הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מרגיש פציעה קרובה

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
בשני האימונים האחרונים נתתי מעצמי יותר מדי בתרגילי הpush ויותר מזה, נתתי יותר עם יד ימין.
אני מתאמן כל הגוף והחלטתי שהאימון הקרוב לא אערב את יד אחורית בכלל.

השאלה שלי היא, האם תהיה בעיה לעשות צין אפס בעצימות גבוהה יחסית(5-6 חזרות) כי כשאני תלוי הטרייספ מתכווץ יופי, גם אם הוא לא עובד בכלל אני מפחד שלהיות תלוי כשיש עליי משקל יגרום לכאב להחמיר והתאוששות תצטרך להתארך.

מופרח לחלוטין או שיש בזה משהו?
@kotzer
@Sergio_Katz
@Serg

לא מופרך לחלוטין.
בכל זאת היד האחורית משמשת כשריר סינרגיסט בזמן כפיפת האמה.

אבל למען האמת, העומס שפועל על היד האחורית בתרגיל המתח לא כזה משמעותי.
עצם העובדה שאתה לא מבצע בכלל תרגילי פשיטת מרפק באימון הקרוב אמורה להפחית את העומס על היד האחורית באופן משמעותי כך שלא צריכים להיות קיצוניים ולא להתאמן בכלל למשל.

אם אתה בכל זאת מתלבט, תתחיל בחימום לפני המתח עם גרביטון או פולי עליון במשקלים קלים, תעלה משקל לאט לאט ואז תראה כבר במהלך החימום (לפני שאתה מבצע את המתח עם משקל) אם מתפתח כאב באזור.

• פותח/ת השרשור
לא מופרך לחלוטין.
בכל זאת היד האחורית משמשת כשריר סינרגיסט בזמן כפיפת האמה.

אבל למען האמת, העומס שפועל על היד האחורית בתרגיל המתח לא כזה משמעותי.
עצם העובדה שאתה לא מבצע בכלל תרגילי פשיטת מרפק באימון הקרוב אמורה להפחית את העומס על היד האחורית באופן משמעותי כך שלא צריכים להיות קיצוניים ולא להתאמן בכלל למשל.

אם אתה בכל זאת מתלבט, תתחיל בחימום לפני המתח עם גרביטון או פולי עליון במשקלים קלים, תעלה משקל לאט לאט ואז תראה כבר במהלך החימום (לפני שאתה מבצע את המתח עם משקל) אם מתפתח כאב באזור.

אני רוצה למנוע כאב לפני שהוא קורה, מנסיון אישי זה סוג הכאב שעובר מהר אם פשוט לא מאמנים את האזור.

• פותח/ת השרשור
תעשה ככה: אם זה כואב לך אל תבצע את הפעולה.
ואם הכאב מורגש רק לאחר הסט/התרגיל/האימון? אם זה לא כאב חד או כאב שמונע ממני לבצע את התרגילים? בכל מקרה אני מעדיף לוותר על אימון אחד, רק לגבי מתח ואולי אפילו כפיפות מרפקים שאני מתלבט לגביהם

נערך לאחרונה:
ואם הכאב מורגש רק לאחר הסט/התרגיל/האימון? אם זה לא כאב חד או כאב שמונע ממני לבצע את התרגילים? בכל מקרה אני מעדיף לוותר על אימון אחד, רק לגבי מתח ואולי אפילו כפיפות מרפקים שאני מתלבט לגביהם
אז תוריד מעט מהיקף העבודה, אם זה עצימות או נפח, וזה אמור להשתפר עם הזמן

רק מוסיף לתשובות מעליי שאם תשנה את האימון ותפחית עומס, זה בטוח לא יזיק, וכנראה לא ישפיע לרעה על ההתקדמות שלך כי לאימון בודד יש אפקט קטן ביחס לכלל האימונים במהלך תקופה.
אז אם יש לך תחושה שזה מה שאתה צריך לעשות, פשוט תעשה את זה.

• פותח/ת השרשור
אם זה משהו שנוצר רק מאימון אחד אז תנסה אימון אחד לא לעשות כלום ותראה מה קורה. אם זה לא נפתר, אז צריך יותר הדרגתיות

• פותח/ת השרשור
אם זה משהו שנוצר רק מאימון אחד אז תנסה אימון אחד לא לעשות כלום ותראה מה קורה. אם זה לא נפתר, אז צריך יותר הדרגתיות

חשבתי על לאמן גב, רגליים ובייספס כרגיל, לעשות הנפות הצידה וקדימה לכתפיים והשאלה שלי זה האם יהיה בסדר לעשות פרפר במקום מקבילים? או שהיד אחורית גם נכנסת פה לפעולה ועדיף שלא

חשבתי על לאמן גב, רגליים ובייספס כרגיל, לעשות הנפות הצידה וקדימה לכתפיים והשאלה שלי זה האם יהיה בסדר לעשות פרפר במקום מקבילים? או שהיד אחורית גם נכנסת פה לפעולה ועדיף שלא
ושוב אנחנו חוזרים לתשובה של אם זה כואב אז אל תעשה את זה, ואם זה לא כואב אז אין בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית