הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|בקשר לחלבון עוגיות

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
ראיתי כאן אצל מישו בתמונה חלבון עוגיות, כתוב באנגלית... כיאילו שקית עם עוגיות ובהן יש חלבון אז איפה אפשר ליקנות דברים כאלה? נגיד חטיפים עם חלבון, עוגיות, שוקולד... ד''א על תגידו חומוס, חלב, שוקו, גבינות, דגים בשר שמבשר אני אוכל את כל זה בכל יום חוץ מדגים (אוליי טונה פעם ב ובשישי/שבת*)

בכל מקום שמוכרים בו תוספי תזונה לספורטאים, כנראה יהיה חטיפי חלבון.
אבל שים לב לתוויות!
הרבה פעמים מפמפמים את הערכים בכל מיני חלבונים עם ערך ביולוגי נמוך שלא תמיד אפילו נספגים בגוף, הרבה סוכרים ואלכוהול סוכר. תבחר את החטיף שלך בחוכמה - הרי אתה בכל מקרה משלם עליו די הרבה.

• פותח/ת השרשור
בכל מקום שמוכרים בו תוספי תזונה לספורטאים, כנראה יהיה חטיפי חלבון.
אבל שים לב לתוויות!
הרבה פעמים מפמפמים את הערכים בכל מיני חלבונים עם ערך ביולוגי נמוך שלא תמיד אפילו נספגים בגוף, הרבה סוכרים ואלכוהול סוכר. תבחר את החטיף שלך בחוכמה - הרי אתה בכל מקרה משלם עליו די הרבה.
המדריך שלנו בחדר כושר שהוא במקרה הכול בחדר כושר, הוא מוכר 3 חטיפי חלבון (זה מין וופל/שוקולד כזה) ב50 ש''ח, כיאילו 3 ב50 ש''ח זה שווה?! בהתחלה הוא חילק לכל החדר כושר חינם והוא אוכל את זה תמיד אני רואה אותו... אני שכחתי איך קוראים לזה... בתאכלס הינה מה שהתכוונתי

http://www.lbs.co.il/album.php?albumid=2&pictureid=1013

מאיפה קונים ת'חטיפים האלה אבל בארץ? למה בחו''ל זאת בעיה...

• פותח/ת השרשור
כל עוגיה שטעמתי משם אחרי הביס הראשון נזרקה לזבל, זה ממש לא טעים.
ל-MOSHE

מ'זתומרת לא טעים, כיאילו זה אכיל כזה או שממש טעם גרוע?

ל-MOO

מזה עוגיות מג'יק? אתה יכול להביא לינק או משו שמראה איפה ליקנות?

לDEUX

חח אין לי בעיה עם עוגיות או חלב להפך בלי חלב אני לא יכול לחיות, פשוט הוא הסתלבט אז זה עצבן אותי, אם לא אז מחילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית