולר.. בטח יוצא יותר לשלם בגלל הסכום ,לא?
תודה אחי , יהיה כתוב כמה אני משלם מחיר סופי כולל דמי זיון או שזה יבוא לי בהפתעה?דרך האתר שלהם או ליפטינג לארג'.
וכן יצא לך יותר בגלל עלויות שחרור מהמכס, מע"מ שילוח ועוד כל מני דרכים ושיטות שהמדינה שודדת אותך.
מתבאס שלא הזמנתי חגורה וורודה באמתאינזר וורודה
דבר איתי בפרטיכמה אתה רוצה ומה המצב שלה ??
כמו כן אני רוצה לשאול את חברי הקבוצה האם באמת יש הצדק לקנות חגורה ב 400-500 שקל .
מלבד נושא המיתוג והעיצוב
אני מדבר תאכלס על עבודה- חגורה פשוטה ממגה ספורט ב150 לא עושה את אותה העבודה כמו החגורות היקרות ב 500 פלוס ??
מתאים לך לתחת (אחרי ספאנקים)מתבאס שלא הזמנתי חגורה וורודה באמת
יודעת איך להדליק אותי...מתאים לך לתחת (אחרי ספאנקים)
מה זה משנה פרטי לא פרטי.דבר איתי בפרטי