עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא? חלבון לכל דבר, מרגיש לי יותר טבעי מאבקת חלבון, ולא יקר בהרבה.זכותך והכל טוב ובכיף אבל למה אתה מזמין קולגן
זה חלבון באיכות די ירודהלמה לא? חלבון לכל דבר, מרגיש לי יותר טבעי מאבקת חלבון, ולא יקר בהרבה.
אל תשכח שעדיף לך לא לעבור את ה-75$, כי אז תצטרך לשלם מכס.
זה חלבון באיכות די ירודה
זה חלבון באיכות די ירודה
אגב בנושא Combat , כל המוצרים שלהם כשרים?
חלבון לא איכותי במיוחד, ולא חלבון מלאמה זה אומר, בעצם? מה ירוד בו?
אין לי מושג, לא משהו שעניין אותי אי פעםכל המוצרים שלהם כשרים?
חלבון לא איכותי במיוחד, ולא חלבון מלא
לא איכותי הכוונה שריכוז חומצות האמינו הנחוצות מהתזונה לא כזה גבוה, ויש לו בכלל מחסור בחלק מאותן חומצות אמינו, ככה שאתה לא מרוויח באמת משהו שלא היית מרוויח מכל מזון אחר.סליחה על הבורות, אבל זה בדיוק מה שלא הבנתי.
מה זה אומר בעצם חלבון לא איכותי?
לגבי "לא מלא", כל עוד שאר התזונה מלאה, אין בעיה, לא?
אני יודע שזה דבילי אבל אני מעוניין להיכנס בקילו 1 אם באלך שלישיה חחחחחחחחח אז אני בענייןאני ממרכז הארץ, למי שמעוניין.
אז אני מבין שאתה לא מעוניין בלהיכנס איתי שותף על קילו...מעדכן שמצאתי עוד קופון של email10
עכשיו זה יוצא יותר זול.
רק צריך עוד משהו ב44 ש"ח כדי לקבל משלוח חינם.
צפה בקובץ המצורף 52456
לא נכנסתי למחקר ואין לי באמת זמן להתעמק בו. אתה מוזמן להגיב בפוסט ולשאול את טל והוא כנראה יסביר לך את הסתירה לכאורה.במחקר שהוא מפנה אליו דווקא רשום:
COL showed a significant increase in fat-free mass (FFM) compared with the placebo group (p < 0.05). Body fat mass (BFM) was unchanged in COL, whereas a significant increase in BFM was observed in PLA. Both groups showed significant increases in all strength tests, with a trend for a slightly more pronounced effect in COL
מדובר על מחקר של קולגן לעומת כלום, מה שקצת מטריד אותי, כי השאלה היא האם זה פשוט אומרת שקבוצת הקולגן פשוט צרכה יותר חלבון או לא. צריך לעבור על המחקר המלא, וזה לא משהו שאני מתכוון לעשות.במחקר שהוא מפנה אליו דווקא רשום:
COL showed a significant increase in fat-free mass (FFM) compared with the placebo group (p < 0.05). Body fat mass (BFM) was unchanged in COL, whereas a significant increase in BFM was observed in PLA. Both groups showed significant increases in all strength tests, with a trend for a slightly more pronounced effect in COL
בכל מקרה במחקר הראשון השוו קולגן לכמות זהה של WHEY (חלבון איכותי), וה-WHEY הראה תוצאות טובות יותר בהחלט