הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
לא התאמנתי במשך חודשיים בערך,השאלה היא כמה זה משפיע על החזרה לכושר ? זה עוד פעם להתחיל מאפס . האמת שזה קצת מאכזב כי ניכר שינוי לרעה בגוף . אני מרגישה שרוב מה שהשקעתי בשבילו הלך לפח ועוד הייתי בתקופת מסה. (יש מצב שזה בראש שלי אבל אני באמת רואה את זה )
ואני אישה אם זה משנה משהו ..

זה לא הולך לפח.
את כן תרגישי קושי לחזור ואלי זה ירגיש שהכל היה בזבוז. תחזרי לאט לאט עם 60% מהמקסימום שעשית לפני ההפסקה.
אבל תוך שבוע או שבועיים את תגיעי לאן שהתחלת ותעברי את זה אפילו, המנוחה דווקא מטיבה לגוף במידה מסוימת ויכול לפעמים לתת מנוף להתקדמות טובה יותר (עדיף מנוחה של שבוע פעם בכמה חודשים, ולא יותר, אבל לא תמיד אנחנו מחליטים על המנוחות שלנו).

• פותח/ת השרשור
זה לא הולך לפח.
את כן תרגישי קושי לחזור ואלי זה ירגיש שהכל היה בזבוז. תחזרי לאט לאט עם 60% מהמקסימום שעשית לפני ההפסקה.
אבל תוך שבוע או שבועיים את תגיעי לאן שהתחלת ותעברי את זה אפילו, המנוחה דווקא מטיבה לגוף במידה מסוימת ויכול לפעמים לתת מנוף להתקדמות טובה יותר (עדיף מנוחה של שבוע פעם בכמה חודשים, ולא יותר, אבל לא תמיד אנחנו מחליטים על המנוחות שלנו).

האמת שזה קרה בגלל תקרית בריאותית בחדר כושר למזלי לא משהו רציני אבל בכל מקרה אסרו עליי להתאמן עד שאני לא נבדקת .
וטוב לדעת מקווה שלא יהיה לי קשה מידי לחזור לעצמי

לא התאמנתי במשך חודשיים בערך,השאלה היא כמה זה משפיע על החזרה לכושר ? זה עוד פעם להתחיל מאפס . האמת שזה קצת מאכזב כי ניכר שינוי לרעה בגוף . אני מרגישה שרוב מה שהשקעתי בשבילו הלך לפח ועוד הייתי בתקופת מסה. (יש מצב שזה בראש שלי אבל אני באמת רואה את זה )
ואני אישה אם זה משנה משהו ..
אני חזרתי אחרי תקופה ארוכה של כ8 חודשים ללא אימונים ותזונה על הפנים לרוב.
עברו קצת יותר מחודשיים ואני בערך עם אותם משקלים שעבדתי לפני, הגוף זוכר ואת חוזרת לעצמך מהר מאוד.
ממליץ להתחיל עם FBW כמה פעמים בשבוע, להתחיל עם משקלים קלים כדי להתרגל ולעבוד בזמן שהמשקלים קלים יחסית הרבה על טכניקה.

עברו קצת יותר מחודשיים ואני בערך עם אותם משקלים שעבדתי לפני, הגוף זוכר ואת חוזרת לעצמך מהר מאוד.
ממליץ להתחיל עם FBW כמה פעמים בשבוע, להתחיל עם משקלים קלים כדי להתרגל ולעבוד בזמן שהמשקלים קלים יחסית הרבה על טכניקה.
אם איזה fbw עבדת?

אם איזה fbw עבדת?
לא משהו מיוחד, בנצ', סקוואט, דדליפט, מתח, מקבילים ועוד תרגילי עזר.
הייתי איתה בערך שלושה שבועות-חודש עד שהאימונים נהיו ארוכים מידי ונהיה קשה להתקדם מאימון לאימון, אז פשוט חילקתי את זה לAB

• פותח/ת השרשור

אני מאז ותמיד על fbw אני לא אוהבת לפצל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית