הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שובר ת׳ראש

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
LSS
אני סיימתי טיפול בלטרזול.
מיועד לעשות בדיקות דם (בפעם המי יודע כמה)
לא הרגשתי שום שינוי לטובה,לגבי החוסר בטסט.

יש לי 2 פתרונות סך הכל.
1) להמשיך לחיות ככה,ללא כל תרופה או עזר
2)לחיות על trt

וכאן אצטרך את דעתכם וניסיונכם
מה הסיכון בtrt לכל החיים?
האם כדאי לי להתחיל?
האם הסיכון שווה את המאמץ?

*ידוע לי על התנוונות האשכים עד לכדי עקרות(אם ונרצה עוד ילדים,יש לנו עוברים מוקפאים)
כמובן שהכל באחריותי
תודה לכולם
מקווה לצאת עם מסקנה

התחיל טוב,עכשיו כבר התסמינים של חוסר טסט חזרו
דברנו על זה שלטרוזול פועל מאוד בהקיפין על הציר היפוטלמוס - היפופיזה. אני עדיין חושב שמבחינת טיפול שום דבר לא ישתווה למינון נמוך של קלומיד לאורך זמן.

דברנו על זה שלטרוזול פועל מאוד בהקיפין על הציר היפוטלמוס - היפופיזה. אני עדיין חושב שמבחינת טיפול שום דבר לא ישתווה למינון נמוך של קלומיד לאורך זמן.
השבוע בעזרת ה' מתחיל כלומיד נראה איך נגיב. בתחילת הניקוי לקחתי שבוע הייתי עצבני כמו שד.

בטח יהיה יותר רגוע הפעם, אני מניח שאתה עם טסט יותר גבוה כרגע, בטוח לא אפס
כן למזלי יצאתי מהטווח הזה, איזה איכות חיים זה להיות על 0 אנשים לא מבינים, התקפי חרדה, חולשה, עייפות, בקושי להרים מוט חופשי הצלחתי 🫤

כן למזלי יצאתי מהטווח הזה, איזה איכות חיים זה להיות על 0 אנשים לא מבינים, התקפי חרדה, חולשה, עייפות, בקושי להרים מוט חופשי הצלחתי 🫤
לכן שיוצאים ל pct לוקחים mk677 או קרדרין או איזה שטות כלשהי כדי שבתקופת הטסט אפס תוכל איכשהו לזוז, אפשר גם נוטרופיקס או סיאליס ויאגרה כאלהו

חחחח יא אח אנשים מבינים, הייתי בתקופה הזאת פעם פעמיים אולי שלוש

אבל אתה זה מקרה מיוחד דילגת על pct ועשית מליון סייקלים עד שהhct שלך הגיע לשמיים

מה שמוזר אצלי זה שעברתי סייקל ואיכשהו הhgb ירד

הסבירו לי שhgb מספיק ולא צריך לבדוק hct למרות שבבדיקה הבאה אבדוק אותו

אולי בכל זאת המולטי ויטמין והוויד נתנו אפקט שם

או שנהייתי אנמי? קשה לי להאמין
או שהקרדרין

לכן שיוצאים ל pct לוקחים mk677 או קרדרין או איזה שטות כלשהי כדי שבתקופת הטסט אפס תוכל איכשהו לזוז, אפשר גם נוטרופיקס או סיאליס ויאגרה כאלהו

חחחח יא אח אנשים מבינים, הייתי בתקופה הזאת פעם פעמיים אולי שלוש

אבל אתה זה מקרה מיוחד דילגת על pct ועשית מליון סייקלים עד שהhct שלך הגיע לשמיים

הסבירו לי שhgb מספיק ולא צריך לבדוק hct למרות שבבדיקה הבאה אבדוק אותו

אולי בכל זאת המולטי ויטמין והוויד נתנו אפקט שם

או שנהייתי אנמי? קשה לי להאמין
או שהקרדרין
מליון סייקלים??
אם הייתי עושה מליון החיים שלי היו תותים חח. עשיתי סייקל שימור, פשוט שימרתי עם מינונים נמוכים כמו trt זה הכל.

ולא עשיתי pct כי ההמגולובין היה גבוה ולא רציתי לקחת סכנה מיותרת, וגם בהתייעצות רופאים. וממש לא mk , אני אפילו לא התאמנתי חצי שנה. גם אצלי ההמגולובין עד לפני שנתיים היה תקים במהלך הסייקל לא עברתי את ה-15. רק שאתה לומד לקרוא בדיקות דם אתה מציל את עצמך. למזלנו יש את הפורום אחרת לא הייתי פה.

אין סיבה שמסייקל של כמה חודשים הHCT שלך יקפוץ. שנה רצופה על בולד ואז כבר תתחיל לראות כוכבים שתקופ מהמיטה.

לי אישית MK וקרדרין בכלל לא עזרו בPCT, רק עשו אותי יותר עייף ובכלל לקחו את הכוח.
פשוט מורידים טיפה ציפיות ואינטנסיביות של אימונים והכל עובר חלק.

אין סיבה שמסייקל של כמה חודשים הHCT שלך יקפוץ. שנה רצופה על בולד ואז כבר תתחיל לראות כוכבים שתקופ מהמיטה.

לי אישית MK וקרדרין בכלל לא עזרו בPCT, רק עשו אותי יותר עייף ובכלל לקחו את הכוח.
לא יקפוץ אבל ציפיתי שיעלה ואיכשהו הוא ירד מ18 ל15
לגבי מה שאתה אומר על אימונים מסכים איתך

אתה נותן בראש ואז פתאום זה תופס אותך ואתה אומר אוקיי ומוריד כמה ק"ג מהמוט כדי להמשיך לעבוד 'לפי הספר'

זה סייקל ראשון שלך בגיל צעיר יחסית, הכבד שלך עוד מספיק למחזר את כדוריות דם עודפות.
לא בדיוק ראשון, הראשון שלי היה yk11 lgd4033 S23 וmk677 תוך כדי האמצע שלו

קצת חסר אחריות מצדי אבל סיפק את הסחורה כאשר למעשה הסייקל הראשון שלי היה טריבולוס או משהו אחר כמה שנים קודם לא במכוון

• פותח/ת השרשור
הפרופסור אמר אז שהתחנה הבאה היא איקקלומין...
זה כבר בזריקה נכון?
ומה בדיוק דרך הפעולה שלה?

לא בדיוק ראשון,
התכוונתי ראשון עם סטרואידים שיכולים לעלות HCT, בינתיים אין דיווחים שסארמס עושים את זה
הפרופסור אמר אז שהתחנה הבאה היא איקקלומין...
זה כבר בזריקה נכון?
ומה בדיוק דרך הפעולה שלה?
זה כדורים קטנים וחמודים. תהיה מוכן להתרוצץ בין מלא סניפים כי התרופה במחסור מטורף בארץ. בסופרפארם נגיד בשום סניף, לכללית יש תחליף שהם הביאו מקפריסין.
הכדור הוא SERM חוסם רצפטורים של אסטרדיול , בניגוד לטמוקסיפן, קלומיד חוסם נקודתית בהיפופיזה. החסימה גורמת למוח לחשוב שיש חוסר מטורף בהורמוני מין ונותן פקודה להיפוםיזה לשחרר המון LH וFSH והם בתורם פועלים על אשכים, מגדלים אותם ויוצרים יותר זרע\טסט.
זה מה שעושים בPCT בעצם.

הבנתי שאיקלוקמין עובד על ghrh ונותנים אותו לאנסים לסירוס וכדומה, אפשר הרחבה? או שערבבתי פה מושגים כמו טירון?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי ראשון עם סטרואידים שיכולים לעלות HCT, בינתיים אין דיווחים שסארמס עושים את זה

זה כדורים קטנים וחמודים. תהיה מוכן להתרוצץ בין מלא סניפים כי התרופה במחסור מטורף בארץ. בסופרפארם נגיד בשום סניף, לכללית יש תחליף שהם הביאו מקפריסין.
הכדור הוא SERM חוסם רצפטורים של אסטרדיול , בניגוד לטמוקסיפן, קלומיד חוסם נקודתית בהיפופיזה. החסימה גורמת למוח לחשוב שיש חוסר מטורף בהורמוני מין ונותן פקודה להיפוםיזה לשחרר המון LH וFSH והם בתורם פועלים על אשכים, מגדלים אותם ויוצרים יותר זרע\טסט.
זה מה שעושים בPCT בעצם.
מחד גיסה נשמע טוב
אבל שוב להתמודד עם השטן=אסטרדיול

או שערבבתי פה מושגים כמו טירון?
זה
איקלוקמין
זה שם "גנרי" של מסחרי של קלומיפן ציטראט, כמו צפופאר, כלומיד וכו.

ghrh ונותנים אותו לאנסים לסירוס וכדומה, אפשר הרחבה?
גונדרלין שזה הורמון שפועל על מדור עליון בציר היפותלמוס (עליון במוח) - היפופיזה (בינוני - LH\FSH) - אשכים (תחתון - זרע\טסט). נותנים אותו לפדופילים במינון גבוה שזה עושה סירוס כימי , במינון במוך הותנים בתור תחליף של TRT בטוחותי, החסרון שמחצית חיים שלו 2-3 שעות וצריך לתת 6-10 מנות ביום, בארהב יש ספריי לאף בשבל זה. בישראל אין
אבל שוב להתמודד עם השטן=אסטרדיול
בשביל זה עושים בדיקות דם כל שבועיים בחודשיים הראשונים - רק לטסט ואסטרדיול. ולפי בדיקות מאזנים אסטרדיול עם מינון נמוך של AI

• פותח/ת השרשור
בשביל זה עושים בדיקות דם כל שבועיים בחודשיים הראשונים - רק לטסט ואסטרדיול. ולפי בדיקות מאזנים אסטרדיול עם מינון נמוך של AI
המחייה שעניתי לך תשובה עיניינית!
התחלתי להבין

מקווה שבסייקל ה-mk לא יקחו לי מהכוח 🫤

• פותח/ת השרשור
אל תירק דם
כשהבעיה ההורמונלית תיפתר , אתה תעוף קדימה במראה בלי ל"התאמץ" .
שים אתה חושב שפרט לtrt שום טיפול אחר לא יעזור?
מנסה להבין,וגם לבוא לפרופסור מוכן
בכל אופן שפכתי כבר ים שקלים וגם ניסיתי כמה דרכים אפשריות

אני לא רוצה לחשוב .
אסור לעצור טיפול כי "חושבים", גם הפרופ' בלב יודעים שיש מצב , לא אומרים .
מנסים להחזיר את הטבעי בדרכים לא רעות , איקקלומין יחסית תרופה ידידותית , לפעמים רופאים לבעיות פוריות סתם נותנים לגברים לעזור לאישה להכנס להריון למרות שהאישה בכלל בטיפול פוריות .

אני מבין.
טוב כבר קבעתי, יומיים לאחר בדיקות הדם
שהכל יגיע.
האמת שיש לי כבר בראש תשובה חותכת!
אם הטיפולים האלה,עוזרים לי רק עם השימוש איתם,וכאשר אני מפסיק הכל חוזר לאותו המצב.
אז אין מנוס רק trt יעזור
או לחיות ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית