הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|אוכל לפני אימון.

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
מה בד''כ צריך לאכול לפני האימון בשביל לבוא חזק??? כיאילו אני בא מהבצפר ואני אוכל 2 ארוחות לפני אימון, ו10 דקות לפני האימון אני אוכל 2 פירות ואוליי אחרי 2 הפירות אני שותה שוקו ובא להתאמן חח אני ממש לא יודע מה צריך לאכול לפני אימון בשביל לבוא חזק עם אדרנלין (מאכל כלשהו)?

אתה אוכל מספיק, אין לך מה לדאוג.
תנסה לשתות קפה שחור לפני האימון, תבדוק איך זה משפיע עליך מבחינת האנרגיה.
בהצלחה.

בעיקרון אם אתה לא מתכוון להשתמש בסאפלמינטים
אתה צריך לצרוך כחצי שעה לפני אימון סוכר מורכב (בננה)
וחשוב לציין שאתה צריך סוכר מורכב לא פשוט !!! שיתפרק לאורך זמן אימון כמקור אנרגיה
לעומת זאת, סוכר פשוט ישרף במהירות ויגרום ירידה בסוכר בזמן אימון משהו שאתה ממש לא רוצה !

אפשר להכליל גם קפאין (קפה שחור) שיתן גם אנרגיה ופוקוס לאורך האימון
אני אישית מצאתי קפה להיות אפקטיבי מהבחינה הזאת (כוס-2)

זה בעיקרון..
כמובן שיש את האפשרות של סאפלמנטים כמו NO-EXPLODE ו JACK3D וכד'
לאימונים יותר אינטנסיביים!
זה כבר משהו אחר שאתה צריך לקרוא עליו טוב, תריץ חיפוש פה בטוח תמצא..

בעיקרון אם אתה לא מתכוון להשתמש בסאפלמינטים
אתה צריך לצרוך כחצי שעה לפני אימון סוכר מורכב (בננה)
וחשוב לציין שאתה צריך סוכר מורכב לא פשוט !!! שיתפרק לאורך זמן אימון כמקור אנרגיה
לעומת זאת, סוכר פשוט ישרף במהירות ויגרום ירידה בסוכר בזמן אימון משהו שאתה ממש לא רוצה !

אפשר להכליל גם קפאין (קפה שחור) שיתן גם אנרגיה ופוקוס לאורך האימון
אני אישית מצאתי קפה להיות אפקטיבי מהבחינה הזאת (כוס-2)

זה בעיקרון..
כמובן שיש את האפשרות של סאפלמנטים כמו NO-EXPLODE ו JACK3D וכד'
לאימונים יותר אינטנסיביים!
זה כבר משהו אחר שאתה צריך לקרוא עליו טוב, תריץ חיפוש פה בטוח תמצא..
לא "צריך" לאכול שום דבר אחרי אימון, הדבר תלוי בתפריט היומי ובארוחה שלאחר האימון (בהנחה שלא אוכלים לפני, אפשר גם לצום לפני זה כמה שעות טובות עד לגבול ה 12-16, קרא IF). בנוסף זה לא משנה אם זה סוכר פשוט או לא, ירידה ברמת הסוכר בדם ונפילות סוכר זה דבר אינדבידואלי ונקבע בד"כ על בסיס גנטי + בסיס סטטוס קיים (לדוגמה גירעון שלילי ללא הרבה פחמימות ופעילות גופנית מאומצת).
כל הפורמולות למינהן לא משנה אם אתה מתאמן בעצימות גבוהה או לא, זה סה"כ מביא לך מוטיבציה + אולי פאמפ

לא "צריך" לאכול שום דבר אחרי אימון, הדבר תלוי בתפריט היומי ובארוחה שלאחר האימון (בהנחה שלא אוכלים לפני, אפשר גם לצום לפני זה כמה שעות טובות עד לגבול ה 12-16, קרא IF). בנוסף זה לא משנה אם זה סוכר פשוט או לא, ירידה ברמת הסוכר בדם ונפילות סוכר זה דבר אינדבידואלי ונקבע בד"כ על בסיס גנטי + בסיס סטטוס קיים (לדוגמה גירעון שלילי ללא הרבה פחמימות ופעילות גופנית מאומצת).
כל הפורמולות למינהן לא משנה אם אתה מתאמן בעצימות גבוהה או לא, זה סה"כ מביא לך מוטיבציה + אולי פאמפ

מדובר על אוכל לפני אימון פה התבלבלת? ..
ושמתי לב שאתה לוקח סוכר ענבים גם ואפדרין ולא הייתה לך ירידה בסוכר בגלל זה לא הייתי ממש בטוח :!

כן התכוונתי לפני האימון
לא "צריך" לאכול שום דבר לפני האימון (את האמת גם אחרי האימון), הכל תלוי בתפריט היומי במשך היום, כמה זמן לפני האימון (ומה) אכלת, כמה זמן אחרי האימון (ומה) אכלת וכו', יש מאמר על כך בפורטל מאמרים.
הייתי לוקח סוכר ענבים ואפדרין כי גלוקוז מגביר את האפקט של אפדרין (מבחינת תופועות הלוואי לא מבחינת איבוד השומן), לכן עוד פוש באירובי היה מוסיף הרבה למצב כשהאנרגיה הייתה בקנטים.

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל מספיק, אין לך מה לדאוג.
תנסה לשתות קפה שחור לפני האימון, תבדוק איך זה משפיע עליך מבחינת האנרגיה.
בהצלחה.
אה, איזה בחור בחדר כושר אמר לי תשתה קפה ולא הקשבתי לו חבל... סבבה תודה לכל מי שהגיב הבנתי מה צריך לעשות. ועוד משו, לבחור שאמר שצריך לאכול בננה לפני אימון לעשות את זה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה לא ישנה הרבה אם תאכל או לא, זה תלוי בתפריט היומי.
אין לי תפריט אבל אני אוכל 6-8 ארוחות ביום ואני מגיע בסוף לערכים שלי תמיד (אני גם שותה הרבה הרבה חלב ואוכל מלא חומוס) אני פשוט רציתי לדעת כיאילו איך אפשר לבוא אם יותר מרץ לאימון, אז אמרתי שאני אוכל 2 ארוחות לפני אימון, ואיזה איזה 10-15 דק' לפני אימון אני אוכל 2 פירות ובא לאימון ורציתי לדעת אם זה מספיק או שצריך לישתות קפה (כמו שאמרו לי כאן באשכול) כדי שיביא לי מרץ להרים משקלים ולא לבוא תשוש...

אין לי תפריט אבל אני אוכל 6-8 ארוחות ביום ואני מגיע בסוף לערכים שלי תמיד (אני גם שותה הרבה הרבה חלב ואוכל מלא חומוס) אני פשוט רציתי לדעת כיאילו איך אפשר לבוא אם יותר מרץ לאימון, אז אמרתי שאני אוכל 2 ארוחות לפני אימון, ואיזה איזה 10-15 דק' לפני אימון אני אוכל 2 פירות ובא לאימון ורציתי לדעת אם זה מספיק או שצריך לישתות קפה (כמו שאמרו לי כאן באשכול) כדי שיביא לי מרץ להרים משקלים ולא לבוא תשוש...

אתה אוכל מספיק
בכל זאת
"כמה זמן לפני האימון (ומה) אכלת"
אז אם אתה מרגיש שאתה צריך תעשה מה שאמרתי
אם הארוחה כאילו הייתה קרובה לאימון מבחינת זמן ומספיקה מבחינת ערכים אז לא צריך
*פחות או יותר*

כן התכוונתי לפני האימון
לא "צריך" לאכול שום דבר לפני האימון (את האמת גם אחרי האימון), הכל תלוי בתפריט היומי במשך היום, כמה זמן לפני האימון (ומה) אכלת, כמה זמן אחרי האימון (ומה) אכלת וכו', יש מאמר על כך בפורטל מאמרים.
הייתי לוקח סוכר ענבים ואפדרין כי גלוקוז מגביר את האפקט של אפדרין (מבחינת תופועות הלוואי לא מבחינת איבוד השומן), לכן עוד פוש באירובי היה מוסיף הרבה למצב כשהאנרגיה הייתה בקנטים.
👑

אבל בכל זאת יש עדיין תופעות לוואי 🙄 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית