נק' מוניטין:
58,703
- 103,265
- 12,426
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני היחיד שברגע שראה את המנחה של התוכנית בריאות לקח כל דבר בעירבון מוגבל עוד לפני שהוא בכלל דיבר?
ת'כלס התוכנית מיועדת לעקרות בית (שאחר כך יחפרו לבעלם שהתחיל לרכב על אופניים כי הוא במשבר גיל העמידה שאבקת חלבון זה רע), שהן באמת לא צריכות את כל האבקות הללו. רק חבל שה"מומחית" זרקה כל כך הרבה זיוני שכל באוויר.
תגידו לי אתם,ברצינות עכשיו,מה אפשר לעשות?
לברר בעצמך. במקום להלחץ ולהתנהג כמו ילד עצלן שרוצה שיאכילו אותו בכפית בתכנית טלויזיהרגע אני לא מבין..מה קרה למדינה שלנו? מה אנחנו מדינת עולם שלישית?
עם כל התוכניות הישראליות שאני רואה בנושא וכל הטענות על מאמנים,רופאים ותזונאים,איך אפשר בכלל לסמוך על מישהו?
מה אני עושה אם אני מגיע לרופא שאומר לי ולהורי לדוג' להפסיק לעשות סקוואט כי זה עושה זה וזה.. למי יקשיבו?
לילד שקרא מאמר או שניים או לרופא שעשה מספר תארים?
כשבניתי לעצמי לא מזמן תפריט חיטוב (ובסוף החלטתי להמשיך עם המסה,לא משנה) הראתי אותו לאמא שלי והיא התחילה לדבר כמו זאתי בסרטון,כמות חלבון גבוהה מדי תגרום לבעייתיות בכליות..יותר מדי חלב=לא בריא(מעירים לי על זה המון.),חוסר בפחמימות... אם תשאל מבוגר מה דעתו על אבקת חלבון(אני מדבר כמובן על אדם ממוצע שלא מתאמן או התנסה בעבר בדברים האלו) הוא יגיד לך שזה כימי ולא בריא כמו אוכל אמיתי.
כשדיברתי עם חבר שלי בנושא הוא אמר לי שאחותו הסטודנטית לביולוגיה אמרה לו שספיגת חלבון מקסימלית לארוחה היא 30 גר',מיד זלזלתי ואמרתי לו תגדיר כמה זמן נמשכת ארוחה? והוא התחיל לגמגם,אבל אז הוא טען "על מי תסמוך על עצמך או על אקדמאית שעשתה תואר בנושא?"
מה אני יכול לעשות כשהמאמן שלי אומר לי שפרס מזיק לגב התחתון,לחיצת כתפיים בסמית' בישיבה פוגעת בגב תחתון והתרגיל הכי טוב שאני יכול לבצע לכתפיים זה לחיצת כתפיים במכונה?
מה אני יכול להגיד להורים שלי שכועסים עלי שאני מחסל כמויות של חלב בטענה חסרת כל ביסוס(מבחינתם לפחות) ש"זה לא בריא!"?
מהמיתוסים הללו אני סובל באופן יומיומי,אם זה לא מתבטא מצד המכון באיסור של תרגילים מורכבים כמו דדליפט,פרס,סקוואט,פאוור קלין,BOR,או אם זה מתבטא בהטפות החוזרות של ההורים מבחינת המזון,יותר מדי חלב,יותר מדי קלוריות,שוקל יותר מדי..
אם זה מבחינת החברים.."אה, אתה לוקח אבקת חלבון,אז זה לא טבעי איך שאתה נראה. כשתפסיק לקחת את האבקה זה יהפוך לשומן"..
אני אומר מה עושים עם זה? אני שואל ברצינות. מה אפשר לעשות עם הבורות הזאת?
או שאולי זו לא בורות? אולי יש שמץ של אמת בכל השטויות(אני לא מתכוון דווקא לכתבה הספציפית הזו).
בגלל זה יש את המאמר באתר "מי שאל אתכם?"רגע אני לא מבין..מה קרה למדינה שלנו? מה אנחנו מדינת עולם שלישית?
עם כל התוכניות הישראליות שאני רואה בנושא וכל הטענות על מאמנים,רופאים ותזונאים,איך אפשר בכלל לסמוך על מישהו?
מה אני עושה אם אני מגיע לרופא שאומר לי ולהורי לדוג' להפסיק לעשות סקוואט כי זה עושה זה וזה.. למי יקשיבו?
כשבניתי לעצמי לא מזמן תפריט חיטוב (ובסוף החלטתי להמשיך עם המסה,לא משנה) הראתי אותו לאמא שלי והיא התחילה לדבר כמו זאתי בסרטון,כמות חלבון גבוהה מדי תגרום לבעייתיות בכליות..יותר מדי חלב=לא בריא(מעירים לי על זה המון.),חוסר בפחמימות... אם תשאל מבוגר מה דעתו על אבקת חלבון(אני מדבר כמובן על אדם ממוצע שלא מתאמן או התנסה בעבר בדברים האלו) הוא יגיד לך שזה כימי ולא בריא כמו אוכל אמיתי.
כשדיברתי עם חבר שלי בנושא הוא אמר לי שאחותו הסטודנטית לביולוגיה אמרה לו שספיגת חלבון מקסימלית לארוחה היא 30 גר',מיד זלזלתי ואמרתי לו תגדיר כמה זמן נמשכת ארוחה? והוא התחיל לגמגם,אבל אז הוא טען "על מי תסמוך על עצמך או על אקדמאית שעשתה תואר בנושא?"
מה אני יכול לעשות כשהמאמן שלי אומר לי שפרס מזיק לגב התחתון,לחיצת כתפיים בסמית' בישיבה פוגעת בגב תחתון והתרגיל הכי טוב שאני יכול לבצע לכתפיים זה לחיצת כתפיים במכונה?
מה אני יכול להגיד להורים שלי שכועסים עלי שאני מחסל כמויות של חלב בטענה חסרת כל ביסוס(מבחינתם לפחות) ש"זה לא בריא!"?
מהמיתוסים הללו אני סובל באופן יומיומי,אם זה לא מתבטא מצד המכון באיסור של תרגילים מורכבים כמו דדליפט,פרס,סקוואט,פאוור קלין,BOR,או אם זה מתבטא בהטפות החוזרות של ההורים מבחינת המזון,יותר מדי חלב,יותר מדי קלוריות,שוקל יותר מדי..
אם זה מבחינת החברים.."אה, אתה לוקח אבקת חלבון,אז זה לא טבעי איך שאתה נראה. כשתפסיק לקחת את האבקה זה יהפוך לשומן"..
או שאולי זו לא בורות? אולי יש שמץ של אמת בכל השטויות(אני לא מתכוון דווקא לכתבה הספציפית הזו).
להפסיק להתרגש מכל דבר שאומרים לך, כל פיסטוק שסיים תואר בנושא שלא קשור למה שאתה שואל ינסה להפגין את חוכמתו ולומר לך את התשובה, איך סטודנטית לבילוגיה מבחינה משהו בכלל על חלבון בגוף האדם? היא בוקשי יודעת איך פוטוסינטזה מתרחשת, אז חלבון בגוף האדם?רגע אני לא מבין..מה קרה למדינה שלנו? מה אנחנו מדינת עולם שלישית?
להפסיק להתרגש מכל דבר שאומרים לך, כל פיסטוק שסיים תואר בנושא שלא קשור למה שאתה שואל ינסה להפגין את חוכמתו ולומר לך את התשובה, איך סטודנטית לבילוגיה מבחינה משהו בכלל על חלבון בגוף האדם? היא בוקשי יודעת איך פוטוסינטזה מתרחשת, אז חלבון בגוף האדם?
בכל מקרה יש מחקרים חדשים שיוצאים, הפרופסורים וכו' בארץ לא מתעדכנים בהם, מוסר העבודה בארץ הוא מבין הנמוכים בעולם, אנשים באים לעבודה עם פרצוף 9 באב כאילו הם עושים טובה למישהו, אם תקח מדינה אחרת אתה תראה אנשים שמחים, עבודה בשבילהם זה אשכרה כיף חיים, כמובן שהם לא מתלהבים מזה כמו ביום הראשון אבל עדיין לא מקטרים על זה כמו בארץ ובוכים שהכסף חרא וכו' (למרות שהכסף באמת חרא).
בכל מקרה, פרופסור או אחד שסיים תואר בנושא מדעי, לא משנה כמעט איזה נושא חייב להתעדכן לאחר התואר, אם לא עשה זאת = לא יודע כלום. גם רופאים, במיוחד מומחים תמיד יוצאים להשתלמויות, הרבה יוצאים לחו"ל, חלק יש בארץ, ויש כאלו שלא אכפת להם והם מרוצים מהכסף שהם מקבלים והידע לא מעניין אותם יותר, אלו הם הרוב וחבל.
לברר בעצמך. במקום להלחץ ולהתנהג כמו ילד עצלן שרוצה שיאכילו אותו בכפית בתכנית טלויזיה
הפתרון שלי לכל הבעיות בחיים- ירידה מהארץ
זה כבר דורש יכולת שיחה תקיפה, כשאתה דוחק אנשים לפינה קשה להם לענות, וזה סביר להניח מה שעושים לך, עם כל זה שאתה יודע שזה נכון ואז באים ודוחקים אותך לפינה.מי נלחץ? אני קורא בעצמי,ורכשתי ידע מהאתר ואני ממשיך לקרוא בכל יום.
קראתי את כל המאמרים ואת הספר של ריפטו..
אני רק אומר שבאמת אי אפשר לעשות כלום בנידון בארץ,כל אחד ישאר עם מה שהוא מאמין בו ואף אחד לא יצליח לשנות את דעתו.
ואתה לא מכיר אותי מספיק בשביל לקרוא לי ככה.
ואני לא מתרגש משום דבר שאומרים לי,תבינו גם בתור ילד קשה לי קצת להתמודד עם בנאדם מבוגר שחוזר ואומר לי לא לעשות זה וזה במכון(המאמן)..
בקיצור אין מה לעשות חוץ מלנסות לשנות חשיבה של אנשים.
וBARIAH כשאתה אומר שאתה מבקש סימוכין אתה מתכוון לזה שאתה אומר לו תביא מאמר שמעיד על מה שאמרת וזה?