הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בעיה בברך

זוזו

משתמש מתחיל
111
12
נק' מוניטין:
16
111
12
שלום
אניבן 62 מתאמן כשנה וחצי FBW שלוש פעמים בשבוע ויומיים אארובי. האארובי משתנה בין קפיצות חבל, ברפייז, ג'מפינג ג'ק, מטפס הרים, שאני עושה בסידרה שמגוונת בין 2 דקות פעילות וחצי דקה מנוחה למשך 10-12 דקות. (HIIT) לפעמים האאירובי הוא ריצה על הליכון, או ריצה מאוד איטית על הליכון בשיפוע או הליכה בהרים ליד הבית וכמידי פעם אני עושה את העליות בריצה.
לפני 30 שנה היה לי קרע במיניסקוס מדיאלי ברגל שמאל ועברתי ארטרוסקופיה. לפני 7 שנים עברתי שוב קרע במיניסקוס המדיאלי ושוב עברתי ארטרוסקופיה. בשני המקרים היתה חתיכת מיניסקוס קרועה. לפי חודש יצאתי בריא לריצה ואחרי כ 2 קמ' התחילו לי כאבים בברך שמאל. רצתי עוד 100-200 מטר כדי להבין שאלה לא כאבים זמניים שעוברים תוך כדי ריצה ואז מיד הפסקתי לרוץ. הכאבים לא חזקים והם שם רק כשאני מקפל את הרגל. בצילום יש ניוון של הסחוס המדיאלי ששם הכאב והרופא המליץ מנוחה. אני כבר אחרי חודש מנוחה והכאבים ממש חלשים אבל עדיין שם.
מקווה שמסרתי מספיק פרטים.
מכיוון שאני לא אוהב להיות בלי תרגול אאירובי ולא לעשות סקוואט ודד ליפט (המצב בחודש האחרון), איך אתה ממליץ לי להמשיך הלאה?איזה תרגול אאירובי מומלץ? איזה תרגילי כוח לרגלים?

נערך לאחרונה:
אפשר לנסות לרכוב על אופני כושר, אליפטי או הליכה בעליות.
וכמובן שלא חייבים להתפשר, אפשר לשקם את הברך בעזרת פיזיותרפיסט ספורט ולחזור לרוץ.
אם תצטרך המלצה על איש מקצוע באזורך ציין מיקום מבוקש.

• פותח/ת השרשור
אנא המלץ על איש מקצוע פיזיוטרפיסט.

בנוסף על רופא ספורט שזאת ההתמחות שלו, באזור חיפה.
רופא שמקבל גם באופן פרטי כדי לקצר תורים

נערך לאחרונה:
אני מכיר רק פיזיותרפיסטים בחיפה, אבל הם וודאי יוכלו להמליץ לך על רופא כשתיפגשו.
באופן עקרוני אני חושב שלפני שמנתחים ומוציאים עוד חתיכה כדאי לנסות פיזיותרפיה באופן יסודי, בדגש על הדרכה לתרגילי שיקום מותאמים אישית.
יונתן רום מקבל בנשר 054-674-7414
עופר בלוטרייך בחיפה 972544360900

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית