הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיי פרוטאין

יובל777

משתמש מתחיל
106
33
נק' מוניטין:
41
106
33
אשמח לעזרה חשבתי להזמין חטיפי חלבון ממי פרוטאין , עכשיו אני חושב ללכת על העוגת יום הולדת 6 שכבות , מישהו שיודע איך החטיף מבחינת טעם ואם יש בו שוקולד למרות שלא ניראה ככה? ובכללי איזה עוד חטיפים מומלצים יש? ( עדיף לאלו בלי השוקולד ) , חוץ מזה אשמח לדעת ממי שכבר הזמין , כמה זמן לקח למשלוח שהזמנתם להגיע ? תודה רבה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
עד שבועיים. בדרך כלל גם פחות.
ניסיתי את ה carb crush והוא די טעים
תודה , יש לך חטיף שאתה ממליץ שהוא בלי שוקולד ? ממה שחיפשתי היחידי שנראה טוב והוא בלי זה ה6 שכבות יום הולדת

טעמתי רק את השוקולד מריר ומלח. זה טעים לדעתי.
יש שם חמאת בוטנים ותות. חפש בתגובות שם מה אנשים אומרים. אבל אל תשכח שזה אינדבדואלי...קח בערבון מוגבל.
הזמנתי שבןע שעבר את זה יצא לחבילה 65 שקל. די זול ה6 שכבות נראה יקר יחסית אבל אולי שווה את זה לא יודע.
אם אתה רוצה אתן לך קוד להנחה

• פותח/ת השרשור
טעמתי רק את השוקולד מריר ומלח. זה טעים לדעתי.
יש שם חמאת בוטנים ותות. חפש בתגובות שם מה אנשים אומרים. אבל אל תשכח שזה אינדבדואלי...קח בערבון מוגבל.
הזמנתי שבןע שעבר את זה יצא לחבילה 65 שקל. די זול ה6 שכבות נראה יקר יחסית אבל אולי שווה את זה לא יודע.
אם אתה רוצה אתן לך קוד להנחה
שלחתי לך בפרטי

אשמח לעזרה חשבתי להזמין חטיפי חלבון ממי פרוטאין , עכשיו אני חושב ללכת על העוגת יום הולדת 6 שכבות , מישהו שיודע איך החטיף מבחינת טעם ואם יש בו שוקולד למרות שלא ניראה ככה? ובכללי איזה עוד חטיפים מומלצים יש? ( עדיף לאלו בלי השוקולד ) , חוץ מזה אשמח לדעת ממי שכבר הזמין , כמה זמן לקח למשלוח שהזמנתם להגיע ? תודה רבה לעוזרים

הטעם של עוגת היומולדת מתוק בטירוף.
אם אתה מתחבר לכמות כזאת של מתיקות, אז הוא להיט.

אני לרוב מחפש איזה חטיף שיתניע אותי בבוקר עם הקפה וזה לחלוטין מתוק מדי בשביל זה.
ניסיתי גם את ה-Carb Crusher קרמל, יש לו טעם לוואי מינורי, אבל הוא הרבה יותר קליל מחטיף ה-6 שכבות.

הייתי ממליץ לך להזמין את החבילה של דוגמיות החטיפים, יש שם איזה עשרה סוגים ואז תוכל להחליט מה הכי מתאים לך.

• פותח/ת השרשור
הטעם של עוגת היומולדת מתוק בטירוף.
אם אתה מתחבר לכמות כזאת של מתיקות, אז הוא להיט.

אני לרוב מחפש איזה חטיף שיתניע אותי בבוקר עם הקפה וזה לחלוטין מתוק מדי בשביל זה.
ניסיתי גם את ה-Carb Crusher קרמל, יש לו טעם לוואי מינורי, אבל הוא הרבה יותר קליל מחטיף ה-6 שכבות.

הייתי ממליץ לך להזמין את החבילה של דוגמיות החטיפים, יש שם איזה עשרה סוגים ואז תוכל להחליט מה הכי מתאים לך.
איך העוגת יום הולדת הוא משביע ? אני חושב בנוסף להזמין מאייהרב תמאסל פארם חמאת בוטנים ניראה לי שעדיף הם יותר קלילים ויחסית משביעים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית