עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלכס מכיוון שאתה כזה חכם גדול, עם טכניקה ללא רבב, אולי תעלה לנו סרטון שלך מבצע דדליפט עם 230 קילו ?
מבחינת התגובות שלכם הייתי מצפה ממכם לעשות דדליפט וסקוואט בצורה מושלמת לפי הספר.. זה ממש לא המצב.. דוגרי אתם רק יכולים להפנות אנשים לספרים ו"לרדת" על אנשים כמה שהם לא יודעים להתאמן בזמן שאתם לא כאלה מציאות לבדכם..
אל תשווה ביני לבינו.. הוא עושה 230 אני עושה 100~.. אתם רוצים סרטון? אני אעלה סרטון..
ולא אמרתי שהטכניקה שלי ללא רבב, אף אחד לא מושלם ואני לא מאשים אותו או מישהו אחר.. רק אחר כך אתם מדברים על אנשים אחרים ויורדים עליהם בזמן שאתם גם לא מושלמים..
וואו... זה מדהים כמה שאתה טיפש. בשיאים אישיים אתה כמעט אף פעם לא תראה טכניקה טובה, יש הבדל עצום בין ילד שמעלה סרטון לביקורת עם טכניקה נוראית בלי לקרוא את הספר לבין מישהו שמעלה סרטונים של השיאים שלו שמן הסתם לא יהיו עם טכניקה 100%. אני מציע שתראה קצת תחרויות של הרמת משקולות, מתי שהתחרות מגיעה לשיאה כואב לי רק מלהסתכל על ההרמות, זה מאוד נדיר שמישהו מצליח להרים משקלים ממש כבדים עם טכניקה "לפי הספר".
איך מה שרשמת קשור לתגובה שלי? לי זה נראה כאילו אתה מנסה להטריל בצורה לא ממש מוצלחת וממש לא מתוחכמת.זהו.. התגלה הבלוף של הפורום הזה.. כולם מלקלקים למנהלים כדי לקבל קצת יותר מוניטין..
ודרף אגב כפכף.. אתה חכם 🖕
זהו.. התגלה הבלוף של הפורום הזה.. כולם מלקלקים למנהלים כדי לקבל קצת יותר מוניטין..
זהו.. התגלה הבלוף של הפורום הזה.. כולם מלקלקים למנהלים כדי לקבל קצת יותר מוניטין..
אל תשווה ביני לבינו.. הוא עושה 230 אני עושה 100~.. אתם רוצים סרטון? אני אעלה סרטון..
ולא אמרתי שהטכניקה שלי ללא רבב, אף אחד לא מושלם ואני לא מאשים אותו או מישהו אחר.. רק אחר כך אתם מדברים על אנשים אחרים ויורדים עליהם בזמן שאתם גם לא מושלמים..
כל אחד יכול לתת ביקורת על כל אחד, אם הוא מקבל את זה זה משהו אחר.
אם הכוונה שלך , על היכולת של בן אדם לכתוב הודעה , אז סבבה .
לא חושב שיש לבן אדם עם סקוואט של 100 קילו יכולת לתת ביקורת לאף אחד .
הרמות חלשות מראות על שתי אפשרויות :
1. אין לו מספיק נסיון ולכן הוא חלש .
2. הוא אפס.
בכל מקרה לא רואה איך הוא יכול לתרום במשהוא .