הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימה מלטודקסטרין ?

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
הבנתי שמלטודקסטרין היא פחמימה מורכבת בעל ערך גליקימי גבוה השאלה שלי האם מבחינת הקפצת הסוכר בדם היא שווה נגיד לדקסטרוז?
אני מחפש מקור לפחמימות מורכבות ואני די מבולבל מהמלטודקסטרין

אני מחזק את ידידי הגיבן

עם כל הכבוד לC&J המכובד ביותר שלך
כדי להיות חזק כדאי שתתחיל להביא את הסקוואט והדדליפט שלך למעל ל 200 קילו
ותשפר במקביל את הההרמות אולימפיות ולחיצות מעל הראש

זה לא עובד ככה רן.... קודם כל זה מאוד קשה לעלות לעלות בהרמות האולימפיות ובסקוואט/ דד ליפט בו זמנית. גם אני לא כ''כ מבין מה ייתן לי לחזק את הלחיצות מעל הראש.

ודד ליפט אישית לא מתאים לי מכמה סיבות :

א. אני עושה 4-5 אימונים בשבוע, בכל אימון כמעט אני עושה משיכות דחיקה (120% מהקלין) הנפה (120% מההנפה) -+, איפה אני יכול להכניס דד ליפט?
ב. מדד ליפט קשה מאוד להתאושש ואין לי את הזמן הזה.
ג. אני לא מספיק יציב בתנועה של הקלין דד ליפט ישריש לי משיכה שונה מהמשיכה של הקלין .

עכשיו אתה מדבר מבורות וחוסר ניסיון.

אם כבר אתה רוצה לעשות פרוייקט אז קח לך כמה חודשים להתחזק כמה שאתה יכול ב-PC ואז לך לקבוצות משקולות ותתאמן על ה-PC שם. אתה תופתע מהתוצאות.

יש לי הרבה יותר נסיון ממך בספורט , טכניקה זה גורם חשוב .
אבל אתלטיות כח ומהירות תמיד יותר חשובים מהם , מספר הספורטאים שהם נחותים
מבחינה אתלטית אבל מצליחים להשתלב ברמות הגבוהות בתחום שלהם הם בודדים .

וברור לי שאם אני אשפר את הטכניקה אני ירים יותר משקל , אבל עדיין יותר חשוב כח .

ולא תוכל "לנסות לנצח" בקטגוריה אחת יותר גבוהה , ברור שכן .
וגם ששיחקתי בקט סל ילדים שיחקתי בשביל לנצח ולא בשביל הנסיון ,אבל מזל שהיה לי מאמן שבמקום לחשוב רק על נצחון , חשב איך לבנות אותנו כשחקנים לטווח הרחוק .
אני לא מבין למה אנשים ברמה נמוכה מתעסקים עם השטויות האלו .

אם בקט' היותר גבוה מרימים 40 קילו יותר ממני אז אני יכול לנסות אבל זה לא ממש יעזור.

ולגבי הזכייה זה מאוד חשוב לי בתקופה הספיצפית הזאת לא ממש בא לי לפרט עליה פה אם אתה רוצה אני יכול להגיד לך בפרטי.

זה לא עובד ככה רן.... קודם כל זה מאוד קשה לעלות לעלות בהרמות האולימפיות ובסקוואט/ דד ליפט בו זמנית. גם אני לא כ''כ מבין מה ייתן לי לחזק את הלחיצות מעל הראש.

נכון, ולכן לא עושים את זה בו זמנית.

ודד ליפט אישית לא מתאים לי מכמה סיבות :

א. אני עושה 4-5 אימונים בשבוע, בכל אימון כמעט אני עושה משיכות דחיקה (120% מהקלין) הנפה (120% מההנפה) -+, איפה אני יכול להכניס דד ליפט?
תחליף פעם בשבוע או שבועיים את משיכות הדחיקה בדדליפט.

ב. מדד ליפט קשה מאוד להתאושש ואין לי את הזמן הזה.
זה מניסיון או משמועות?

ג. אני לא מספיק יציב בתנועה של הקלין דד ליפט ישריש לי משיכה שונה מהמשיכה של הקלין .
לא ישריש לך כלום. זה גם מניסיון או משמועות?

יש לי הרבה יותר נסיון ממך בספורט , טכניקה זה גורם חשוב .
אבל אתלטיות כח ומהירות תמיד יותר חשובים מהם , מספר הספורטאים שהם נחותים
מבחינה אתלטית אבל מצליחים להשתלב ברמות הגבוהות בתחום שלהם הם בודדים .

וברור לי שאם אני אשפר את הטכניקה אני ירים יותר משקל , אבל עדיין יותר חשוב כח .

אולי יש לך יותר ניסיון ממני בספורט אבל בהרמת משקולות לא.

בתרגיל כמו הנפה כדוגמא כל טעות טכנית קטנה תעלה לך בהמון קילוגרמים על המוט וכוח הוא דבר בסיסי ובהרמת משקולות בכלל אבל אם הטכניקה שלך לא טובה אתה לא תנצל את הכוח שלך עד הסוף.
היה לי דיון על זה עם אלכס בלוג של סת' הוא גם הגיב שמה אתה מוזמן לעבור עליו.

בתרגיל כמו הנפה כדוגמא כל טעות טכנית קטנה תעלה לך בהמון קילוגרמים על המוט וכוח הוא דבר בסיסי ובהרמת משקולות בכלל אבל אם הטכניקה שלך לא טובה אתה לא תנצל את הכוח שלך עד הסוף.

בסדר זה לא במקום הטכניקה , זה בנוסף .

תבין שכרגע בגלל שאתה חלש הטכניקה תשנה לך הנפה נניח במקום 80 ל 90 או 100
אבל אם תהיה חזק אתה תניף בטכניקה גרועה גם 120

אתה לא צריך לזנוח את האימוני משקולות שלך
אתה יכול לתקופה לתת דגש לסקוואט + דדליפט + לחיצות מעל הראש
ואת אימוני המשקולות להוריד עצימות ולהמשיך לעבוד על טכניקה
אתה גם יכול לשמור פעם בשבוע/שבועיים אימון משקולות עצים
אבל כל הזמן לשפר טכניקה בהרמות אולימפיות לא ישפר אותך הרבה כל עוד אתה לא מתחזק במקביל

נכון, ולכן לא עושים את זה בו זמנית.
סבבה:)
תחליף פעם בשבוע או שבועיים את משיכות הדחיקה בדדליפט.
ראה סעיפים הבאים 😛
זה מניסיון או משמועות?
ניסיון.
לא ישריש לך כלום. זה גם מניסיון או משמועות?
למה אני צריך לנסות ולראות שזה הורס לי כדי לדעת שזה נכון?
1235

---------- התגובה התווספה ב 20:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:45 ----------

בסדר זה לא במקום הטכניקה , זה בנוסף .

איפה טענתי אחרת?

תבין שכרגע בגלל שאתה חלש הטכניקה תשנה לך הנפה נניח במקום 80 ל 90 או 100
אבל אם תהיה חזק אתה תניף בטכניקה גרועה גם 120
פה גם אתה מדבר מחוסר ניסיון + בורות בנושא. בשביל להניף 120 עם טכניקה גרועה אני צריך 200 קילו סקוואט במקרה הטוב, וזה ייקח לא מעט זמן... מה גם שאני ייפצע בדרך עם טכניקה לא טובה.
לך יש 220 קילו סקוואט, תנסה לעשות באימון הנפה (כמובן שהטכניקה לא תהיה טובה), תראה כמה תצליח, עם כמה שאתה חזק אני בספק את תצליח 70.

אתה לא צריך לזנוח את האימוני משקולות שלך
אתה יכול לתקופה לתת דגש לסקוואט + דדליפט + לחיצות מעל הראש
עדיין אני לא מבין למה אני צריך לתת דגש ללחיצות מעל הראש? לגבי דד ליפט תראה מה רשמתי לאלכס. לגבי סקוואט אני עומד להריץ אחריי אליפות ישראל שני סבבים של סומולוב.
ואת אימוני המשקולות להוריד עצימות ולהמשיך לעבוד על טכניקה
אתה גם יכול לשמור פעם בשבוע/שבועיים אימון משקולות עצים

אבל כל הזמן לשפר טכניקה בהרמות אולימפיות לא ישפר אותך הרבה כל עוד אתה לא מתחזק במקביל
אני כן מתחזק במקביל ולא טענתי אחרת.
1234

הוא זה שטען שבלי טכניקה אפשר לעשות 120 הנפה. וסתם שינסה לעשות פעם אחת הנפה אני בטוח שהוא יקבל פרספקטיבה אחרת בנושא.

אגב, אתם באמת חושבים (ואלכס אתה מוזמן להגיד אד אומינם:P), שאדם בלי ניסיון בנושא כלשהוא יכול להטיף לבן אדם אחר שיש לו ניסיון בנושא הספיציפי? (וזה דבר ששלושתיכם אמרתם בהקשרים שונים)

אני לא מבין בהרמת משקולות
אבל הלוגיקה פשוטה
אם כבר יש לך טכניקה סבירה
אתה רק צריך להתחזק

הוא זה שטען שבלי טכניקה אפשר לעשות 120 הנפה. וסתם שינסה לעשות פעם אחת הנפה אני בטוח שהוא יקבל פרספקטיבה אחרת בנושא.

אגב, אתם באמת חושבים (ואלכס אתה מוזמן להגיד אד אומינם:P), שאדם בלי ניסיון בנושא כלשהוא יכול להטיף לבן אדם אחר שיש לו ניסיון בנושא הספיציפי? (וזה דבר ששלושתיכם אמרתם בהקשרים שונים)

הוא לא טען שבלי טכניקה אפשר לעשות 120, הוא טען שגם אם הטכניקה לא משהו ואתה מאוד חזק תניף 120.

וכן אני חושב שאין בעיה להעביר ביקורת על אף אחד. אם כולם היו בגישה שלך, תחשוב איפה היינו היום.

אני לא מבין בהרמת משקולות
אבל הלוגיקה פשוטה
אם כבר יש לך טכניקה סבירה
אתה רק צריך להתחזק

אתה צריך גם להתחזק וגם לשאוף לטכניקה הכי טובה, רק ככה מתקדמים. אם הטכניקה "סבירה" כל התחזקות שתתבצע תתורגם לפחות משקל בהנפה(במיוחד) ובקלין דחיקה, מה גם שסביר להניח שתיפצע. ככל שהטכניקה יותר טובה ככה כל התחזקות תתורגם לטוטאל יותר גבוה. לא צריך להזניח שום דבר. והשורה הראשונה של ההודעה שלך מסכמת פחות או יותר את השרשור.

אתה צריך גם להתחזק וגם לשאוף לטכניקה הכי טובה, רק ככה מתקדמים. אם הטכניקה "סבירה" כל התחזקות שתתבצע תתורגם לפחות משקל בהנפה(במיוחד) ובקלין דחיקה, מה גם שסביר להניח שתיפצע. ככל שהטכניקה יותר טובה ככה כל התחזקות תתורגם לטוטאל יותר גבוה. לא צריך להזניח שום דבר. והשורה הראשונה של ההודעה שלך מסכמת פחות או יותר את השרשור.

אבל אי אפשר לעשות את שני הדברים במקביל. אז מה אתה מציע?

הוא לא טען שבלי טכניקה אפשר לעשות 120, הוא טען שגם אם הטכניקה לא משהו ואתה מאוד חזק תניף 120.
אז אני מסכים איתו. הבעיה שהבן אדם המאוד חזק הזה לא יצליח להתקדם יותר מדי בהנפה ( אלא אם כן הוא יביא את הסקוואט מ-220 ל-320 ), והוא היה מרים הרבה יותר אם הטכניקה הייתה יותר מ"סבירה"
וכן אני חושב שאין בעיה להעביר ביקורת על אף אחד. אם כולם היו בגישה שלך, תחשוב איפה היינו היום.
אוקיי סבבה, רק קח בחשבון שיש הבדל בין להעביר ביקורת לבין להגיד אתה טועה אנחנו צודקים.

1234

---------- התגובה התווספה ב 21:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:09 ----------

אבל אי אפשר לעשות את שני הדברים במקביל. אז מה אתה מציע?

כל אחד ושיטת האימונים שלו, תקופה מסויימת דגש על הסקוואט, תקופה מסויימת דגש על הטכניקה, תקופה מסויימת דגש על התנועות ( הרבה סטים עם 90% מה-RM1 סתם דוגמא משחקים כאלה של עצימות מול נפח (יש מצב שטעיתי במושגים חח) ) וכו'.

אם אתה יכול לאכול שומן וחלבון עדיף (חלב/המבורגרים...)
אני במאסה האחרונה כמעט גמרתי שק של 25 קילו בחצי שנה
הייתי לוקח כ 200 גרם מולטודקסטרין, 50 חלבון מאפקה, וליטר חלב
לפעמים הייתי דוחף בננות + יוגורט

ככה אתה יכול להכניס בפחות מ3 דקות יותר מ 2000 קלוריות
😆😆😆😆😆😆😆😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית