עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה מתכוון בבריאותית? זה יכול לגרום סכרת או משהו?מבחינת גדילה והתחזקות - ממש לא.
בריאותית - כן.
שומן טראנס, כמות סוכר לבן גבוהה וכו'למה אתה מתכוון בבריאותית? זה יכול לגרום סכרת או משהו?
שומן טראנס אין כמעט בכלל אולי שומן רווי יש אבל שומן רווי הוא לא באמת רע זה מיתוסשומן טראנס, כמות סוכר לבן גבוהה וכו'
אני בשבת האחרונה אכלתי באזור ה14k קלוריות שרובו ממתקים וסוכריות. ג'אנק פוד אמיתי. אבל אני שוקל הרבה, ואני מאוד פעיל ביומיום. אני עושה צ'יט אחד לשלושה חודשים כזה, ולכן מרשה לעצמי..
כל יום לאכול חטיפים וממתקים - דבר רע בהחלט מבחינה בריאותית. מבחינת גדילה והתחזקות כל עוד שמרת על מספיק חלבון, ויטמנים ומינרלים, שינה וכו' אז אין פגיעה בגדילה והתחזקות.
שומן טראנס - איפה הוא באמת נמצא | שירותי בריאות כלליתשומן טראנס אין כמעט בכלל אולי שומן רווי יש אבל שומן רווי הוא לא באמת רע זה מיתוס
סוכר יכול להיות אבל לבן אדם שמתאמן קבוע ושעוקב אחרי קלוריות והכל יש בעיה עם לצרוך הרבה סוכר? הרי בסופו של דבר ביום יום אנשים רגילים צורכים בסביבות ה60-70 גרם(סוכר סהכ(סוכר לבן + לקטוז + פרוקטוז וכו')) ואין להם סכרת או משהו
ומה הבעיה גם עם חטיפים? לדוגמא מה זה תפוצ'יפס? סהכ תפוחי אדמה שמן חמניות מלח ותבלינים
תפוצ'יפס מורכב מתפוחי אדמה, שמן ומלח בלבד.מה שלא בריא בתפוצ'יפס
FoodsDictionary - תפוצ`יפס קראנצ` בטעם מקסיקני, עלית, ערכים תזונתייםתפוצ'יפס מורכב מתפוחי אדמה, שמן ומלח בלבד.
תירוצים? ציינת שבתפוצ'יפס יש רק מרכיבים מסוימים. הנה לך ראייה שלא.בטעם טבעי
טוב אחיתירוצים? ציינת שבתפוצ'יפס יש רק מרכיבים מסוימים. הנה לך ראייה שלא.
לילה טוב אח!טוב אחי