הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר ושאר ג'אנק פוד בחיטוב

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
יש לי שאלה יפה, אם אני בגרעון קלורי סתם לדוגמא 1500 קלוריות ביום ואני קבעתי עם חבר בערב ללכת לאכול המבורגר
ובאותו יום אני אוכל 1000 קלוריות עד הערב ואז את ההמבורגר שהוא 500 קלוריות נגיד אחרי בדיקה ואני לא אוכל יותר אחרי זה, זה בסדר?
הכוונה כל עוד זה לא עובר את הכמות הקלוריות שהצבתי לי בגרעון קלורי אז זה בסדר לאכול ג'אנק פוד ?

יש הבדל עצום בין פיזיק טוב, ללהיות בטופ.
פיזיק טוב אפשר להשיג גם בלי תזונה מוקפדת ונקיה, להיות בטופ קשה מאוד ללא סטרואידים (תלוי גם כמובן למה אתה מתכוון טופ, מר אולימפיה למשל בלי בית מרקחת אתה לא מתקרב אפילו).
קיצר, אפשר להשיג מראה מעולה ולזכות בתחרויות בלי לאכול אך ורק נקי, ותזונה נקיה היא לא מה שמבדיל בין הטופ ללא
מדבר איתך גם על סתם אנשים שטוענים שהם פריק גנטי

מדבר איתך גם על סתם אנשים שטוענים שהם פריק גנטי
בסדר, מקבל, אבל גם במקרה הזה, מה שמבדיל בין הטופ ללא הוא לא עד כמה התזונה שלהם נקייה או לא.
לאכול רק ג'אנק בלתי אפשרי להגיע למקרוס ומיקרוס שאתה צריך בלי לחרוג, לכן האופציה הזאת כבר נשללת.
אבל לשלב ג'אנק בתפריט בצורה חכמה, זה בהחלט אפשרי, ואפשר להגיע גם לטופ בצורה הזאת

בסדר, מקבל, אבל גם במקרה הזה, מה שמבדיל בין הטופ ללא הוא לא עד כמה התזונה שלהם נקייה או לא.
לאכול רק ג'אנק בלתי אפשרי להגיע למקרוס ומיקרוס שאתה צריך בלי לחרוג, לכן האופציה הזאת כבר נשללת.ץ
אבל לשלב ג'אנק בתפריט בצורה חכמה, זה בהחלט אפשרי, ואפשר להגיע גם לטופ בצורה הזאת
מדבר איתך גם על אנשים שאם אשלח תמונה שלהם תיהיה בטוח ב10000000אחוז שהם לא טבעיים

הרבה פאקטורים.
דבר ראשון התזונה שלהם כן מוקפדת, אבל לא מחייב שהם אוכלים אך ורק נקי, הם פשוט לא חורגים מהערכים שהם כן צריכים (מה שיותר פשוט ללא ג'אנק, אבל לא בלתי אפשרי).
בנוסף מדובר על גנטיקה מעולה, אימונים כראוי, ואורח חיים שמאפשר להם שליטה טובה יותר על הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית