הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה משותפת מMP.

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
סליחה אם זה לא הפורום הנכון..
אני מזמין פרוטאין קולגן מmyProtein. (עולה 78 שח). מעל 255 שח יש משלוח חינם.
אם מישהו רוצה להצטרף לקנייה ולהזמין לעצמו חלבון, שישלח לי הודעה...

upload_2020-1-1_16-47-57.png

נערך לאחרונה:
סליחה על הבורות, אבל זה בדיוק מה שלא הבנתי.
מה זה אומר בעצם חלבון לא איכותי?
לגבי "לא מלא", כל עוד שאר התזונה מלאה, אין בעיה, לא?
לא איכותי הכוונה שריכוז חומצות האמינו הנחוצות מהתזונה לא כזה גבוה, ויש לו בכלל מחסור בחלק מאותן חומצות אמינו, ככה שאתה לא מרוויח באמת משהו שלא היית מרוויח מכל מזון אחר.
אתה צריך שלפחות 70% מהחלבון היומי שלך יהיה מלא, אז להשלים חלבון מחלבון לא מלא יהיה קצת נוגד מטרה

• פותח/ת השרשור
מעדכן שמצאתי עוד קופון של email10
עכשיו זה יוצא יותר זול.
רק צריך עוד משהו ב44 ש"ח כדי לקבל משלוח חינם.

upload_2020-1-2_11-52-42.png

מעדכן שמצאתי עוד קופון של email10
עכשיו זה יוצא יותר זול.
רק צריך עוד משהו ב44 ש"ח כדי לקבל משלוח חינם.

צפה בקובץ המצורף 52456
אז אני מבין שאתה לא מעוניין בלהיכנס איתי שותף על קילו...
רוצה להשתמש בקוד שלי? אתה הרי לא מכיר את אמיל אולי הוא אחלה גיבור אולי לא, הקוד שלי יביא את אותה הנחה ואני ארויח מזה

מוזמן DANIEL-R1VQX

• פותח/ת השרשור
זה לא אמיל, זה אימייל.... יש להם מבצע אם הגעת מהמייל.. חח

לגבי הקילו, אני סבבה עם זה אבל זה עדיין לא מספיק כדי להגיע ל250...

• פותח/ת השרשור
בדיוק ראיתי את הפוסט הזה בevb:

Tal Ben Moshe

במחקר שהוא מפנה אליו דווקא רשום:

COL showed a significant increase in fat-free mass (FFM) compared with the placebo group (p < 0.05). Body fat mass (BFM) was unchanged in COL, whereas a significant increase in BFM was observed in PLA. Both groups showed significant increases in all strength tests, with a trend for a slightly more pronounced effect in COL

COL showed a significant increase in fat-free mass (FFM) compared with the placebo group (p < 0.05). Body fat mass (BFM) was unchanged in COL, whereas a significant increase in BFM was observed in PLA. Both groups showed significant increases in all strength tests, with a trend for a slightly more pronounced effect in COL
לא נכנסתי למחקר ואין לי באמת זמן להתעמק בו. אתה מוזמן להגיב בפוסט ולשאול את טל והוא כנראה יסביר לך את הסתירה לכאורה.

מדובר על מחקר של קולגן לעומת כלום, מה שקצת מטריד אותי, כי השאלה היא האם זה פשוט אומרת שקבוצת הקולגן פשוט צרכה יותר חלבון או לא. צריך לעבור על המחקר המלא, וזה לא משהו שאני מתכוון לעשות.
בכל מקרה במחקר הראשון השוו קולגן לכמות זהה של WHEY (חלבון איכותי), וה-WHEY הראה תוצאות טובות יותר בהחלט

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה במחקר הראשון השוו קולגן לכמות זהה של WHEY (חלבון איכותי), וה-WHEY הראה תוצאות טובות יותר בהחלט

השאלה היא האם כל שאר התזונה הייתה זהה בין הקבוצות.
האם שאר החלבון שהם אכלו היה מלא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית