הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן לבחורה

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
ערב טוב,
הבת זוג שוקלת להתחיל סייקל קלן.

יש לי 2 שאלות-
הדיאטה שלה לא 100%, ישנן זליגות. האם יש טעם לקחת קלן אם הדיאטה לא על גבול השלמות?
דבר שני, הא״ש יחסית גבוהים, מצד שני לא הולך לה בדיאטה בכלל. אולי אם יהיה משהו כמו קלן זה יתן לה בוסט לשמור על תזונה.

אני אציין שאני לא בעד השימוש, אבל התסכול שלה מהמצב אמיתי. דרך אגב ניסיתי תזונאי קליני וגם שם לא הייתה הצלחה גדולה.

אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה

• פותח/ת השרשור
שתעשה בדיקה חוזרת זה ממאי.

אלטורקסין חזקה מאוד, ולפעמים לא מתאוששים מהשימוש בה. ויש לה גם לא מעט תופעות, אני לקחתי יחד עם קלן , זה קצת זיין אותי בוא נג

היא לא השתמשה בכלום. הבדיקה נעשה במאי בגלל שהיא התחילה אצל התזונאי.
או שהבנתי אותך לא נכון? כבר מאוחר 😅

היא לא השתמשה בכלום. הבדיקה נעשה במאי בגלל שהיא התחילה אצל התזונאי.
או שהבנתי אותך לא נכון? כבר מאוחר 😅
אמרתי שהבדיקה הזו ממאי. היא לא מעכשיו בחודש 1 הרבה יכול להשתנות. הימור שלי שהבעיה היחידה פה זה שהיא לא שומרת מספיק על תזונה או שהתפריט לא כ"כ טוב לה, מי התזונאי שלה ?

• פותח/ת השרשור
אמרתי שהבדיקה הזו ממאי. היא לא מעכשיו בחודש 1 הרבה יכול להשתנות. הימור שלי שהבעיה היחידה פה זה שהיא לא שומרת מספיק על תזונה או שהתפריט לא כ"כ טוב לה, מי התזונאי שלה ?
שולח לך בפרטי. ותודה על העזרה שלך ושל כולם מעריך מאוד.

איך בדיוק גורם לעליה במשקל? אולי סופח קצת נוזלים...לא מכירה משהו מעבר
מניסיון עם האקסית חלק מהגלולות אכן גורמות לעלייה במשקל ולכן החליפה, בפיקוח רופא כמובן. לא זוכר בדיוק את שם הגלולה הספציפית שלקחה

איך בדיוק גורם לעליה במשקל? אולי סופח קצת נוזלים...לא מכירה משהו מעבר

אגירת נוזלים יכולה להתרחש בגלל השפעה של אסטרדיול על המערכת וויסות נוזלים כמו שאמרת, במיוחד בחודשים ראשונים. כן היו מחקרים שראו בחלק מהגלולות קשר לעלייה באגירת שומן שכנראה מגיע בגלל השפעה על תחושת השובע ותאבון. הגלולות הישנות הכילו מינון הרבה יותר גדול ממה שיש ברוב הגלולות המשולבות היום, אז היו יותר תופעות לוואי כאלה וראו באמת "נוזליות" עם חלק מהם. כוונה שלי הייתה שאולי היא החליפה סוג או התחילה\סיימה טיפול.

• פותח/ת השרשור
אגירת נוזלים יכולה להתרחש בגלל השפעה של אסטרדיול על המערכת וויסות נוזלים כמו שאמרת, במיוחד בחודשים ראשונים. כן היו מחקרים שראו בחלק מהגלולות קשר לעלייה באגירת שומן שכנראה מגיע בגלל השפעה על תחושת השובע ותאבון. הגלולות הישנות הכילו מינון הרבה יותר גדול ממה שיש ברוב הגלולות המשולבות היום, אז היו יותר תופעות לוואי כאלה וראו באמת "נוזליות" עם חלק מהם. כוונה שלי הייתה שאולי היא החליפה סוג או התחילה\סיימה טיפול.

האמת שהיא עם אותן גלולות כבר תקופה ארוכה

אשמח לשמוע את דעתכם.
שחומרים כאלה הם נזק, מסוכנים ולא חוקיים.
ושזה אדיוטי וחסר אחריות לעשות כזה דבר.
ושעדיף לשלם לפסיכולוג או פסיכאטר כדי לפתור את הבעיה האמיתית.
ואם אתה אוהב אותה, תנסה למנוע ממנה לעשות את זה בכל מחיר.

אבל היי... ביקשת את דעתי, אז שיתפתי.

שמע אתה מדבר פה על הורדה במשקל ..אין יותר מדיי מה לעשות, יש אנשים שיכולים לסתום את הפה ולאכול חזה עוף ואורז במשך חודשים ולעשות אירובי שעתיים כל יום ואצלהם כוח ההתמדה הוא מטורף ..רוב האנשים לא ככה וזאת גם הסיבה שאתה לא רואה את כולם וכולן עם קוביות על 10% .. היא צריכה להבין את העקרונות של להתאמן ולהבין מה מתאים לה..אני יכול להגיד לך שלי ממש עזר תוסף שנקרא ברברין שהוא מדכא תאבון פסיכי , לא יודע אם הוא מתאים לה או שיש ניגודים עם תרופות שהיא לוקחת ובכללי לא ממליץ שומדבר לאף אחד אבל תקרא לבד על הפלוסים שלו.. שיהיה בהצלחה 😃

T3 יעלה לה את המטבוליזם נכון? איך זה מבחינת תופעת לוואי לבחורות?
אל תעלה אותה על חומרים כאלה.

לא יודע למה לעזאזל @CycleTelephohe המליץ את זה מלכתחילה בכלל.

אם היא לא מצליחה לרדת עם התפריט אז לא צריך לחפש תרופות קסם, שתדאג לתפריט שלה.

רק אזרוק את העשר אגורות שלי.. טי 3 ממש הרשים אותי , כמעט ובלי תופעות לוואי אבל לא מתאים לכל אחד/אחת. בטח שלא לקחת אותו במינון גבוה בלי אנאבולים

אל תעלה אותה על חומרים כאלה.

לא יודע למה לעזאזל @CycleTelephohe המליץ את זה מלכתחילה בכלל.

אם היא לא מצליחה לרדת עם התפריט אז לא צריך לחפש תרופות קסם, שתדאג לתפריט שלה.
חשבתי הtsh שלה גבוה אבל זה לא הקייס למרות שהבדיקות דם לא עדכניות.. אז לך תדע

לקחת 100 ביום? הרגיש נוח?
סבבה לגמרי,האמת שפחות חום מהכדור הראשון של 25 שהכנסתי לגוף.. מתרגלים מהר כנראה.
אתמול ירדתי שוב ל50 עד שאחלים מהוירוס הארור,וכבר היום(יום שני על 50) הלב דופק כמו על 100מקג של שבוע שעבר
אני חושב שהחום דווקא עוזר לי להחלים..הטי 3 מקל קצת על הגוף ועל התגובה הדלקתית מהחום שהוא מייצר בעצמו

תמיד הרהרתי למה אנשים מעדיפים קלן על T3, לא נראה שיש לך הרבה תופעות
הימים הראשונים היו מלאים בשירותים וכאבי ראש,אבל בשאר 20 הימים,באמת שכלום..
ברור, בגלל זה החום עולה, לא לתת לחיידקים להתרבות
כן אני יודע שהגוף מגיב ככה,התכוונתי שנראה לי שהחום של הטי 3 מקל על הגוף שלי עוד יותר

סבבה לגמרי,האמת שפחות חום מהכדור הראשון של 25 שהכנסתי לגוף.. מתרגלים מהר כנראה.
אתמול ירדתי שוב ל50 עד שאחלים מהוירוס הארור,וכבר היום(יום שני על 50) הלב דופק כמו על 100מקג של שבוע שעבר
אני חושב שהחום דווקא עוזר לי להחלים..הטי 3 מקל קצת על הגוף ועל התגובה הדלקתית מהחום שהוא מייצר בעצמו
אבל הכי כיף זה חום 39 בPct לא צריך קלן הכל נושר ממך חחח (גם שריר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית