הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני שקרן רן השקרן לא קרא את הספר AD

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
אתה חושב שכל מאמני הWL מרימים כמו המתאמנים שלהם?
אתה חושב שכל מאמני הכדורגל בועטים טוב יותר משחקן? אתה חושב שמאמן שחיין שוחה יותר מהר או מתקרב לשחיין?

מה זה השטויות האלה?

כתבתי שהם אמורים להיות חזקים יותר ? או ספורטאים טובים יותר ? אבל אתה יכול לבדוק עכשיו את הרקע של רוב מאמני הפוטבול,כדורסל ,אתלטיקה וכו...
והפתעה כולם באים מהתחום והיו ברמה הגבוהה שלו (ליגות ראשונות או מכללות ).
הסיבה לכך שיש דברים שאתה לא יכול ללמוד מספרים , איך תסביר לשחקן לבעוט יותר טוב אם בחיים לא בעטת בכדור ?
איך תתקן טכניקה לאתלט אם אתה לא מוסגל אפילו לבצע אותה .

רוב המאמנים באים עם רקע מקצועי בתחום שלהם , נדיר למצוא בן אדם אפילו ששיחק רק ברמת תיכון(או בארץ נוער ) .

תראה את אברהם גרנט, בנאדם שלא שיחק בחיים שלו כדורגל (מקסימום בשכונה) והפך להיות למאמן נבחרת ישראל, לקח אליפויות עם קבוצות שונות בארץ, אימן את צ'לסי..
אתה טענת שמי שלא התנסה בדבר לא יכול ללמד אותו.

תראה את אברהם גרנט, בנאדם שלא שיחק בחיים שלו כדורגל (מקסימום בשכונה) והפך להיות למאמן נבחרת ישראל, לקח אליפויות עם קבוצות שונות בארץ, אימן את צ'לסי..
אתה טענת שמי שלא התנסה בדבר לא יכול ללמד אותו.

אברהם גרנט שיחק בנוער של פתח תקווה , והוא אינו דוגמא שמצביעה על הכלל אלא מקרה חריג .

חחח נוער של פ"ת? זה כמו לשחק בשכונה..

בכל דבר יש יוצאי דופן, בגלל זה אסור לשלול כמו ששללת.

הרבה מאמנים היו פעם ספורטאים עם הישגים גבוהים, אבל יש הרבה שלא.
לא חייב להיות ספורטאי על בשביל לדעת הרבה, ולא חייב לדעת הרבה בשביל להיות ספורטאי על, זה הכל.

חחח נוער של פ"ת? זה כמו לשחק בשכונה..

בכל דבר יש יוצאי דופן, בגלל זה אסור לשלול כמו ששללת.

מי שלל , דיברתי על הרוב .
ונוער לאומית זה ממש לא כמו לשחק בשכונה , הרמה שם די גבוהה .

אתה מביא לי דוגמא אחת ואומר שאני טועה בנוגע לרוב , קצת מוזר.

למה שאני אקבל עצות מבן אדם שהוא יותר חלש ממה שהייתי לפני שהתחלתי להתאמן בכלל.
כנראה שהידע שלו לא שווה הרבה אם הוא לא מיישם אותו על עצמו , וכמו שהרבה אנשים שיותר מבינים ממני אמרו , יש ידע שאתה יכול לצבור רק מנסיון .

למה שדרוגבה יקבל עצות מגרנט ?

אני ממש לא טועה, אתה אמרת שאתה לא תקשיב לאדם שלא הגיע להישגים אישיים בתחום כי אחרת למה הוא לא מיישם את זה על עצמו? הטענה שלך לא נכונה.

ומשה, חחח על מה אתה מדבר? גווארדיולה היה אחד השחקנים.

אני ממש לא טועה, אתה אמרת שאתה לא תקשיב לאדם שלא הגיע להישגים אישיים בתחום כי אחרת למה הוא לא מיישם את זה על עצמו? הטענה שלך לא נכונה.

ומשה, חחח על מה אתה מדבר? גווארדיולה היה אחד השחקנים.

זה לא טענה , זה הצהרה .
אבל עדיין אני טוען שרוב המאמנים בתחום יהיו בעליי רקע בו .

זה לא טענה , זה הצהרה .
אבל עדיין אני טוען שרוב המאמנים בתחום יהיו בעליי רקע בו .

זה נכון
מאמן שמעולם לא עסק בתחום לא יהיה מסוגל להבין את הספורטאי שלו עד הסוף מבחינת רגישות שלו לפציעות, עומס וכו'

יחד עם זאת, ההצהרה לגבי יכולת היישום היא לא נכונה כי ישנה גם הגבלה גנטית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית