הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם אחרי 11 חודשים רצוף על חומרים

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
11 חודשים רצוף על טסט 250 מ"ג עם בלאסט של דקה ומאסטרון בין לבין, שימוש מזדמן של פרווירון, אוסטרין וטיבול עם MK677

שינה מעפנה ותזונה לקויה גם

איך סך הכל?
אנזימי כבד

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200106-104130.jpg
    Screenshot_20200106-104130.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 373
  • Screenshot_20200107-021812.jpg
    Screenshot_20200107-021812.jpg
    KB 25.4 · צפיות: 348
  • Screenshot_20200107-021742.jpg
    Screenshot_20200107-021742.jpg
    KB 84.1 · צפיות: 376
  • Screenshot_20200107-021704.jpg
    Screenshot_20200107-021704.jpg
    KB 95.2 · צפיות: 383
  • Screenshot_20200107-022416.jpg
    Screenshot_20200107-022416.jpg
    KB 84.4 · צפיות: 270
אתה נשאר על סייקל נצחי או שאתה מתכוון להתאושש מתישהו ?
תוצאות טיפוסיות לשימוש בחומרים.
פרופיל ליפידים לא כל כך טוב (תוסיף הרבה אומגה 3 עד שאתה מסיים את הסייקל).
אנזימי כבד מעולים , רואים שאתה לא מרבה באורליים כנראה. בילירובין גבוה שזה קורה הרבה בסייקל, בגלל ייצור מוגבר של כדוריות דם אדומות והאטה בזרימת מימי מרה. אתה חייב לבדוק המטוקריט HCT, כדי לוודא שדם לא סמיך מידי.
לבדוק קורטיזול לא תורם לדעתי, הערך שלו מאוד רגיש לאלף תנאים ולא באמת מצביע על כלום (אם רוצים לדעת מה הרמות אמיתית שלו , צריך לעשות 5-6 דגימות לאורך היום).
טאירויד בריא
מבחינת הורמוני מין - אסטרדיול קצת גבוה , אבל זה מאוד תלוי על כמה טסט אתה יושב.אין LH וכנראה גם FSH באותו מצב, אופייני לסייקל. אם אתה משתמש בדקה הייתי ממליץ להדוק פרולקטין.

בעקרון הייתי ממליץ לרדת מהסייקל בשביל pct והתאוששות ואז לחזור במקרה הצורך.

• פותח/ת השרשור
אתה נשאר על סייקל נצחי או שאתה מתכוון להתאושש מתישהו ?
תוצאות טיפוסיות לשימוש בחומרים.
פרופיל ליפידים לא כל כך טוב (תוסיף הרבה אומגה 3 עד שאתה מסיים את הסייקל).
אנזימי כבד מעולים , רואים שאתה לא מרבה באורליים כנראה. בילירובין גבוה שזה קורה הרבה בסייקל, בגלל ייצור מוגבר של כדוריות דם אדומות והאטה בזרימת מימי מרה. אתה חייב לבדוק המטוקריט HCT, כדי לוודא שדם לא סמיך מידי.
לבדוק קורטיזול לא תורם לדעתי, הערך שלו מאוד רגיש לאלף תנאים ולא באמת מצביע על כלום (אם רוצים לדעת מה הרמות אמיתית שלו , צריך לעשות 5-6 דגימות לאורך היום).
טאירויד בריא
מבחינת הורמוני מין - אסטרדיול קצת גבוה , אבל זה מאוד תלוי על כמה טסט אתה יושב.אין LH וכנראה גם FSH באותו מצב, אופייני לסייקל. אם אתה משתמש בדקה הייתי ממליץ להדוק פרולקטין.

בעקרון הייתי ממליץ לרדת מהסייקל בשביל pct והתאוששות ואז לחזור במקרה הצורך.

אני על "TRT" עד המוות כי הגוף שלי בקושי יצר טסטוסטרון כטבעי אז אין לי מה להפסיד

PCT לא רלוונטי פה

צריך לפקוח עין על הכולסטרול אבל סך הכל אני חושב שזה סביר

האסטרוגן הגבוה טיפה הגיוני מכיוון שאני לא משתמש בשום AI אף פעם בשביל לשמור על העצמות שלי

בדקתי גם פרולקטין תכף מעלה
*

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200107-101422.jpg
    Screenshot_20200107-101422.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 72
צריך לפקוח עין על הכולסטרול
הסיכונים איתו זה לאורך השנים, אם תשאר במצב דומה לעשור יכול לעלות סיכון לטרשת וכו׳

לגבי AI אני חושב שבעיית עם צפיפות העצם מגיעה שאתה מפיל אסטרדיול לאפס לאורך הזמן. אבל מינון נמוך של אנסטרזול (0.5 מג כל 3-4 ימים נגיד) יכול לשפר הרגשה וביצועים.

מה שאתה באמת צריך להתרכז זה כל העניין של סמיכות של הדם. לבדוק ספירה של כדוריות אדומות וטסיות, HCT וכו׳ כי זה באמת יכולה להיות סכנה מיידית.

מה שאתה באמת צריך להתרכז זה כל העניין של סמיכות של הדם. לבדוק ספירה של כדוריות אדומות וטסיות, HCT וכו׳ כי זה באמת יכולה להיות סכנה מיידית.

אפשר להשתמש באספרין כפתרון מנע למצב של סמיכות הדם?

אם מדברים על סמיכות דם בגלל שימוש בחומרים - כלומר עליה בכדוריות דם אדומות, אספירין לא יעזור בכלל.
אספירין הוא נוגד טסיות

אני גם נותן 250 בין בלאסטים.
שאר הזמן 100 כל חמישה ימים עכשיו שוקל להוריד קצת (מעקב עם בדיקת דם כמובן)בוא ניהיה כנים זה לא באמת trt אנחנו בסייקל 😃

• פותח/ת השרשור
אני גם נותן 250 בין בלאסטים.
שאר הזמן 100 כל חמישה ימים עכשיו שוקל להוריד קצת (מעקב עם בדיקת דם כמובן)בוא ניהיה כנים זה לא באמת trt אנחנו בסייקל 😃

סייקל על הפנים

250 בשבילי זה מספיק רק בשביל החבריקו שם למטה חוץ מזה לא מרגיש כלום

טוב כל מקרה לגופו
אני על 250 מייצר התקדמות אמנם איטית אבל אין בכלל מה להשוות מהתקופה שלא חיזקתי

250 זה מלא וזה מטורף .. תמיד תתקל בבעיות בבדיקות דם ..
אם תירצה להיות זהיר יותר , תחפש את המינון האידיאלי לגוף שלך .. זה מתחיל מ50 מ"ג ל4 ימים גג ל100מ"ג .
תיזהר מהכולסטרול רמות כאלה ומינון של טסט כזה כמעט ואין לך מצב להוריד אותם .
וPSA אין לך בבדיקות .. תבדוק בפעם הבאה 😉
בסך הכל ניצלת מהרבה בעיות כי כניראה אתה נותן בראש בחדר כושר .. אבל לא תוכל להסתמך על המזל ככה להרבה זמן , תתחיל לחשוב על מינון לTRT יותר נורמלי .
ו250 יהיה לעיתים רחוקות יותר כבלאסט:s85:

• פותח/ת השרשור
250 זה מלא וזה מטורף .. תמיד תתקל בבעיות בבדיקות דם ..
אם תירצה להיות זהיר יותר , תחפש את המינון האידיאלי לגוף שלך .. זה מתחיל מ50 מ"ג ל4 ימים גג ל100מ"ג .
תיזהר מהכולסטרול רמות כאלה ומינון של טסט כזה כמעט ואין לך מצב להוריד אותם .
וPSA אין לך בבדיקות .. תבדוק בפעם הבאה 😉
בסך הכל ניצלת מהרבה בעיות כי כניראה אתה נותן בראש בחדר כושר .. אבל לא תוכל להסתמך על המזל ככה להרבה זמן , תתחיל לחשוב על מינון לTRT יותר נורמלי .
ו250 יהיה לעיתים רחוקות יותר כבלאסט:s85:

אני לא מרגיש שום דבר מתחת ל250

המינון היחיד שנותן לי לגרור את הגופה המתה שלי לחדר כושר

אבל אקח לתשומת לב, אני אנסה אולי לרדת ל150 נראה איך זה

ואם לא יעבוד אז מה רע בהתקף לב קטן? 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית