הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גנטיקה

שאלה

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
האם יכול להיות מצב שלא יהיה לי מספיק מסת שריר ואני אאלץ להיות עם מסת שריר ממש נמוכה בגלל גנטיקה ממש גרועה , או שגם אם הגנטיקה שלי ממש גרועה אך הכל מתבצע כרגיל אז יהיה בסדר?

תלוי איך אתה מגדיר מספיק מסת שריר.
לרוב אלו שבעלי "גנטיקה גרועה" הם בעלי גנטיקה ממוצעת לחלוטין אבל פשוט עושים הכל בצורה שגויה.
הם מעדיפים להאשים משהו שלא ניתן לשינוי כשלמעשה הם פשוט לא מוכנים לעשות את מה שצריך.
הייתי מהמר שעם קצת תכנון ומשמעת עצמית תוכל להפוך מקטן לגדול. אתה רק צריך להאמין בעצמך:79nb:.

לרוב אלו שבעלי "גנטיקה גרועה" הם בעלי גנטיקה ממוצעת לחלוטין אבל פשוט עושים הכל בצורה שגויה.
הם מעדיפים להאשים משהו שלא ניתן לשינוי כשלמעשה הם פשוט לא מוכנים לעשות את מה שצריך.
הייתי מהמר שעם קצת תכנון ומשמעת עצמית תוכל להפוך מקטן לגדול. אתה רק צריך להאמין בעצמך:79nb:.
איך היית מגדיר את הגנטיקה שלי אז?

• פותח/ת השרשור

אז אם אני עולה משקלי גוף + משקלי עבודה ולא רואה תוצאות אין לי מה לדואג נכון?

אז אם אני עולה משקלי גוף + משקלי עבודה ולא רואה תוצאות אין לי מה לדואג נכון?
בעיקרון כל עוד משקלי עבודה עולים ומשקל הגוף עולה בקצב טוב (0.5%-1% ממשקל גופך בחודש) אין בעיה. התוצאות יגיעו, כנראה אתה פשוט רק בתחילת הדרך.

• פותח/ת השרשור
במידה והמטרה שלך היא גוף יפה השינויים אמורים לבוא לעין,במיוחד כשאתה מתחיל
אני לא ממש מתחיל אני כבר 4 חודשים + אבל רק לאחורנה אני עושה תוכנית טובה + תזונה נכונה. תוך כמה זמן אני ירגיש שינוי?.

אני לא ממש מתחיל אני כבר 4 חודשים + אבל רק לאחורנה אני עושה תוכנית טובה + תזונה נכונה. תוך כמה זמן אני ירגיש שינוי?.
אי אפשר לדעת,תצטלם המון תעשה המון תמונות פעם בכמה זמן,אך מנגד אל תיהיה חרד מידי הכל בסדר! תהנה מזה זה כיף עולם!
כל אחד והמסע שלו,תחווה אותו אל לפחד לטעות,בסוף תגיע לפיזיק שתרצה סמוך עליי אח

עדיין לא הבנתי אם אתה מהסוג של האנשים שהם מאוד רזים, או מאלה שהם מאוד שמנים.

מניסיון אישי שלי (אני לא מר. עולם או שרירי בכלל): אני אדם מאוד רזה.
בשביל לעלות במשקל אני צריך לתת מאמץ, ולאכול הרבה יותר מגברים אחרים.

יכול להיות שאתה סיפור דומה, יש המון כמוך, ואם תחפש ביוטיוב אתה תראה מלא כאלה שהצליחו לעשות שינוי משמעותי עם התוכנית והמשמעת הנכונה.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי אם אתה מהסוג של האנשים שהם מאוד רזים, או מאלה שהם מאוד שמנים.

מניסיון אישי שלי (אני לא מר. עולם או שרירי בכלל): אני אדם מאוד רזה.
בשביל לעלות במשקל אני צריך לתת מאמץ, ולאכול הרבה יותר מגברים אחרים.

יכול להיות שאתה סיפור דומה, יש המון כמוך, ואם תחפש ביוטיוב אתה תראה מלא כאלה שהצליחו לעשות שינוי משמעותי עם התוכנית והמשמעת הנכונה.
שמן רזה. שקול 60 גובה 172 עליתי כבר ל63

שמן רזה. שקול 60 גובה 172 עליתי כבר ל63

אתה מגדיר 60 ק"ג על גובה של 1.72מ' בתור "שמן"? 🙁
זה משקל תקין, ובריא לחלוטין לגובה שלך.

"מהיכרות עם אנשים מהסוג שלך", אתה לא מאלה שהם רזים מאוד וקשה להם בצורה קיצונית לעלות במשקל.

אתה בעצמך אמרת שעלית לאחרונה 3 ק"ג,
ושאתה מתאמן רק 4 חודשים, ורק עכשיו עברת לתוכנית טובה.

כנראה שיש לך ציפיות גבוהות מדי לתקופת זמן כה קצרה.

אני לא נכנס להגדרות האלה של מתחיל/מתקדם כי זה לא מדיד ולא מעניין אם אתה מתחיל או מתקדם אבל 4 חודשים זה מתאמן בחיתולים, בטח כשהמטרה שלך זה עלייה רצינית במסת שריר ולא חיטוב שזה משהו שקורה קצת יותר מהר בהתחלה.
אני חושב שאם תסתכל במראה כל יום ותחכה לשינוי אתה אף פעם לא תראה אותו, אתה אוכל כמו שצריך? אתה מתאמן כמו שצריך? אתה מתקדם במשקלי עבודה ובטכניקה? אז אתה תעלה במשקל ומסת השריר שלך תעלה, תאמין לי שהגנטיקה שלך לא כזאת גרועה כדי שזה לא יקרה אם אתה עושה הכול נכון.
אתה רוצה ממש להבחין בזה? תקום מחר בבוקר, שב על האסלה ותתרוקן, תצלם את עצמך ושמור את התמונה הזאת. עוד 4-6 חודשים של עבודה קשה תזונה נכונה ועלייה במשקלי העבודה תעשה את אותו הדבר ותצלם את עצמך, ואז תשווה בין התמונות תראה את ההבדל. אבל הכי חשוב שתהיה סבלני.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית