עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך היית מגדיר את הגנטיקה שלי אז?תלוי איך אתה מגדיר מספיק מסת שריר.
לרוב אלו שבעלי "גנטיקה גרועה" הם בעלי גנטיקה ממוצעת לחלוטין אבל פשוט עושים הכל בצורה שגויה.
הם מעדיפים להאשים משהו שלא ניתן לשינוי כשלמעשה הם פשוט לא מוכנים לעשות את מה שצריך.
הייתי מהמר שעם קצת תכנון ומשמעת עצמית תוכל להפוך מקטן לגדול. אתה רק צריך להאמין בעצמך:79nb:.
למה אתה מכניס את עצמך לדיון?איך היית מגדיר את הגנטיקה שלי אז?
לא סתם שאלתי את השאלה הזאתלמה אתה מכניס את עצמך לדיון?
תלוי איך אתה מגדיר מספיק מסת שריר.
לרוב אלו שבעלי "גנטיקה גרועה" הם בעלי גנטיקה ממוצעת לחלוטין אבל פשוט עושים הכל בצורה שגויה.
הם מעדיפים להאשים משהו שלא ניתן לשינוי כשלמעשה הם פשוט לא מוכנים לעשות את מה שצריך.
הייתי מהמר שעם קצת תכנון ומשמעת עצמית תוכל להפוך מקטן לגדול. אתה רק צריך להאמין בעצמך:79nb:.
בעיקרון כל עוד משקלי עבודה עולים ומשקל הגוף עולה בקצב טוב (0.5%-1% ממשקל גופך בחודש) אין בעיה. התוצאות יגיעו, כנראה אתה פשוט רק בתחילת הדרך.אז אם אני עולה משקלי גוף + משקלי עבודה ולא רואה תוצאות אין לי מה לדואג נכון?
בטח שישאז אם אני עולה משקלי גוף + משקלי עבודה ולא רואה תוצאות אין לי מה לדואג נכון?
?בטח שיש
במידה והמטרה שלך היא גוף יפה השינויים אמורים לבוא לעין,במיוחד כשאתה מתחיל
אני לא ממש מתחיל אני כבר 4 חודשים + אבל רק לאחורנה אני עושה תוכנית טובה + תזונה נכונה. תוך כמה זמן אני ירגיש שינוי?.במידה והמטרה שלך היא גוף יפה השינויים אמורים לבוא לעין,במיוחד כשאתה מתחיל
אי אפשר לדעת,תצטלם המון תעשה המון תמונות פעם בכמה זמן,אך מנגד אל תיהיה חרד מידי הכל בסדר! תהנה מזה זה כיף עולם!אני לא ממש מתחיל אני כבר 4 חודשים + אבל רק לאחורנה אני עושה תוכנית טובה + תזונה נכונה. תוך כמה זמן אני ירגיש שינוי?.
שמן רזה. שקול 60 גובה 172 עליתי כבר ל63עדיין לא הבנתי אם אתה מהסוג של האנשים שהם מאוד רזים, או מאלה שהם מאוד שמנים.
מניסיון אישי שלי (אני לא מר. עולם או שרירי בכלל): אני אדם מאוד רזה.
בשביל לעלות במשקל אני צריך לתת מאמץ, ולאכול הרבה יותר מגברים אחרים.
יכול להיות שאתה סיפור דומה, יש המון כמוך, ואם תחפש ביוטיוב אתה תראה מלא כאלה שהצליחו לעשות שינוי משמעותי עם התוכנית והמשמעת הנכונה.
שמן רזה. שקול 60 גובה 172 עליתי כבר ל63
אני לא ממש מתחיל אני כבר 4 חודשים + אבל רק לאחורנה אני עושה תוכנית טובה + תזונה נכונה. תוך כמה זמן אני ירגיש שינוי?.