הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן לבחורה

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
ערב טוב,
הבת זוג שוקלת להתחיל סייקל קלן.

יש לי 2 שאלות-
הדיאטה שלה לא 100%, ישנן זליגות. האם יש טעם לקחת קלן אם הדיאטה לא על גבול השלמות?
דבר שני, הא״ש יחסית גבוהים, מצד שני לא הולך לה בדיאטה בכלל. אולי אם יהיה משהו כמו קלן זה יתן לה בוסט לשמור על תזונה.

אני אציין שאני לא בעד השימוש, אבל התסכול שלה מהמצב אמיתי. דרך אגב ניסיתי תזונאי קליני וגם שם לא הייתה הצלחה גדולה.

אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה

לפי דעתי באחוזי שומן גבוהים, דגש על תזונה מבוקרת ואימונים בהתמדה יותר כדאי מלגעת בקלן
כלל ברזל
קודם כל תזונה אחר כך תוספים
אם התוספים זה הסיבה שלך להקפיד על תזונה
אז גם עם התוספים התזונה לא תהיה מוקפדת והתוספים יהיו סתם בזבוז כסף ובריאות

אם היא לא שומרת על תזונה מזה יתן לה?
זה כמו שיהיה לך למבורגיני אבל אין לך את המפתחות.

ואם לא בא לך על קריזות ועצבים גם עדיף.. בכל מקרה ובמידה ותקח שתתחיל מ-20 מיקרו, זה יתן פוש אבל בלי תזונה לא תזוז הרבה.

• פותח/ת השרשור
אתם רק מחזקים את מה שאני אמרתי
אני מפחד שהשימוש בקלן יתן לה לאכול עוד יותר גרוע כי ״אני הרי משתמשת בקלן״.
האימונים על גבול השלמות, התזונה 70%...

הדיאטה שלה לא 100%
מה הבעיה בדיאטה?

אולי כדאי לבדוק תפקוד בלוטת התריס. להרבה נשים, במיוחד אחרי הריון יש בעיה בתפקוד,אז עולים הרבה משקל וקשה להוריד. שימוש בחלק מהסוגים של גלולות למניעת הריון גם יכולות לגרום לעליה במשקל.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בדיאטה?

אולי כדאי לבדוק תפקוד בלוטת התריס. להרבה נשים, במיוחד אחרי הריון יש בעיה בתפקוד,אז עולים הרבה משקל וקשה להוריד. שימוש בחלק מהסוגים של גלולות למניעת הריון גם יכולות לגרום לעליה במשקל.

היא משתמשת בגלולות. לא בהריון ולא הייתה בהריון. לאחרונה הייתה על תפריט של כ 1400-1450 קלוריות שכללו 5 אימונים בשבוע ועוד 5-6 אימוני אירובי של שעה בשבוע. הירידה הייתה סופר איטית ואז נעצרה לגמריי. התוצאות לא הגיעו, משם בא תסכול, משם התחילה לבדוק אופציות פחות קונבנציונליות כמו קלן.

היא משתמשת בגלולות. לא בהריון ולא הייתה בהריון. לאחרונה הייתה על תפריט של כ 1400-1450 קלוריות שכללו 5 אימונים בשבוע ועוד 5-6 אימוני אירובי של שעה בשבוע. הירידה הייתה סופר איטית ואז נעצרה לגמריי. התוצאות לא הגיעו, משם בא תסכול, משם התחילה לבדוק אופציות פחות קונבנציונליות כמו קלן.
אולי התפריט לא מתאים לה?
מה הגובה והמשקל שלה?

• פותח/ת השרשור
אולי התפריט לא מתאים לה?
מה הגובה והמשקל שלה?
התפריט הורכב עם דיאטן קליני מוכר שהרכיב את התפריט יחד איתה וכלל שם דברים שהם מאסט עבורה כמו קפה ומעט שוקולד (אצבע קינדר).

גובה 1.69
משקל 72 קילו

תעלה אותה על T4 T3 תמשיך להקפיד על תפריט ותוודא איתה שאין חריגות והתזונה פרפקט ושיש מלא מלא חלבון
תוצאות כבר יגיעו

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות באמת יותר יעיל, אבל חייב בדיקות דם כדי לראות מה מצב

תעלה אותה על T4 T3 תמשיך להקפיד על תפריט ותוודא איתה שאין חריגות והתזונה פרפקט ושיש מלא מלא חלבון
תוצאות כבר יגיעו

T3 יעלה לה את המטבוליזם נכון? איך זה מבחינת תופעת לוואי לבחורות?

T3 יעלה לה את המטבוליזם נכון? איך זה מבחינת תופעת לוואי לבחורות?
זה משתנה בין אנשים. בדרך כלל תופעות לוואי כמו הזעה מוגברת, דופק מהיר, רעד, נדנודי שינה ותאבון מוגבר.
לנשים זה גם עושה בעיות עם מחזור, אבל אם על גלולות אז פחות רלוונטי.

אני לא חושב שכדאי לה ישר לרוץ לקחת אלטרוקסין , פשוט לפי מה שאתה מספר אולי יש לה TSH מאוד גבוה ולכן היא לא מצליחה לרזות. במצב כזה היא תקבל טיפול במינון מתאים ולא תרגיש שום תופעות לוואי - כי זה יביא אותה לנורמה והיא תתחיל לרזות בקצב "טבעי". בעיות יכולות להופיע שבן אדם שיש לו מספיק מהורמוני תירואיד מתחיל סייקל של אלטרוקסין כדי לזרז את המטבוליזם לרמות שהם לא "טבעיות"

שמע תהיה אובייקטיבי בקשר אליה, עזוב שהיא חברה שלך. אמרת דיאטה לא מאה אחוז, זה ניחא, אבל בוא נגיד שאם היא לא מצליחה לרדת במשקל בלי קלן אז אין מה לקחת קלן. זה כמו שיהיה לך לאוטו מנוע שאפשר להגיע ל 300 קמש אבל אתה בכלל לא מסוגל להגיע ל 200

• פותח/ת השרשור
שמע תהיה אובייקטיבי בקשר אליה, עזוב שהיא חברה שלך. אמרת דיאטה לא מאה אחוז, זה ניחא, אבל בוא נגיד שאם היא לא מצליחה לרדת במשקל בלי קלן אז אין מה לקחת קלן. זה כמו שיהיה לך לאוטו מנוע שאפשר להגיע ל 300 קמש אבל אתה בכלל לא מסוגל להגיע ל 200

אני מסכים, לכן בפוסט הראשון ציינתי את זה
העניין שבחודש וחצי שהיא כן שמרה המשקל בקושי זז. היא אומנם ירדה בהיקף מעט אבל זה היה מזערי. הכמות קלוריות שהיא צרכה הייתה נמוכה בתוספת 6 שעות אירובי ציפינו חד משמעית ליותר ירידה

• פותח/ת השרשור
זה משתנה בין אנשים. בדרך כלל תופעות לוואי כמו הזעה מוגברת, דופק מהיר, רעד, נדנודי שינה ותאבון מוגבר.
לנשים זה גם עושה בעיות עם מחזור, אבל אם על גלולות אז פחות רלוונטי.

אני לא חושב שכדאי לה ישר לרוץ לקחת אלטרוקסין , פשוט לפי מה שאתה מספר אולי יש לה TSH מאוד גבוה ולכן היא לא מצליחה לרזות. במצב כזה היא תקבל טיפול במינון מתאים ולא תרגיש שום תופעות לוואי - כי זה יביא אותה לנורמה והיא תתחיל לרזות בקצב "טבעי". בעיות יכולות להופיע שבן אדם שיש לו מספיק מהורמוני תירואיד מתחיל סייקל של אלטרוקסין כדי לזרז את המטבוליזם לרמות שהם לא "טבעיות"

מצרף בדיקת TSH

קבצים מצורפים

• F161AD1C-DF01-4C3D-A00C-161EABEE0829.jpeg
    F161AD1C-DF01-4C3D-A00C-161EABEE0829.jpeg
    KB 100.3 · צפיות: 61
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית