הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מתאמנים ?

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
ספרו לי קצת על איך האימונים שלכם נראים איזה פיצול בחרתם ? ולמה ? כמה זמן אתם מעבירים באימון? מה הדגשים שאתם נותנים ?(tut vs volume לדוגמא )
והאם אתם מתאמנים שונה בסייקל ?
אני לדוגמא עושה ab כאשר ברוב הזמן אני מתאמן יום כן יום לא ( יוצא שבוע 3 ושבוע 4) ובסייקלים 4 כל שבוע .
אני שף ועובד המון שעות המנוחה עבורי היא קריטית לכן יום כן יום לא מאפשר לי התאוששות מקסימלית עד האימון הבא ועל חומרים אני יכול לדחוס עוד אימון בלי להרגיש שזה גומר עליי.
אני לרוב לא יורד משעתיים וחצי מקפיד על חימום טוב ומנוחות ( לפעמים אני רואה מישהו לידי מתחיל תרגיל באותו הזמן כמוני ומסיים אותו לפני שאני נכנס לסט שני לאן לעזאזל אתם ממהרים ?אנחנו פה לבנות שריר לא לעשות אירובי).
אני מתאמן לכשל ושאני אומר כשל זה לא אומר לגנוב עוד חצי חזרה עם טכניקה עלובה אלה עד למצב שאני לא יכול לבצע עוד חזרה אחת מלאה עם אותה טכניקה כמו בחזרה הראשונהונותן יותר דגש לtime under tension מאשר למספר החזרות ,זה לא אומר שאני מתפנק על 8-10 חזרות (אולי בדילואוד) אבל יותר חשוב לי לשלוט בתנועה , לתת סחיטה טובה בסוף התנועה ולהרגיש את שריר המטרה עובד.
סט אחרון אחרי החזרה האחרונה אני נותן עוד כמה חצאים לכשל ומשם נותן דרופ .
אני כבר כמה שנים לא מנסה להרים הכי כבד שאפשר אלה הכי חכם שאני יכול (מנסה לפחות ובשביל זה הפוסט ללמוד עוד קצת ממכם) אבל זה עובד עבורי .
זה לא פוסט חינוכי (בעצם כן תפסיקו לדחוף אוכל וליהיות שמנים ולחשוב שאתם שרירים)אני לא חושב שדרכי היא הכי טובה פשוט משתף ואשמח לשמוע ממכם.
שבת שלום

ספרו לי קצת על איך האימונים שלכם נראים איזה פיצול בחרתם ? ולמה ? כמה זמן אתם מעבירים באימון?
אחרי שנים של נסיונות,גיליתי שאני מגיב הכי טוב לסטים של 5 חזרות. זה האידיאל שלי.
כרגע מתחטב קצת אז עובד בסגנון 3-5x5 תלוי בימים.

והאם אתם מתאמנים שונה בסייקל ?
בדרך כלל אני עולה ל6 ימי אימון בשבוע(בטבעי זה 4).
כרגע בעבודה שלא מאפשרת לי שינה ותזונה ברמה בינונית מינוס אפילו,אז נשאר על 4 למרות הסייקל.

בקיץ אני אחזור לישון כמו בן אדם ואעבוד תחת חוזה פחות מפלצתי.

יוצא לי להתאמן בין שעה וחצי לשעתיים,כי אני לוקח לי כמה מנוחה שצריך בין הסטים הכבדים,אפילו 10 דקות.
לא עובד בנפח גבוה מדי,פשוט מפצל את הווליום באופן שווה במהלך השבוע.

שוב,שנת 2019-2020 די עלובה אצלי מבחינת פיתוח גוף וליפטינג כי העבודה מפרקת אותי(תחום הבטחון)
אז רק נפטר מעודפי השומן בינתיים

ab
4 פעמים בשבוע
זמן אימון שעה - שעה וחצי, תלוי בתרגילים, ללא אירובי
בד"כ זה יותר לכיוון השעה וחצי ולפעמים נמשך גם יותר

ABC עם בטן יום כן יום לא יום למה לא ..
הזמנים משתנים בין שעתיים לגג3 , אצלי הכל עובד על הרגשה אין לי תוכנית כתובה ואי אפשר לכתוב אותה אני מרגיש כל יום מה צריך לעשות וכמה ..
אין סטים אין חזרות מה שיוצא יוצא ..
בתרגילים הבסיסיים ה"ליפטים" סקוואט בנצ' דדליפט אובר הד פרס אין בהם סוף עד שאני נגמר נגיד מגיעה לסקוואט יכול להיות 9 סטים יכול להיות פעם הבאה 13 .. יכול להיות 4 ולא בא לי ועובר .. מה שיוצא עד שאני מרגיש שצריך לעבור הלאה .. כל התרגילי עזר באמת מסתכמים ב3 גג 4 סטים והמשקלים בהם משתנים לפני התרגיל בסיס כמה שיצאתי ממנו "גמור" .
בעצם לקחתי שילוב של אימוני ליפט עם בודיבילדינג .
בגלל שאני כל כך מכיר את הגוף אני מרגיש הכל כמו בן אדם שמרגיש שבא לו מתוק או מלוח אני מרגיש שצריך לשתות חלבון או שהיום אין אימון, מרגיש שגמרתי את הסוכר בדם .. הכל, ההרגשה הולכת בכל תחומיי החיים אצלי מקפה עד מה המינון בשלוק מSarms אין אצלי מינון קבוע לא לחלבון לא לקפה ולא לכל חומר אחר.

ABC לרוב
אבל לפעמים גם ABCDE
A-רגליים
B-חזה כתף קידמית
C-רחב גבי וכתפיים
D-החלק התחתון של הגב,בטן (דדיפלט,עליות נחש וכו)
E-ידיים
מצאתי את התוכנית אימונים הזאות מאוד אפקטיבט לגביי
קרדיט על התוכנית הסידור והתאמה אישית כלפי ושילוב חומרים, לבחור תותח מהחדר כושר שעזר לי לתכנן נכון את תוכנית האימונים לתקופת הסייקל מסה של שנה שעברה.
מאוד נהנתי מי AB בתקופת חיטוב/יבוש
אימון נעה בין שעה ו20 ל שעתיים לפעמים משלב ריצות קלילות (מסה) בין 20 דק ל35 דק
בחיטוב עושה אירובי אחרי כל אימון כח איכותי בין 30 דקות ל60 דקות ופעם אחת בכיף גם 90 דקות בכיף בקצב נעים ולא קורע
כשאני יורד מי חומרים אחרי PCT טוב חוזר להתאמן תוכניות קלילות לא יותר מי 4 פעמים בשבוע
נכון לכרגע בגלל הלימודים מוצא זמן לעשות 3 אימונים בשבוע של AB ספלייט קלאסי עובד לי טוב קצת חסר האנאבולים אבל אני מסתדר כרגע

Abc
חזה יד אחורית
גב קידמית
כתפיים רגליים

אין לי משהו קבוע, בכל אימון מגוון קצת בתרגילים, באימון של תחילת השבוע משקיע בכוח בין 12-8 חזרות בפרמידה עולה.

באימון ה-2 על הגב לדוגמה הייתי עושה כוח 5 חזרות דד ליפט, בנט אובר, t bar, חתירות, באימון ה- יותר משיכות פולי עליון מכל הסוגים וכו.

ואוו. כולם פה רציניים אה!🕴
אני מתאמן ביתי
החלוקה: תרגילי בסיס+תרגילי עזר
4 ימי אימוני כח+ כל יום פעם/פעמיים אירובי
ציוד: משקולות+שימו לב תופתעו,גומיות התנגדות(אפשר להוסיף כמה יחד)
זה לא יביא אותי לאולימפיה,אבל זה מה שיש.
כל אימון שילד לא טיפס עליך,תגיד תודה

גם אני..מה הקשר.
הרבה יותר משתלם כלכלית,נוח וזמין

זה אחלה הזדמנות לתרגל ג'ודו ואיפון
תשמע אין כמו החדרי הכושר במקלטים או במתנסים אני גם מתאמן באחד כזה מקלט של רוסים אחלה חדר כושר יש שם הכל ואיך נאמר אף אחד לא מכיר את הסוד אבל כולם יודעים "שמישם יצאו כל הקרנפים"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית