הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית התייעצות לגביי תוכנית אימון.

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
נתונים:
בן 24 גובהה 182 משקל 89 מתאמן 3 שנים.
בשנתיים האחרונות התוכניות שהתאמנתי בהן היו abc או abcd.
משקליי עבודה:
סקוואט 140 לחמישיה
דדליפט 180 לחמישה
לחיצת חזה 110 לחמישיה
אני מתכנן להתחיל בקרוב ss, בעקרון השאלות הם לגביי התוכנית:

1. האם התוכנית מתאימה לי? מבחינת רמת מתאמן.. אוליי אני צריך תוכנית עם טיפה יותר נפח?{5*5 לינארית?}.

2. לגבי הss, האם אני יכול להחליף את הפאוור קלין בבנט אובר {ממש יחסר לחתירה בתוכנית הזו}.
תודה ..

1. אם עבדת בפיצולים, התוכנית מתאימה לך.
2. אפשרי, הרבה אנשים גם עושים את זה. אבל כדאי ללמוד גם פאוורקלין, זו משיכה קלה ובתכלס חבל לא להוסיף עוד תרגיל לרפרטואר.
הייתי ממליץ לך מאוד להעלות סרטונים של הסקוואט והדדליפט לפורום כדי לקבל טיפים.

1אתה בהחלט תוכל להתקדם עם ss
2
לא הייתי מחליף פוואר קלין בבנט אובר אבל אם כבר אתה עושה את זה אז תחליף במתח עם משקל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי זו התוכנית:
A:
5*3 סקוואט
5*3 בנצ
5*1 דדליפט

B:
5*3 סקוואט
5*3 פרס
5*3 בנט אובר

בנוסף לזה אני יוסיף 3 סטים מתח באימון השלישי של השבוע.{שאחריו מנוחה של יומיים}
את המתח לעשות גם לחמישיות?

דבר שני שלא ברור לי זה שאם אני מבין נכון יהיה שבועות שבהן אני יעשה רק סט עבודה אחד של דדליפט?? זה נראה לי ביזבוז {מההיכרות שלי עם בגוף שלי אני יכול להתאושש מיותר מסט אחד של דדליפט בשבוע}-ובגלל זה פזלתי יותר לתוכניות אם נפח טיפה יותר גבוהה{5*5}

דבר אחרון איך אמורים להיראות הסטים של החימום? ואם איזה משקלים אני אמור להתחיל את התוכנית?

אוקיי זו התוכנית:
A:
5*3 סקוואט
5*3 בנצ
5*1 דדליפט

B:
5*3 סקוואט
5*3 פרס
5*3 בנט אובר

בנוסף לזה אני יוסיף 3 סטים מתח באימון השלישי של השבוע.{שאחריו מנוחה של יומיים}
את המתח לעשות גם לחמישיות?

דבר שני שלא ברור לי זה שאם אני מבין נכון יהיה שבועות שבהן אני יעשה רק סט עבודה אחד של דדליפט?? זה נראה לי ביזבוז {מההיכרות שלי עם בגוף שלי אני יכול להתאושש מיותר מסט אחד של דדליפט בשבוע}-ובגלל זה פזלתי יותר לתוכניות אם נפח טיפה יותר גבוהה{5*5}

דבר אחרון איך אמורים להיראות הסטים של החימום? ואם איזה משקלים אני אמור להתחיל את התוכנית?

בחודש הראשון תתרחק מתרגילי עזר אחרי זה איך שתרגיש אתה מתחיל ממשקל שאתה עושה בטכניקה 100% ומשם מתקדם
בשאר אני לא מבין כי עדיין לא עשיתי SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית