הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בנץ פרס 3 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור Yahyoh
  • פורסם בתאריך

Yahyoh

משתמש מתחיל
200
104
נק' מוניטין:
129
200
104
שלום לכולם
אני רוצה להתייעץ עם הבעלי ניסיון בפאוורליפטינג, באיזה תדירות הכי נכון לעבוד על הבנץ פרס?
כרגע אני עובד פעמיים בשבוע ומרגיש קצת תקוע.
כרגע אני מרים 112.5 5×5
בהנחה שאני רוצה לעבור ל3 אימונים בשבוע, באיזה אחוזים כדאי לעבוד ביום 1, יום 2, ויום 3?
מאיזה אחוז כדאי להתחיל את הבלוק?
כל כמה זמן כדאי להוסיף משקל על המוט וכמה אחוז?
באיזה שבוע ואיזה אימון כדאי לנסות לשבור שיא?
וכמה לעשות דילוד ובאיזה שבוע?
אשמח לעצות מהמתאמנים המנוסים
המון תודה

זה כללי מדי.

ניתן לעבוד 3 פעמים בשבוע, אבל רצוי לא לעבוד כבד כל פעם.

הייתי אומר ש״הכי פופולרי״ זה לעבוד פעמיים בשבוע, פעם כבד ופעם קל יותר / וריאציה.

אבל הסיבה שאתה לא מתקדם היא לא התדירות כי ניתן להתקדם בכל תדירות כמעט, אם זה מיושם נכון.

זה כללי מדי.

ניתן לעבוד 3 פעמים בשבוע, אבל רצוי לא לעבוד כבד כל פעם.

הייתי אומר ש״הכי פופולרי״ זה לעבוד פעמיים בשבוע, פעם כבד ופעם קל יותר / וריאציה.

אבל הסיבה שאתה לא מתקדם היא לא התדירות כי ניתן להתקדם בכל תדירות כמעט, אם זה מיושם נכון.
מחזק, אתה יודע יש תוכניות כמו סמוחוב שבמתכונת ההמקורית היא 4 פעמים בשבוע בנץ(אם כי ראיתי שהמון עושים שלוש).
עניין של ויסות, אני אישית לוחץ בנץ פעמיים ופרס פעם אחת בשבוע, במתכונת הפבורן

מחזק, אתה יודע יש תוכניות כמו סמוחוב שבמתכונת ההמקורית היא 4 פעמים בשבוע בנץ(אם כי ראיתי שהמון עושים שלוש).
עניין של ויסות, אני אישית לוחץ בנץ פעמיים ופרס פעם אחת בשבוע, במתכונת הפבורן

אומנם עשיתי סמולוב לאורך זמן די בהצלחה, אבל המון אנשים נפצעים איתה. המון.

תמיד באשכולות של ״מה הטעות הכי גדולה שעשית?״ יש מלא תגובות של ״סמולוב״.

אני רוצה להתייעץ עם הבעלי ניסיון בפאוורליפטינג, באיזה תדירות הכי נכון לעבוד על הבנץ פרס?
זה די אנדבדואלי, אבל אני אוהב להתחיל בלוק מסה עם 3 פעמים בשבוע. אם זה הולך טוב, אני ממשיך עם זה, אחרת אני הייתי מנסה משהו בסגנון טקסס מתוד.
בהנחה שאני רוצה לעבור ל3 אימונים בשבוע, באיזה אחוזים כדאי לעבוד ביום 1, יום 2, ויום 3?
אני מתאמן עם אותו משקל, חזרות וסטים בכל השלוש אימונים.
כל כמה זמן כדאי להוסיף משקל על המוט וכמה אחוז?
אני מוסיף משקל על המוט כל שבוע ולא כל אימון. ואני מוסיף 5 ק"ג כשאפשר, ו2.5 ק"ג אם אני רואה שמתחיל להיות קשה.
מאיזה אחוז כדאי להתחיל את הבלוק?
זה גם די אינדבדואלי. אבל בגדול, אני מוריד את המשקל בבערך 15-20 ק"ג מהמקסימום שלי, כדי שתוך 5 שבועות בערך אחזור למשקל הקודם שלי ואנסה לשבור אותו שבוע אחרי.
באיזה שבוע ואיזה אימון כדאי לנסות לשבור שיא?
אני לא חושב על שיאים, פשוט תנסה לבצע את התרגיל עם הטכניקה הכי טובה שלך, ובשבוע החמישי או השישי יצא שאתה שובר שיא.
ואם זה הולך בקלות, תמשיך להתקדם עם המשקל עד שאתה רואה שצריך להפסיק התקדמות לטובת דילואד או שינוי תוכנית (אולי עצימות קצת).
וכמה לעשות דילוד ובאיזה שבוע?
כמו שאמרתי, דילואד זה לא דבר שצריך לעשות כל הזמן, במצב שנתקעת ואתה לא מתקדם, אפשר לעשות דילואד או להמשיך כבד עם שינוי תוכנית. אני לפעמים אוהב לקפוץ לעצימות בסוף בלוק כזה שבו אני מוריד תדירות אימון לפעמיים בשבוע עם אימון קל באמצע, ומעלה משקל ומוריד חזרות וסטים.

זה הגישה שלי לבנץ', ותזכור שכל אחד והנסיון שלו ואיך שהגוף שלו מגיב הכי טוב. אני פשוט רואה הצלחה עם התוכנית הזאת. אם כי יש לי כמה מתאמנים שהתקדמו יפה עם 10 חזרות לסט שלוש פעמים בשבוע, אבל הם היו בעיקר מתחילים.

• פותח/ת השרשור
המון תודה לכולם
נסיתי המון דברים במהלך השנים עם הבנץ, אף פעם לא נסיתי 3 פעמים בשבוע.
נראה עוד חודשיים איפה אני אעמוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית