הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני שקרן רן השקרן לא קרא את הספר AD

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
הדדליפט, יש מרחק שנות אור בין מה שכתוב בספר לבין מה שהוא עשה.. הטכניקה שלו הייתה נכונה לפי דעתך?? הגב היה ישר ??

אלכס מכיוון שאתה כזה חכם גדול, עם טכניקה ללא רבב, אולי תעלה לנו סרטון שלך מבצע דדליפט עם 230 קילו ?

אלכס מכיוון שאתה כזה חכם גדול, עם טכניקה ללא רבב, אולי תעלה לנו סרטון שלך מבצע דדליפט עם 230 קילו ?

אל תשווה ביני לבינו.. הוא עושה 230 אני עושה 100~.. אתם רוצים סרטון? אני אעלה סרטון..
ולא אמרתי שהטכניקה שלי ללא רבב, אף אחד לא מושלם ואני לא מאשים אותו או מישהו אחר.. רק אחר כך אתם מדברים על אנשים אחרים ויורדים עליהם בזמן שאתם גם לא מושלמים..

מבחינת התגובות שלכם הייתי מצפה ממכם לעשות דדליפט וסקוואט בצורה מושלמת לפי הספר.. זה ממש לא המצב.. דוגרי אתם רק יכולים להפנות אנשים לספרים ו"לרדת" על אנשים כמה שהם לא יודעים להתאמן בזמן שאתם לא כאלה מציאות לבדכם..

מה לא מושלם בדדליפט שלו? המוט היה על הרצפה, והוא הרים אותו. דדליפט מושלם.

אל תשווה ביני לבינו.. הוא עושה 230 אני עושה 100~.. אתם רוצים סרטון? אני אעלה סרטון..
ולא אמרתי שהטכניקה שלי ללא רבב, אף אחד לא מושלם ואני לא מאשים אותו או מישהו אחר.. רק אחר כך אתם מדברים על אנשים אחרים ויורדים עליהם בזמן שאתם גם לא מושלמים..

וואו... זה מדהים כמה שאתה טיפש. בשיאים אישיים אתה כמעט אף פעם לא תראה טכניקה טובה, יש הבדל עצום בין ילד שמעלה סרטון לביקורת עם טכניקה נוראית בלי לקרוא את הספר לבין מישהו שמעלה סרטונים של השיאים שלו שמן הסתם לא יהיו עם טכניקה 100%. אני מציע שתראה קצת תחרויות של הרמת משקולות, מתי שהתחרות מגיעה לשיאה כואב לי רק מלהסתכל על ההרמות, זה מאוד נדיר שמישהו מצליח להרים משקלים ממש כבדים עם טכניקה "לפי הספר".

וואו... זה מדהים כמה שאתה טיפש. בשיאים אישיים אתה כמעט אף פעם לא תראה טכניקה טובה, יש הבדל עצום בין ילד שמעלה סרטון לביקורת עם טכניקה נוראית בלי לקרוא את הספר לבין מישהו שמעלה סרטונים של השיאים שלו שמן הסתם לא יהיו עם טכניקה 100%. אני מציע שתראה קצת תחרויות של הרמת משקולות, מתי שהתחרות מגיעה לשיאה כואב לי רק מלהסתכל על ההרמות, זה מאוד נדיר שמישהו מצליח להרים משקלים ממש כבדים עם טכניקה "לפי הספר".

זהו.. התגלה הבלוף של הפורום הזה.. כולם מלקלקים למנהלים כדי לקבל קצת יותר מוניטין..
ודרף אגב כפכף.. אתה חכם 🖕

זהו.. התגלה הבלוף של הפורום הזה.. כולם מלקלקים למנהלים כדי לקבל קצת יותר מוניטין..
איך מה שרשמת קשור לתגובה שלי? לי זה נראה כאילו אתה מנסה להטריל בצורה לא ממש מוצלחת וממש לא מתוחכמת.

הבנאדם עושה 230 קילו דדליפט ל3 חזרות, זה משהו שאתה רואה ביום יום בחדר כושר? ותאמין לי שאני אחרון שאלקק פה למנהלים בשביל כמה קוביות בצד

• פותח/ת השרשור
אלכס הטכניקה לא טובה. אני מושך עם גב תחתון ישר ועליון עגול. זה משקלי שיא, אתה מוזמן לעיין בערוץ שלי ביוטיוב אשמח לקבל ביקורת בונה בסטים של משקלי עבודה

לדעתי אתה צריך לתרגל קצת טכניקה עם מקל של מטאטא.

ההבדל בניכם זה שהוא בניגוד למתחיל עושה זאת במודע .
וזה דבר שאף פעם לא הבנתי , איך אנשים חלשים מעזים לתת ביקורת בכלל .
אף אחד לא ירד פה על מישהוא בגלל טכניקה לקויה (לא מדובר על רבע סקווטרים) .

תבין שאתה לא יכול להשוות אותך למישהוא כמו רן .

כל אחד יכול לתת ביקורת על כל אחד, אם הוא מקבל את זה זה משהו אחר.

כל אחד יכול לתת ביקורת על כל אחד, אם הוא מקבל את זה זה משהו אחר.

אם הכוונה שלך , על היכולת של בן אדם לכתוב הודעה , אז סבבה .
לא חושב שיש לבן אדם עם סקוואט של 100 קילו יכולת לתת ביקורת לאף אחד .
הרמות חלשות מראות על שתי אפשרויות :
1. אין לו מספיק נסיון ולכן הוא חלש .
2. הוא אפס.

בכל מקרה לא רואה איך הוא יכול לתרום במשהוא .

אם הכוונה שלך , על היכולת של בן אדם לכתוב הודעה , אז סבבה .
לא חושב שיש לבן אדם עם סקוואט של 100 קילו יכולת לתת ביקורת לאף אחד .
הרמות חלשות מראות על שתי אפשרויות :
1. אין לו מספיק נסיון ולכן הוא חלש .
2. הוא אפס.

בכל מקרה לא רואה איך הוא יכול לתרום במשהוא .

נתעלם כרגע מזה שקראת לי אפס, אני לא ממש מסכים עם הטענה הזאת. על טכניקה אפשר להעיר, ומצד שני - לא כל מי שמרים כבד באמת יודע מה הוא עושה. אני מסכים שזה מעצבן שילד עם סקוואט 100 מעיר למישהו עם סקוואט 200 שהוא לא מוציא ברכיים מספיק, אבל זה לא אומר שהביקורת לא לגיטימית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית