הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף ברזל לנשים

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
אשמח להמלצה לתוסף ברזל לבחורה בת 20 ,
הבנתי שאבקה עדיפה עושה פחות תופעות לוואי .

לא יודע איזה מוצר/מינון להזמין תודה לכם.

קבצים מצורפים

• IMG_20191229_110538.jpg
    IMG_20191229_110538.jpg
    KB 109.9 · צפיות: 50
יש ''ברזל עדין'' (אני משתמש בשל סולגאר) התחלתי להשתמש לא מזמן, אין שום תופעות לוואי וזו גם המטרה של המוצר.
אבל אם רוצים לתת בוסט רציני ומהיר בברזל, יש זריקות ברזל.

• פותח/ת השרשור
יש ''ברזל עדין'' (אני משתמש בשל סולגאר) התחלתי להשתמש לא מזמן, אין שום תופעות לוואי וזו גם המטרה של המוצר.
אבל אם רוצים לתת בוסט רציני ומהיר בברזל, יש זריקות ברזל.
המרשם מהרופא הוא folex 400mg אבל עושה בלאגן בבטן ,עד כמה עדין הברזל שאתה לוקח ?ראיתי שיש כמה סוגים
גם לא מצאתי אבקה שהבנתי שהיא הרבה יותר טובה לבטן .

המרשם מהרופא הוא folex 400mg אבל עושה בלאגן בבטן ,עד כמה עדין הברזל שאתה לוקח ?ראיתי שיש כמה סוגים
גם לא מצאתי אבקה שהבנתי שהיא הרבה יותר טובה לבטן .

מה זה עד כמה עדין? (לא ראיתי סוגים בכלל) הוא פשוט לא עושה תופעות לוואי (לפחות זו המטרה שלו) אני אישית לא מרגיש תופעות לוואי. אבקה לא יודע, אני משתמש בכדורים.

את כל תוספי ברזל אפשר בגדול לחלק ל3 קטגוריות - אורגני, אן אורגני והמצאות.
אן אורגני - לפה משתייך folex שזה ברזל פומאראט, ועוד מלא דומים לו (ferrous iron או ברזל סולפאט זה גם פה). ברזל הזה מתפרק ונספג מאוד מהר בכיבה, מאוד רגיש למעכבי ספיגה כמו חלב,קפה וכו'. בגלל שנמצא בכמות גדולה (כי הרוב הולך לאיבוד) עושה עצירות\כאבי בטן\שלשול. כל התכשירים הזולים בדרך כלל מקטגוריה הזאת
אורגני - ברזל שהצמידו לו כמה סוכרים מורכבים. רגיש פחות לסביבה ביכה ולמעכבים כמו חלב וקפה, נעכל ונספג לאט אבל כמעט במלואו. כמעט ולא עושה בעיות בבטן. לפה נכנסים כל סוגי ברזל עדין\רך\קל\נעים\easy,אבקות וכו'
המצאות - כל מיני דרכים לשפר את הdelivery של הברזל. הכי נפוץ זה ברזל ליפוזומלי - ברזל שעטפו אותו בשכבה של פוספוליפידים. לכן הוא יכול ישירות לחצות את הכיבה ולהגיע בשלמותו לזרם הדם (בתאוריה כמובן). בהכנה אידאלית לא יעשה בכלל תופעות לוואי, לא יהיה רגיש לשום מזון ויתן תוצאות הכי טובות . כמובן שלא תמיד ה"עטיפה" מבוצעת טוב על ידי החברה. אצלינו מיוצג ע"י ecosupps ונוטריכייר ( IRON MAX והשני LIPOSOFER).
זה ככה על קצה המזלג.
אבקה - ברזל קומפורט של חברת אלטמן. מוצר מאוד נחמד שפותח לנשים בהריון. יתרון על שער תוספים "רכים" זה שיש טעם חמצמץ נחמד, נשים בהריון מאוד רגישות לטעמים וכו'

בוטום ליין.
כל תוסף שתקח יעלה לך ברזל בסופו של דבר, הכל עניין של נוחות וכסף.
תוספים "קשים" - זולים (סביבית 17 שח) וחזקים. אך צריך להקפיד על נטילה נכונה ולהתכונן לעצירות או שלשול.
תוספים "רכים" - יותר יקרים (30-60 שח חוץ מקומפורט שסביבות 100), יעילים ותופעות לוואי מועטות.
תוספים ליפוזומליים - הכי יקרים (100++) אמורים להיות הכי טובים בהכל.

אפשר להזמין דרך אינטרנט במחירים נמוכים בהרבה, אך הובלה עלולה לפגוע באיכותם (במיוחד בליפוזומליים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית