הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיואש מלנסות לפתח את הגוף, גנטיקה גרועה מאוד

fuckgenetics

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני בן 17, התחלתי להתאמן בגיל 15 וחצי, הייתי רזה מאוד בהתחלה שקלתי 45, וכרגע אני שוקל 67.
צברתי במהלך הזמן הזה המון ידע, אך עשיתי המון טעויות בזמן הזה.
כשהתחלתי להתאמן לקחתי גיינר, עד ליפני חודשיים הייתי לוקח גיינרים 1:5 באופן קבוע יום יום, ורק עכשיו הבנתי כמה זה היה טעות ובזבוז כסף, גמרתי אולי 6 שקים של 7 קילו אני לא מגזים.. בקיצור ובמהלך הזמן הזה עליתי במלא שומן, כששקלתי 45 אני מעריך שהייתי 10 אחוז שומן בערך ועכשיו אני מעריך שאני סביבות 17 אחוז..
בנוסף לזה, ניהיה לי גינו כזה בפטימות דבר ממש מכוער שהורס את כל האסתטיקה של החזה ובכללי של הגוף.
אני כל היום טוחן אוכל וכבר לא מצליח לעלות עוד במשקל, לא עולה במשקלי עבודה, אני מרגיש שאני מתאמן לחינם וסתם מבזבז לי את הזמן בלאכול כל היום ולהתאמן..
כל העניין הזה של הפיתוח גוף בשנה וחצי הזה ממש שינה לי את החיים, הרבה מאוד אנשים מחמיאים לי על המסת שריר שהשגתי ועל השינוי הזה שעברתי, אבל כשאני מסתכל במראה אני רואה את עצמי skinnyfat מגעיל עם פטמות נפוחות..
אני כבר מיואש, המוטביציה שלי שואפת ל0 כרגע, אבל אני לא רוצה שכל מה שעשיתי ילך לזבל.. אני כבר לא יודע מה לעשות..

קשה לעזור לך ככה,

1. תשלח תמונות עדכניות שלך
2. תרשום נתונים של גובה, משקל גוף
3. תרשום מהי תוכנית האימונים שלך
4. תפריט יומי ממוצע שלך

נתחיל מהדבר החשוב ביותר שאמרת כאן: "המוטיבציה שלי שואפת ל-0", אם המוטיבציה שלך שואפת ל-0 אנחנו לא נוכל לעזור, המוטיבציה הזאת צריכה לבוא ממישהו ואתה יודע מיהו.

מה שכן נוכל לעשות זה להדריך אותך בצורה נכונה ולתת לך דגשים מה עשית עד היום לא נכון ומה אתה צריך לשפר כדי שתוכל להגיע למטרות שלך.

שמע הסיפור שלך זה פחות או יותר הסיפור שלי. אני עכשיו בן 17 וחצי. בגיל 12 ירדתי מ-86 ק"ג ל-69 ק"ג וסתם הייתי עושה ריצות ומתאמן בפארקים. אחרי זה בגיל 14 נרשמתי למכון ואני לא חושב שיש מישהו שעשה יותר טעויות ממני. למשל עשיתי "SS" שלוש פעמים ואני בכוונה שמתי מרכאות כי עשיתי את התכנית ממש לא נכון והשמנתי חזרה. אז חשבתי שהתכנית לא בסדר אז התחלתי לעשות ABCD/ABCDE ובקושי אכלתי כי פחדתי להשמין וכמובן שגם מזה לא השגתי כלום. באחת הפעמים שניסיתי SS נפצעתי באמצע ולא התאמנתי שלושה חודשים. גם אני שרפתי מלא כסף על תוספי תזונה, מנוי לחד"כ, וציוד... זה רק חלק מהדוגמאות שלי. בקיצור אני ממש ממש מבין אותך ואת התסכול שלך ויש לי שלושה דברים להגיד לך:
1.קודם כל תעריך את הידע שהשגת, זה ידע שאתה יכול לנצל בעתיד בצורה יעילה יותר.
2.אתה יכול להמשיך ואתה יכול לפרוש, הזמן יעבור בכל מקרה. לך תדע אולי עוד שנתיים כשתראה תוצאות תגיד לעצמך:" איזה מזל שלא פרשתי לפני שנתיים בתקופה הזאת שהייתי במשבר"
3.לי אישית נמאס מכל הניסיונות ללמוד ולהתאמן לבד ולכן החלטתי לפנות לאיש מקצוע. לכן פניתי לייעוץ אישי פה בפורום. מייק יודע מה הוא עושה והוא ממש ממש מקצועי ונותן יחס אישי. אימון אישי עם מאמן יכול לעלות 200 ש"ח לשעה, הייעוץ אישי עולה 350 ש"ח לחודש (רק בחודש הראשון, חבילות המעקב הרבה יותר זולות). לפי דעתי זה ממש משתלם ואני אישית מוכן להשקיע עוד קצת כסף אבל לפחות סוף סוף לראות תמורה להשקעה שלי ואני ממליץ על זה גם לך.
בכל מקרה, לא משנה מה קורה, בחיים אל תוותר כי עוד תתחרט על זה.
בהצלחה בהמשך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית