איזה חברה הכי מומלצת?

• פותח/ת השרשור TRTK
  • פורסם בתאריך

TRTK

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני מתלבט אם לקנות את מכשיר הקובמו של יורק
או עדיף לקנות כלוב בנפרד של פווארטק/ בודי סוליד
וקרוס אובר בנפרד מישהו יכול להמליץ משלושת החברות איזה הכי מומלצת ובכללי להגיד מה הם חושב על מכשיר בקומבו של יורק?
ציוד ספורט | ציוד למכון כושר >> ייבוא ושיווק אביזרי ספורט - אביר ספורט
נראה יקר בטירוף על משהו בינוני מאד. בסופו של דבר זה פולי שבקצה שלו יש עמודים עם סייפטיז שלא נראים שהייתי יכול לסמוך עליהם כל כך.
כלוב טוב של atx יעלה לך באזור ה4-5, אתה יכול לקנות קרוס אובר ב4-6 בפייסבוק (בדיוק ראיתי פרסום של אחד ב4). תוציא את שאר הכסף על מוטות טובים במקום.

• פותח/ת השרשור
נראה יקר בטירוף על משהו בינוני מאד. בסופו של דבר זה פולי שבקצה שלו יש עמודים עם סייפטיז שלא נראים שהייתי יכול לסמוך עליהם כל כך.
כלוב טוב של atx יעלה לך באזור ה4-5, אתה יכול לקנות קרוס אובר ב4-6 בפייסבוק (בדיוק ראיתי פרסום של אחד ב4). תוציא את שאר הכסף על מוטות טובים במקום.

בכללי מה אתה חושב על החברות
יורק
בודי סוליד
או פוארטאק

בכללי מה אתה חושב על החברות
יורק
בודי סוליד
או פוארטאק
שכמו כל חברה יש להם מוצרים ששווים יותר ומוצרים ששווים פחות. למשל הכלוב הזה שפרסמת של יורק הוא גוש זבל, אבל הפלטות ברזל שלהם אחלה. הכלובים של פווארטק דיי זבל, ויש להם ספות מתכווננות איכותיות.

במחיר אתה יכול להביא קרוס וכלוב טוב, אבל אתה מאבד את השימושיות של הסמיט' אם מעניין אותך, וזה יתפוס יותר מקום

כלוב ממליץ על ATX, יקרים יותר אבל זה הכי טוב שיש בארץ

וקרוס תביא inspire F1 נחשב כטוב ביותר בentry level לקרוסים

או תקנה משהו יד שניה, גם אופציה

והמלצה שלי היא לא לקפוץ להביא קרוס ישר. זה נחמד אבל בפועל מאוד מוגבל בשימוש שלו ביחס לעלות שלו. הייתי במקום מביא סט משקולות יד, ועוד דברים על הדרך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית