הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ לתכנית חדשה

Thibox12

משתמש מתחיל
65
13
נק' מוניטין:
13
65
13
חפירה לפניך:
אהלן לכולם סימתי חיטוב קצרצר כרגע אני מחפש תוכנית לכוח ולמסה קצת עלי:
מתאמן כשנתיים (אם מחשיבים את הצבא)
סקוואט 140×1 (מבנה גוף בעייתי בסקוואט הטכניקה טובה אבל הרגליים שלי ארוכות מאוד ביחס לפלג גוף עליון, חשוב לי לשים דגש על הסקוואט)
דדליפט 180×2
סומו דדליפט200(היה לי יותר אבל זה היה סינגל אחרי הנפח של מדקאו ואני די חדש בו)
בנץ 120×1
פרס 80×1
התוכניות שעשיתי הם:
מדקאו
טקסס (אהבתי אבל אני רוצה לעלות במסת שריר בשביל להיכנס לקטגורית משקל בקיקבוקס)
וכרגע בלחיצות עם הפוברן (בהמלצת יניב,לא מתכוון לזוז ממנה כרגע עובדת מדהים עם האומניות לחימה)
חשבתי על קנדיטו הלינארית אבל הבנתי שהיא כבר לא בשבילי, אם אפשר שהיא תיהיה ל4 פעמים בשבוע, יש הצעות בקהל?

נערך לאחרונה:
אני עושה את תוכנית השישה שבועות של קנדיטו כבר חודשיים ומאוד מרוצה ממנה, מציע לקרוא עליה.

• פותח/ת השרשור
אני עושה את תוכנית השישה שבועות של קנדיטו כבר חודשיים ומאוד מרוצה ממנה, מציע לקרוא עליה.
הבנתי שהיא רק לכוח ולא ראיתי בתוכנית נפח עבודה שמתאים גם לעלייה במסת שריר, אנחנו מדברים על אותה תוכנית?
כמו כן אשמח להצעות נוספות.

הבנתי שהיא רק לכוח ולא ראיתי בתוכנית נפח עבודה שמתאים גם לעלייה במסת שריר, אנחנו מדברים על אותה תוכנית?
כמו כן אשמח להצעות נוספות.
יש שבועות שאתה עושה שם 10X3 בבנץ' ובסקוואט ורוב הזמן אתה עושה 4 סטים של 8-12 חזרות בתרגילי עזר
ואני גדל בה די יפה בינתיים

יש שבועות שאתה עושה שם 10X3 בבנץ' ובסקוואט ורוב הזמן אתה עושה 4 סטים של 8-12 חזרות בתרגילי עזר
ואני גדל בה די יפה בינתיים

קראתי את התוכנית ולא הבנתי, אין שם בכלל תרגילים מבודדים לידיים? רק תרגילים מורכבים לחזה, לגב ולרגליים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית