הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט טכניקה

אתה נופל על קצה כף הרגל במקום על העקב, זה גם תורם לכך שאתה עושה חצי GM
החזה נראה בסדר, אבל אני חושב שהמוט צריך להיות עוד קצת למטה
היית גם לפעמים קצת על גבול לישבור מקביל, זה בגלל שאתה יותר מדי ממהר אני חושב

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר טוב. רק תשתדל שכל החזרות ייראו אותו הדבר (כמו בחזרה הראשונה והשנייה).
אחי רציתי להודות לך, באמת עזר לי להסתכל למעלה, חח אני מסתכל הכי למעלה שאני יכול וזה עוזר לשמור על החזה.
תודה גבר.

גם לי מאמן אמר להסתכל למעלה הוא אמר שזה גורם לגוף ליישר את הגו ונתן הסבר מפופק
יש בזה משהו או שסתם בולשיט של מאמנים?

הכוונה פה הייתה להסתכל יותר למעלה ממקודם (אפשר להגיד קדימה), לא למעלה על התקרה, הצוואר לא אמור להיות בhyperextention. זה לא נותן כלום.

• פותח/ת השרשור
אני יודע הכוונה הייתה 2 מטר קדימה בערך.
בנתיים אני אמשיך ככה עד שאשלוט בסקוואט ואז אני אוריד מבט ל2 מטר קדימה.

הכוונה פה הייתה להסתכל יותר למעלה ממקודם (אפשר להגיד קדימה), לא למעלה על התקרה, הצוואר לא אמור להיות בhyperextention. זה לא נותן כלום.
אבל הוא הסתכל על התקרה...
אפשר לשמור על החזה בחוץ גם כשמסתכלים למטה, לדעתי הוא פשוט לא חושב על הזה בזמן הביצוע.
Chin Down and Chest Up

לפחות תיראה את ה-DVD של SS, אם לא קראת את הספר.

אבל הוא הסתכל על התקרה...
אפשר לשמור על החזה בחוץ גם כשמסתכלים למטה, לדעתי הוא פשוט לא חושב על הזה בזמן הביצוע.
Chin Down and Chest Up

לפחות תיראה את ה-DVD של SS, אם לא קראת את הספר.
אפשר לעשות הרבה דברים אבל כפי שאתה רואה, הבעיה שלו נפתרה בעקבות זה שהוא שינה את המבט אז אני לא רואה למה להתעקש לעשות משהו שלא עובד טוב.

אפשר לעשות הרבה דברים אבל כפי שאתה רואה, הבעיה שלו נפתרה בעקבות זה שהוא שינה את המבט אז אני לא רואה למה להתעקש לעשות משהו שלא עובד טוב.
תסתכל בסירטון ותיראה שהוא מאבד מההיפ דרייב לעומת הסירטונים הקודמים שלו. החזה מוביל את התנועה

תסתכל בסירטון ותיראה שהוא מאבד מההיפ דרייב לעומת הסירטונים הקודמים שלו. החזה מוביל את התנועה
הוא לא מאבד היפ דרייב, הוא פשוט לא עושה גוד מורנינג. מה ז"א החזה מוביל את התנועה?
היפ דרייב =/= גוד מורנינג

הוא לא מאבד היפ דרייב, הוא פשוט לא עושה גוד מורנינג. מה ז"א החזה מוביל את התנועה?
היפ דרייב =/= גוד מורנינג
התבלבלתי, התסכלתי שוב על הסירטון.
למה הכוונה היפ דרייב =/= גוד מורנינג?

התבלבלתי, התסכלתי שוב על הסירטון.
למה הכוונה היפ דרייב =/= גוד מורנינג?
הכוונה היא שלא צריך לעשות גוד מורנינג בשביל היפ דרייב טוב.
ההמלצה של ריפ להביט למטה נועדה על-מנת לעזור לאנשים לתקן את ההיפ דרייב שלהם אבל אין באמת מניעה להסתכל קדימה אם אין בעיות עם ההיפ דרייב, במיוחד אם זה עוזר להחזיק גב טוב יותר.

הכוונה היא שלא צריך לעשות גוד מורנינג בשביל היפ דרייב טוב.
ההמלצה של ריפ להביט למטה נועדה על-מנת לעזור לאנשים לתקן את ההיפ דרייב שלהם אבל אין באמת מניעה להסתכל קדימה אם אין בעיות עם ההיפ דרייב, במיוחד אם זה עוזר להחזיק גב טוב יותר.
תודה על ההסבר.
מה שחשוב זה שהראש שלו לא יהיה בפשיטה למעלה (לא מדוייק כי הוא מזיז אותם לפעמים למעטה / ישר וכו')

ילד... שמע מה נעשה.. שים רק עד 10 ק"ג כל צד, ותעשה סקוואט הכי לאט שאתה יכול. אני מדבר על חמש שניות אקצנטרי וחמש שינות קונצנטרי. תצלם ותעלה! זה קצת בעייתי מבחינת נשימה אבל אני בטוח שזה ישפר לך את התנועה. ומשם אפשר לתת לך דגשים הרבה יותר ברורים. בגדול הסקוואט שלך לא טוב ומסוכן.

איגור נראה לי שאתה מסטול קצת:
החזה שלו עדיין צונח, הוא פשוט לא יורד מתחת למקביל. זה עדיין לא טוב, מצטער להרוס את הפארטייה.

אתה לא צודק לגמרי קורן. החזרה הראשונה מאוד גבולית מבחינת עומק, אני באמת לא יודע אם שם הוא שבר או לא, אבל בחזרה השניה הוא שבר. אלה היו 2 החזרות היחידות שמבחינת שמירה על גב היו בסדר, אז אני אדבר רק עליהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית