הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקור השומנים והפחמימות בחיטוב

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך

LironR

משתמש קבוע
1,001
543
נק' מוניטין:
1,094
1,001
543
בהנחה שאני מקבל את כל הויטמינים והמינרלים שאני צריך ביום ואני דואג לצרוך גם אומגה 3 חוץ מזה שאני אהיה קצת רעב יש בעיה אם אני אקבל את השומנים והפחמימות משוקולד או מחטיפים?(נניח באופן יומיומי)

למה אתה מתכוון בבריאותית? זה יכול לגרום סכרת או משהו?
שומן טראנס, כמות סוכר לבן גבוהה וכו'
אני בשבת האחרונה אכלתי באזור ה14k קלוריות שרובו ממתקים וסוכריות. ג'אנק פוד אמיתי. אבל אני שוקל הרבה, ואני מאוד פעיל ביומיום. אני עושה צ'יט אחד לשלושה חודשים כזה, ולכן מרשה לעצמי..
כל יום לאכול חטיפים וממתקים - דבר רע בהחלט מבחינה בריאותית. מבחינת גדילה והתחזקות כל עוד שמרת על מספיק חלבון, ויטמנים ומינרלים, שינה וכו' אז אין פגיעה בגדילה והתחזקות.

• פותח/ת השרשור
שומן טראנס, כמות סוכר לבן גבוהה וכו'
אני בשבת האחרונה אכלתי באזור ה14k קלוריות שרובו ממתקים וסוכריות. ג'אנק פוד אמיתי. אבל אני שוקל הרבה, ואני מאוד פעיל ביומיום. אני עושה צ'יט אחד לשלושה חודשים כזה, ולכן מרשה לעצמי..
כל יום לאכול חטיפים וממתקים - דבר רע בהחלט מבחינה בריאותית. מבחינת גדילה והתחזקות כל עוד שמרת על מספיק חלבון, ויטמנים ומינרלים, שינה וכו' אז אין פגיעה בגדילה והתחזקות.
שומן טראנס אין כמעט בכלל אולי שומן רווי יש אבל שומן רווי הוא לא באמת רע זה מיתוס
סוכר יכול להיות אבל לבן אדם שמתאמן קבוע ושעוקב אחרי קלוריות והכל יש בעיה עם לצרוך הרבה סוכר? הרי בסופו של דבר ביום יום אנשים רגילים צורכים בסביבות ה60-70 גרם(סוכר סהכ(סוכר לבן + לקטוז + פרוקטוז וכו')) ואין להם סכרת או משהו
ומה הבעיה גם עם חטיפים? לדוגמא מה זה תפוצ'יפס? סהכ תפוחי אדמה שמן חמניות מלח ותבלינים

שומן טראנס אין כמעט בכלל אולי שומן רווי יש אבל שומן רווי הוא לא באמת רע זה מיתוס
סוכר יכול להיות אבל לבן אדם שמתאמן קבוע ושעוקב אחרי קלוריות והכל יש בעיה עם לצרוך הרבה סוכר? הרי בסופו של דבר ביום יום אנשים רגילים צורכים בסביבות ה60-70 גרם(סוכר סהכ(סוכר לבן + לקטוז + פרוקטוז וכו')) ואין להם סכרת או משהו
ומה הבעיה גם עם חטיפים? לדוגמא מה זה תפוצ'יפס? סהכ תפוחי אדמה שמן חמניות מלח ותבלינים
שומן טראנס - איפה הוא באמת נמצא | שירותי בריאות כללית
ואף אחד לא דיבר פה על שומן רווי. רק אתה.
תצטרך לעשות הבדל. סוכר= פחמימה. זו מילה נרדפת. לצרוך חטיפים ושוקולדים למיניהם ביומיום יפגע בך מבחינה בריאותית.
ולא כתבתי שיש בחטיפים שומן טראנס ברמה גבוהה, אלא בשוקולדים למיניהם.
מה שלא בריא בתפוצ'יפס זה כמויות חומרי הטעם והריח, חומרים משמרים שהתחפשו ל "מעכבי חיצון ומחזקי טעם"

נערך לאחרונה:
כל עוד אתה שומר על מספיק חלבון, צורך מספיק ויטמנים מינרלים וסיבים. ואתה מוגדר כאדם בריא ללא בעיות בריאותיות, אין שום בעיה לצרוך גם ״ג׳אנק״
הייתי ממליצה לצרוך את רוב התפריט מאוכל איכותי ומזין גם כדי לשבוע. אבל להשאיר גם קלוריות לפינוק.
אני כל יום אוכלת לפחות חבילת שוקולד. ורואה התקדמות. גם בחיטוב וגם במסה, (שלחתי ל @אני=] תמונות התקדמות שלי והשינוי ממש אחלה גם עם חבילת שוקולד ביום) 😄

שאתה שואל אם "יש בעיה", אז קצת קשה לענות לך כי זו לא תשובה של כן או לא. בחירה שלך אם לאכול זבל וכמה לאכול ממנו, זה עניין של גישה וסדר עדיפויות.
זה נורמלי וסביר לאכול פה ושם איזה חטיף או משהו מתוק, גם על בסיס יומיומי. אני רק מציע לך לא להגזים ומניח שאתה תדע לאמוד מה זה אומר להגזים.

כמו שאמרו, כל עוד אתה מכניס מספיק חלבון, לא רואה סיבה למה לא. לא יודע עד כמה זה בריא אבל מבחינת עליה/ירידה במשקל אין לזה משמעות. יש הסבר טוב של @elchonon לגבי כל עיניין הקלוריות.

זה של מייק תזונה ותוספים - האם קלוריה שווה לקלוריה?
זה של האיש והבריאות אלחנן ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית